Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 829
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Парфюмни мили, подсетихте ме за I love love - благодаряя  Hug Бях забравила, че искам да го тествам и лятото именно заради хубавия и натурален според мен цитрус. Обичам го и в студените дни, тогава на моята кожа се разкрива една нежна и уютна канела в базата  Heart Eyes Heart Eyes

# 151
  • Враца
А защо си мисля , че кутията беше тъмна и шарена  newsm78
По-скоро черна с разни мацаници по нея?

# 152
  • София
По повод единия парфюм за почивка да си кажа.. 'щото само тук ще разберете мащаба на явлението  Laughing Laughing Laughing На етап първа шортлиста 42 задължително - 28 по 2/4мл и 14 по 10мл - и още 34 евентуално - 27 "малки дози" и 7 големи.. Това за почивка, която ще продължи макс 23 дни, включително пътуването  bowuu Май ще трябва да се реже още от списъка  newsm78 Макар че то пък за какво са ми дрехи  Joy Joy Joy

# 153
  • Варна
Ех, Еличка, ненадмината си!
Ако бях на твое място, щях да взема малко, току виж по време на почивката си преоткрила някое магазинче с новости.
Аз пък се сещам за една тема назад - за най-недолюбвания парфюм. Хора, пробвах Tea for two - не просто ужас, а най-големия катранов ужасТ. Че не се и измива това чудо. Знам, че той има фенове тук, но няма такъв смърдящ цигарен фасов катран. Това, че е лято и е по-влажно времето , не може да ме убеди, че друг климат, ще го промени толкова.
 Peace

# 154
  • Враца
Elitsa_z,  Shocked

то настина, за какво са ти дрехи?
Ходи си само по парфюм..  Laughing

Ох, аз чакам куриера..
И колкото повече го чакам,
толкова повече  преекспонирам аромата в съзнанието си
и му добавям нови и нови качества,
до степен такава,
че при получаването съм леко разочарована,
че не отговаря на измислените от мен качества..  doh

# 155
Ох, аз чакам куриера..
Ох,  и аз чакам куриера ти с трепет!   Flutter

Laughing Загубила си тренинг, за Елица това количество е съвсем обичайно. Не си поглеждала чаршафа и с размени...  Crazy Даже смятам, че ще вземе повече от обявеното! Ми месец на морето е това, едно виалче се изсипва наведнъж, а на ден се сменяват най-малко два парфюма. Може и да не стигнат...  Sunglasses  Hug

# 156
  • Враца
Няма ли вече разфасовки по един литър ?  newsm78

# 157
  • София
Вили, има на Герленските ексклузиви литър доколкото знам.. А иначе предложението за само по парфюм се приема горещо  Sunglasses 'ма забранено на повечето плажове, да му се не види, а за аквапарковете да не говорим  Confused не че някой се е оплакал, де, ама все пак гледам да спазвам приличие поне малко от малко Wink

Стискам палци Тиери да те очарова още повече отколкото си представяш  Blush

Но при мен не общото количество е водещо, а разнообразието.. сега как мога да знам какво ще ми се носи утре.. или след 5 минути  Joy Joy Joy

karie, за съжаление, не мисля, че мога да разчитам, че ще намеря каквото и да било в Балчик .. ще трябва да налазвам Джемма ако закъсам  Mr. Green А и аз новости не искам на този етап, както каза Бижу достатъчно "старости" си имам, даже гледам да понамаля малко количествата.. засега върви тегаво, но поне движението е в правилната посока  bowuu

# 158
Ели, винаги можеш на място  да поръчаш он-лайн Joy нещо ново Wink  или да свирнеш на другарче да ти изпрати някоя отливка hahaha

# 159
Няма ли вече разфасовки по един литър ?  newsm78
Има и по повече даже. Няколко хиляди евро са им цените наскоро им се любувах наскоро по Париж.

# 160
  • София
Elitsa_z,  Shocked

то настина, за какво са ти дрехи?
Ходи си само по парфюм..  Laughing
Аз реших, че се блещиш на двумилилитровките на Ели и ще кажеш "с това къде по-напред"  Mr. Green

Няма ли вече разфасовки по един литър ?  newsm78
Да, все още има термоси на Тиери по Бюти зоните и аз все още им се точа  Crazy

# 161
Тествахте ли вече, мили дами новият Ерос на Версаче? Как е,бива ли? Simple Smile

# 162
  • Враца
Значи предлагане има вече, ама търсене дали има с тези цени?

densi, снимков материал предлагаш ли да пооплакна окото?  Laughing

Атти, аз знам че другите (нормални) хора, се задоволяват с такива количества за едно парфюмиране и за това не ми е чудно изобщо Simple Smile

# 163
Vmarinska, добре завърнала се!   bouquet Драго ми е да те чета отново.

Elitsa_z, аз заминах с 11 бутилки, 7 отливки и 13 виала, и се оказа...че ми се носят шипри и алдехиди, а не съм взела ни един.  hahaha Как можах да не си взема Dupont pour femme! Rolling Eyes
Вчера на детската площадка една дама си вееше с ветрило и изпращаше едни шипрови вълни, красота голяма. Нещо много винтидж беше, без съмнение. Позиционирах се така, че да се надишам.

Та...вземам си бележка за следващия път. Дали да не грабна една Paloma Picasso EdP....

# 164
  • Germany

Elitsa_z, аз заминах с 11 бутилки, 7 отливки и 13 виала, и се оказа...че ми се носят шипри и алдехиди, а не съм взела ни един.  hahaha Как можах да не си взема Dupont pour femme! Rolling Eyes

Моя милост  Mr. Green И аз така няколко поредни години отивам с уж някаква направена от мен селекция, а като отида на място се оказва, че ми се носи само и единствено Ирис Тайзо, който обаче никога не е в багажа ми  ooooh! Тази година обаче смятам първо него да сложа в чантата  Mr. Green
Обаче чак такова количество парфюми само би ме объркало  Peace При мен на морето са се доказали Лютите чушки, Виолетовият Ангел, Градската кралица, Лейди Венджънс и Амбровото Мерве. Всичко друго ме дразни или изчезва безславно.

Подкрепям напълно и Бижу в мнението за грепфрута в парфюм. Обожавам цитруси, но почти не съм попадала на хубав грейпфрут, както нямам и грейпфрутов аромат в колекцията си. Пиклив и потен грейпфрут при мен се показва в Грейпфрутовата алегория, Pamplemousse Rose Hermes, Бейби Дол на ИСЛ, всички парфюми на Москино, както и в последният Шанс на Шанел Chance Eau Vive. Единствено тук не ме дразни www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collection-In- … -Again-13733.html

Общи условия

Активация на акаунт