За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 358
  • 920
  •   1
Отговори
# 855
Айде сега. Казвам, че не му е бил идеален животът, а дали жена му е била проклета, той си знае. И тя.
И го казвам не с цел лична нападка, а във връзка с развитието и подема, за който говориш. Струва ми се, че в описаната ситуация по-скоро отсъстват. Защото подемът не е само да ти расте заплатата, нали така. Най-малко вътрешна хармония трябва за основа.

# 856
Разбира се, че не е просто до заплата, а до стил на живот и цялостно развитие. Просто понякога хората имат нужда и от мотивиране, побутване, а защо не и от някой, дето да прави мусаката, докато те си повишават доходите. И това не е нито малко, нито обидно.

Както и да е, ситуацията с първия ми брак вече не съществува. С втория вече е различно.

# 857
Болнавото е, че се опитваме да си затворим очите за последиците от тая пълна свобода.

Колкото до индивидуалната преценка- повечето хора са прекалено тъпи, за да решават толкова важни въпроси сами.

Болнаво е например да смяташ, че на 16 девойката е напълно екипирана емоционално и физически, за да понесе "пълна свобода" и да няма задръстени ограничения.

Ми не виждам да има кой знае какви последици.

# 858
А всичките теми "възможно ли е да съм бременна"?

# 859
  • София
Скрит текст:
Болнавото е, че се опитваме да си затворим очите за последиците от тая пълна свобода.

Колкото до индивидуалната преценка- повечето хора са прекалено тъпи, за да решават толкова важни въпроси сами.

Болнаво е например да смяташ, че на 16 девойката е напълно екипирана емоционално и физически, за да понесе "пълна свобода" и да няма задръстени ограничения.

Ми не виждам да има кой знае какви последици.

И аз.

# 860

Е, стига де, колко са тези теми? Пет, десет? Не може от това да се съди, че свободният полов живот непременно води до сериозно оглупяване.

# 861
Не, но определено не е без последствия. И не смятам, че момиче на 16 днес е по-добре екипирано. Напротив, като акъл са си като преди 100 години. Това, че днес повече неща са разрешени не значи, че и хората са по-устойчиви психически. Тия неща ти предопределят живота, не може просто така да се заиграваш.

# 862
  • София
И какви са тези последствия?

# 863
  • София
Руски духовни семинари? Ноербеков?
Мамасита, какво се случи със стария ти ник?? Whistling

# 864
Напротив, като акъл са си като преди 100 години.

Не са като преди 100 години по акъл, моля те. Изобщо даже.
И аз като Миленака пак ще питам какви толкова са последствията?

# 865
Първо ти ми кажи какви са поне пет ползи от започване на полов живот на 16, за момиче. Какво ще научи, какво ще получи. Да кажем, че ще се забавлява- и друго?

# 866

Има хиляди, които не пускат такива теми, но тях пък ги обвиняваш в безплодие поради факта, че са се научили да се пазят.

# 867
То пък пазенето все едно е кой знае каква философия. Ако не искаш да забременееш, не е трудно да не се случи.

Безплодието е и състояние на ума. Била съм там, и аз съм била на фаза "страхувам се да стана майка". Наистина, не е лесно човек да преодолее себе си и да се раздели с рахата. Така че го разбирам. Но с предупреждение, че ако не се преодолееш, ще заседнеш в една житейска ситуация, която не е най-добрата.

Кажете де, какви са ползите, какво печели това момиче.

# 868
  • София
Напротив, като акъл са си като преди 100 години.

Не са като преди 100 години по акъл, моля те. Изобщо даже.
И аз като Миленака пак ще питам какви толкова са последствията?

Ще си останем без отговор, явно.

# 869
Разбира се, че не е просто до заплата, а до стил на живот и цялостно развитие. Просто понякога хората имат нужда и от мотивиране, побутване, а защо не и от някой, дето да прави мусаката, докато те си повишават доходите. И това не е нито малко, нито обидно.

Както и да е, ситуацията с първия ми брак вече не съществува. С втория вече е различно.

Всъщност имате ли брак вече и въобще с първия (и може би единствения) ти брак още от началото ли си личеше, че ще тръгне по секти, че сега още в началото си убедена, че няма да се случи нещо?

Общи условия

Активация на акаунт