Парфюмни размисли и страсти - 191

• 101 379
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Бижу, абсурд е да помня какво съм ти дала  Mr. Green

WaltherP99, предизвикателство  Mr. Green
жокер, използвай търсачката или чети старите теми

# 556
  • София
Като говориш за Animale Animale за мъжкия,или женския говориш? Т.н. "мъжки" вариант Animale Animale е много харесван от доста мои приятелки , които го ползват редовно.Аз лично също го харесвам.
Това Анимале имам предвид, много върл шипър и прекрасен за хората, които могат да носят такива неща. Мъжкия не го познавам, но като гледам, няма и много общо с него.

Магарето не го давам наготово  Mr. Green

# 557
и Инстинктивното Животинче е нелошо зелено шипърче  Whistling

# 558
Ще се изям сега като е толкова прекрасно и не знам какво е!  Laughing

Миналата седмица ми се случи същото нещо  Mr. Green  Една приятелка ми беше дала 10мл отливка преди близо година . Звънях и да я вдигна от плажа , за да разбера,е е било Spiritueuse Double Vanille на Guerlain

# 559
Дали да не го изпратим първо да завърши Врачанската школа? Mr. Green
Добре дошъл WaltherP99Hug

# 560
  • София
Ти ся друга работа нямаш ли си?  Twisted Evil Освен Бил Блас и Ivoire Balmain ме очакват скоро и близки срещи с Аква Дивина... сега и Животинчета да мисля...

# 561
Дали да не го изпратим първо да завърши Врачанската школа? Mr. Green
Добре дошъл WaltherP99Hug

От Враца ли си? Миналата година изкарах по работа 2 седмици там-половината от школата съм я изкарал  Mr. Green
Мерси   bouquet

Ти ся друга работа нямаш ли си?  Twisted Evil Освен Бил Блас и Ivoire Balmain ме очакват скоро и близки срещи с Аква Дивина... сега и Животинчета да мисля...

Харесваш ли ирис? В Ivoire е МНОГО силен-една приятелка на сестра ми и е любим парфюм и знам.Не го купувай на сляпо.Ириса като нотка е доста харесван от повечето жени,като не случайно едни от най-актуалните в последните години мъжки аромати на Dior като Dior Homme Intense , Dior Homme , Dior Homme и Dior Homme Sport 2012 разчитат точно на това.Ириса отново не го харесвам като нотка.Нямам непоносимост като към карамфила,но предпочитам да не го усещам.
Засега доста ни се разминават вкусовете  Sunglasses

# 562

беше доста "форумски модерен" преди няколко години, защото се беше появил в Я. на нищожна цена /погледни за коментари в козметикса  Wink/

От Враца ли си? Миналата година изкарах по работа 2 седмици там-половината от школата съм я изкарал  Mr. Green

не, не си я изкарал - това отново е форумски жаргон  Wink

пп заради Ензим тази сутрин извадих Toujours Moi и Tabu, подушвам си ги и се чудя с кой да се напръскам  Thinking, но за да е по-голямо парфюмното ми престъпление, мисля да поздравя дъжда с Хабанита  Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 08:39 от bubanka

# 563
  • София
Харесваш ли ирис? В Ivoire е МНОГО силен-една приятелка на сестра ми и е любим парфюм и знам.Не го купувай на сляпо.Ириса като нотка е доста харесван от повечето жени,като не случайно едни от най-актуалните в последните години мъжки аромати на Dior като Dior Homme Intense , Dior Homme , Dior Homme и Dior Homme Sport 2012 разчитат точно на това.Ириса отново не го харесвам като нотка.Нямам непоносимост като към карамфила,но предпочитам да не го усещам.
Засега доста ни се разминават вкусовете  Sunglasses

Точно на сляпо го отгърмях  Mr. Green Познавам добре нереформулираната версия и реших, че не рискувам много. Новият обаче се оказа далеч по-укротен и възпитан. Харесах го, но смятам, че не му е сега сезонът, прибрах го за есента или може би за прохладни вечери и настъпих сериозно Бил Блас.

# 564
Атти, Hug, може ли да споделиш впечатления, като се запознаеш с Bvlgari AQVA Divina, че го мисля от началото на лятото, то пък вече свършва и дали си струва, толкова летен аромат, тепърва да се купува  newsm78 ?
А по въпрос за Нюд на Бил Блас - много класа и лукс и в пъти по-добър, за мен, от Бейсик Блек.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 14:49 от evaq

# 565
Не знам дали за тук ми е въпроса,но Пантерата на Картие на каква цена е в Бг?Мисля да я поръчам днес от feelunique с 20% отстъпка ми излиза 58.40£ за 50 мл.Някой ,ако се сеща за по- изгодно онлайн предложение за UK,моля да ми напише сайт,може и на лични Hug Laughing

# 566
Не знам дали за тук ми е въпроса,но Пантерата на Картие на каква цена е в Бг?Мисля да я поръчам днес от feelunique с 20% отстъпка ми излиза 58.40£ за 50 мл.Някой ,ако се сеща за по- изгодно онлайн предложение за UK,моля да ми напише сайт,може и на лични Hug Laughing
Ако държиш да е от UK :
1. http://www.allbeauty.com/perfume/11038-cartier-la-panthere-eau-d … parfum-spray-50ml
£44.95 + Free UK Delivery For Orders £15.00 & Over
2. http://www.vouchercodes.co.uk/allbeauty.com http://www.dealdb.co.uk/all-beauty/ или подобни за промо код
3. http://www.topcashback.co.uk/cheap_smells/

Ако не: http://www.enzo.bg/cartier/la-panthere-parfjumna-voda-za-zheni/

# 567
Мерси за бързия отговор,за първия сайт allbeauty за пръв път чувам и го виждам.Някой поръчвал ли е и доволни ли сте?От UK искам,защото живея тук,иначе Бг .сайтовете ги знам горе- долу,но имам лош опит с два от тях.

# 568
Мерси за бързия отговор,за първия сайт allbeauty за пръв път чувам и го виждам.Някой поръчвал ли е и доволни ли сте?От UK искам,защото живея тук,иначе Бг .сайтовете ги знам горе- долу,но имам лош опит с два от тях.

Поръчвал съм си доста неща от тях,докато съм бил в UK - доста странно е да не ги знаеш.Ако си в UK предполагам знаеш www.trustpilot.com ->  https://www.trustpilot.com/review/allbeauty.com
 Peace

# 569
Моля някой да ми помогне със сравнение на L'Eau Couture Elie Saab и Mandorlo di Sicilia  Praynig
Mandorlo di Sicilia ми е непознат и няма къде да го пробвам. Има ли общо звучене с  L'Eau Couture? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт