Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 792
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Значи предлагане има вече, ама търсене дали има с тези цени?
densi, снимков материал предлагаш ли да пооплакна окото?  Laughing
Атти, аз знам че другите (нормални) хора, се задоволяват с такива количества за едно парфюмиране и за това не ми е чудно изобщо Simple Smile
Не нямам за съжаление, беше ме срам в Сефора пред големите витрини на входа да застана и да снимам.
Търсене ми каза представителката на Герлен на големите буркани, че има и се продават, после зареждат отново. Шанел и Диор също има в литровките. Мъжа ми откачи като видя Диор Ом Спорт Интенз в 2-3 литрова бутика същата като тази от 100 мл. Вика вземи ми я да си имам за цял живот и без това ми е любим. И сега спестявам, ама дълго не трябва да ям. Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 166
  • Франция
Наистина е любопитно кой и с какви мотиви купува такова количество парфюм  Simple Smile
Аз не бих си купила, защото видът им ще ме депресира ужасно. Имам 200 мл ексклузиви, които не съм и преполовила, и видът им някак си ме потиска.
Затова пък обожавам малки шишенца и никога не ги изхвърлям. Трупам амбалаж в кутии или си украсявам с тях банята  Crazy

# 167
Наистина е любопитно кой и с какви мотиви купува такова количество парфюм  Simple Smile
Да ти кажа, може да се окаже полезна такава бутилка парфюм при някое диво гости или тежък депресивен момент. Whistling Mr. Green Едно време алкохолиците в квартала си купуваха и лавандулов спирт от аптеката като закършат. Laughing Като се накваси човек здраво, и бензин би пил в един момент като се отвори глътка, а пиенето свърши. ooooh! А такъв хубав аромат, от каквито се предлагат в литрови бутилки, даже може и да им се услади. Crazy

# 168
Чешките парфюмни купуват литровки и правят "порцовачки"- записваш се с колкото мл искаш. Дамата която се занимава с пощенските манипулации и отливането си оставя шишето за нея.
Аз съм абонирана за Куир Белуга.  Heart Eyes

# 169
  • София
Да ви се "похваля" колко съм изперкала. Така се пристрастих към Бронзовата богиня, че в рамките на малко повече от два месеца изхабих ( останаха ми 10 мл.) един флакон от нетрайната 2015 версия на Бронзовата богиня.  Animal Chicken Олиото също е към края си.
Не мога да си представя, че ще завърша лятото без този парфюм и вчера закупих нов сет от 100 мл. нетрайна Богиня + олио.
Добре ,че бяха намалени!  Mr. Green

Вили, добре дошла, с нетърпение чакам отзивите ти. Дано да си взела правилното решение и ароматаът да ти донесе радост!

Ковачева, ще го пробвам този Лалик при първа възможност.  Hug Добрата новина е ,че се намира трудно за тест.  Grinning

# 170
  • Пловдив
На мен Бронзовата богиня изобщо не ми е нетрайна. Трае си от 07 до 17ч.без никакъв проблем и без подновяване.  Доста време се колебаех, дали да я взема, но сега въобще не съжалявам.

# 171
  • Стара Загора

Не мога да си представя, че ще завърша лятото без този парфюм и вчера закупих нов сет от 100 мл. нетрайна Богиня + олио.
Добре ,че бяха намалени!  Mr. Green

Къде е намалението Simple Smile. Аз също ще видя дъното на парфюматези дни. Имам цяла бутилка резерв , но се замислих за олиото

# 172
  • София

За това намаление става дума. Лично моят "сет" е закупен от бутика на Ести в  мол Сердика. На много места парфюмът вече беше свършил. От олиото имаше в неделя в Сефора ( Цариградско) - 2 броя. Цена 54 лева, ако не се лъжа. Peace

При мен трайността на парфюма е не повече от 4 часа, с олиото отдолу малко повече. Аз обаче ,често подновявам и то с много ( 5-6 пръскания  Whistling) , защото обожавам връхните нотки.

# 173
Маринска, трябваше да си се отчела до сега Crossing Arms Flutter или припадна от възторг?! Crazy

# 174
  • София
Момичета, предстои ми пътуване до Рим. Иска ми се да взема Блу Шанел от летището, ако го има. Дали е по-ниска цената от тукашните парф. магазини, както се надявам? Ако го взема на тръгване оттук, как се процедира на летището? А после на връщане, ако не го сложа в големия багаж, а е при мен, как стои въпроса с течностите в самолета, ако не е разпечатван? Или е по-добре да го взема като се връщам от тамошното летище?

# 175
ако не го сложа в големия багаж, а е при мен, как стои въпроса с течностите в самолета
Трябва задължително да е в зип пликче. И трябва да го изваждаш от багажа при проверката (слагаш пликчето на лентата, на която минават куфарите). Носила съм си така 50мл парфюми и не съм имала проблем.

# 176
  • София
ако не го сложа в големия багаж, а е при мен, как стои въпроса с течностите в самолета
Трябва задължително да е в зип пликче. И трябва да го изваждаш от багажа при проверката (слагаш пликчето на лентата, на която минават куфарите). Носила съм си така 50мл парфюми и не съм имала проблем.

До 100мл на една опаковка е ок, а общото количество трябва да е до литър.

Aко ще го взимаш от нашето летище, вземи го на отиване. Не разчитай да го вземеш на връщане от нашето летище, в магазина на пристигащи (след гранична полиция) няма Шанел, а ако ви свалят с автобус (не на ръкав) няма да имаш достъп то магазина на втория етаж.. Това за Терминал 2 говоря, за терминал 1 не знам как седят нещата  Peace

Между другото, в момента има някаква прИмоция (http://www.adr.it/aelia-duty-free-profumi), но не знам дали Шанел влиза в нея. Можеш да ги питаш, имат опция тук http://www.adr.it/parla-con-noi-feedback

# 177
Чудя се на ЕЛ как могат почти постоянно да пускат промоции и то големи. През месец имат -20%, -25%. Не че се оплаквам, но това спомага за увеличаване на гардероба ми. Simple Smile При предишните им намаления се сдобих с два парфюма, които определено не бях убедена, че ми трябват.

# 178
  • София

До 100мл на една опаковка е ок, а общото количество трябва да е до литър.
До литър? Това ме радва много! Без значение дали е опакован или отворен? А откъде купувате зип пликче?

Aко ще го взимаш от нашето летище, вземи го на отиване. Не разчитай да го вземеш на връщане от нашето летище, в магазина на пристигащи (след гранична полиция) няма Шанел, а ако ви свалят с автобус (не на ръкав) няма да имаш достъп то магазина на втория етаж.. Това за Терминал 2 говоря, за терминал 1 не знам как седят нещата  Peace

Между другото, в момента има някаква прИмоция (http://www.adr.it/aelia-duty-free-profumi), но не знам дали Шанел влиза в нея. Можеш да ги питаш, имат опция тук http://www.adr.it/parla-con-noi-feedback

# 179
  • София
Общото количество е до литър  Peace Т.е. потенциално 10 х 100мл.. Няма значение дали е запечатан или отворен (ако е запечатан, може да те накарат да го отвориш обаче, на мен ми се е случвало). Имай предвид, че в това количество влиза всичко - паста за зъби, кремове всякакви, сапун, червила, гланцове, спирали.. всичко течно, кремообразно, гелобразно и т.н. "течно-твърдо" (сапуните влизат там, не ме питай защо) Confused Сега, ако трябва да сме откровени, на повечето летища не са особено стриктни и няма проблем в дамската ти чанта (извън пликчето) да имаш примерно червило, гланц за устни и крем за ръце. За виалчета също никога не са ми казвали нищо.. Но на теория могат да те накарат целият този панаир да е в пликчето.

А пликче можеш да ползваш всякакво (самозапечатващ се и прозрачен са изискванията). Обикновено има в пощенския клон на летището, но най-добре се снабди предварително - пликчета за фризер вършат перфектна работа  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт