Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 230
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Не знам с ентернет пазаруването как седи ситуацията, но като помирисах любилия ми Herme (купен от лондонско летище ) как мирише в Douglas ... не знам аз ли си внуших, но не беше въобще същия.

# 376
Здравейте, момичета, от няколко дни искам да си поръчам L`Artisan. Намерих на няколко места, но не предлагат отливки, има разнообразие от аромати и от тези, които имат избрах този:

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chasse … pillons-1268.html

Харесвам много бели цветя и ще се радвам да споделите мнение за този парфюм.
Мен хич не ме бива в описанията, както се очаква - тубероза Simple Smile Но не е тежка и натрапчива, аз усещам и липата, някак загатната обаче. Лек е, макар че аз слагам много икономично, иначе мисля, че ще ме задуши. Също за мен е пролетен, струва ми се, че ще му е много топло сега, но ме заинтригува да го тествам.

А ако искаш да се запознаеш с повече аромати, можеш да погледнеш в техния сайт, има например sample set и доставката до Франция е безплатна.

# 377
  • София
Много ти благодаря! Сега ще разгледам.  Hug

# 378
  • София
Чакам отзиви от срещата, моля, заподозрените да се включат  Party

# 379
Можете ли да ми кажете дали номерата на парфюмите се уникални, или са на партиди? Струва ми се по-логично да е второто.  newsm78 Всички произведени за деня или за месеца парфюми от даден вид да са с един номер.

# 380
  • София
Атти, срещата беше камерна и прекрасна, видях любими съфорумки Heart EyesЕдната обеща да се върне скоро пак в темата Wink
Аз се влюбих в Rausch на Schwarzlose - наистина много прилича на Хиноки, без да е толкова хладна иглолистна гора, има мекота и топлина като добавка, а уда или не регистрирам, или е много добре примесен с амбъра и сандаловото дърво.
24 Old Bond Street окончателно влезе в списъка за купуване.
Тествах и линията 4160 Tuesdays - впечатление ми направиха The Dark Heart of Old Havana и The Great Randello. Топли и много мои. Интересна беше розата им - много нетрадиционна, асоциацията ми беше с малиновия сироп, който едно време по морето продаваха разреден с газирана вода. Изобщо-има какво да се разучава там.

# 381
  • София
Благодаря, Руми  Hug С нетърпение очаквам завръщането на липсващата, много ми липсва  Heart Eyes Съжалявам, че не успях да присъствам и аз  Tired

# 382
  • някъде под слънцето...
Не знам с ентернет пазаруването как седи ситуацията, но като помирисах любилия ми Herme (купен от лондонско летище ) как мирише в Douglas ... не знам аз ли си внуших, но не беше въобще същия.
Ако на кутията и флакона  пише Herme, със сигурност е менте и то от нискокачествените.  Peace   Няма как да бъде същия в Дъглаа
Сандо, да беше казал, щях да ти взема Пантера за 90евро , по толкова я продават по магазините тук и то в по скъпите. 110 си  понадута цена.
Имам много малко паргюми купени от България,  но съм пробвала доста неща от различни български магазини. до сега не ми се е случвало да открия разлики, с небългарските ми парфюми.Не ме познават из бг магазините  а имам и малко баламски вид,  но не съм попадала на ментета.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 20:22 от sl

# 383
Ако ще стане по- бързо, отколкото където съм поръчал, може и да се възползвам от предложението, мерси, sl. Като се връщаш пиши на ЛС, да не спамим темата.

# 384
Аз имах предрасъдъци, че в интернет са фалшиви, а тук в скъпите магазини са оригинални.
Този мит бе грозно развенчан, когато закупих Boucheron Place Vendome от Beauty Zone за почти 200 лв.
Консултантката ми го препоръча, пръсна ми от тестер, наистина много ми хареса и си го купих.
Отнасяйки вкъщи, моят също ухаеше прекрасно, но не повече от минута. Просто изветрява.
 Close
Е, от китайския сайт ягодка/не искам да правя реклама, но../ не ми е  попадал фалшив или нетраен парфюм или козметика. И се случват страхотни находки на -70%

# 385
  • някъде под слънцето...
Не познавам конкретния парфюм, но трайността не е показател за оригиналност, нито нетрайността за фалшификат.
Имам, чисти парфюми, които са по нетрайни и тихи от някои парфюмни води.Имам концентрация О де колон по силна и трайна от доста едп и пп.
Когато си купих Черната орхидея, доста време му беше супер нетрайна.Не съм имала и грам съмнения за оригиналността и.Пет години по късно вече ми е много трайна, говоря за същия флакон.

# 386
Тая черна орхидея и на мен ми стои чудесно, но се пръскам поне 45 мин. преди да изляза. Жената я ползва за вечерни излизания, но сме домошари и се случва по повод. Аз усвоявам успешно. Имам приятел, който разносва същото. Майтап пада като се уцелим еднакво ухаещи newsm17

# 387
Не познавам конкретния парфюм, но трайността не е показател за оригиналност, нито нетрайността за фалшификат.
Имам, чисти парфюми, които са по нетрайни и тихи от някои парфюмни води.Имам концентрация О де колон по силна и трайна от доста едп и пп.
Когато си купих Черната орхидея, доста време му беше супер нетрайна.Не съм имала и грам съмнения за оригиналността и.Пет години по късно вече ми е много трайна, говоря за същия флакон.
Не знам за оригиналност, но очаквам от парфюмите висок клас да са по-дълготрайни, не е нужно да са силни и натрапващи се. Не ми се беше случвало с други парфюми, така бързо да изветряват, почти мигновено.Определено не бих го повторила, колкото и да е приятен  Wink

# 388
  • някъде под слънцето...
Това, че даден парфюм, не е оправдан очакванията ти, не го прави менте.
Цената на парфюма и класа му на се опрерлящи за трайност шлейфововост и присъственост.Много ниш парфюми стоят близо до кожата, не са шлейфови  и определено не се отличават с убийствена трайност.
По принцип концентрацията Чист парфюм е най скъпата версия на парфюма.Обикновено, е по тиха и стои по близо до кожата от колкото едп или едт на същия парфюм.Говоря от личен опит паралелно сравняване на различни концентрации от личната ми колекция на един и същи парфюм.

# 389
Цената на парфюма и класа му на се опрерлящи за трайност шлейфововост и присъственост.Много ниш парфюми стоят близо до кожата, не са шлейфови  и определено не се отличават с убийствена трайност.
По принцип концентрацията Чист парфюм е най скъпата версия на парфюма.Обикновено, е по тиха и стои по близо до кожата от колкото едп или едт на същия парфюм.Говоря от личен опит паралелно сравняване на различни концентрации от личната ми колекция на един и същи парфюм.
Свикнали сме да мислим, че скъпият парфюм трябва и да е траен.
А защо ли е скъп,може би  заради рекламата/класа/ или амбрата, която също е много скъпа съставка.
Съдейки по моя, ако е оригинален е точно така както казваш.
Аз не съм чак толкова компетентна, но споделих разочарованието си и субективен опит с този много рекламиран парфюм.
Хубавото е, че си имам изпитани любимци в годините, които много обичам и към които  винаги се завръщам, след поредния експеримент  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт