Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 732
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас

KDS, благодаря че ми обърна внимание на този парфюм. Аз харесвам доста неща на бранда, флаконът и рекламата са страхотни, а по пирамида звучи много мой. Ще го потърся непременно за проба, има ли го в България и къде може да се пробва?

Kovatcheva, не знам къде може да се пробва. Аз живея в Бургас и тук никъде не съм срещала Lalique. Харесвам доста техни неща, но всичко е придобито "на сляпо", по описания в нета. Новият аромат наскоро беше пуснат по нашите интернет магазини. В София не може да не се предлага никъде техния асортимент, така че нека някой се включи с информация Simple Smile А аз ще чакам твоите отзиви, защото с удоволствие чета страхотните ти описания  Hug

# 316
  • София
Пробвай шиприте на Сисли, но те също са хард.

Ооо, да, мисля, че бях тествала преди време нещо от "лунните флакони" - или Eau De Soir, или Soir De Lune и ми се стори чудно, но се постарах да го забравя поради твърде неприятната цена.  Mr. Green Обещала съм си един ден да добавя в колекцията си и парфюми от този клас.  Blush

Pixie, Кристал-ът ме изненада като предложение, но всъщност е приказен и той.    bouquet

Sl, чета темата от години и съм те запомнила с невероятната страст по винтидж нещата - много често ми се е приисквало да мога да помириша тези комбинации от "бабички", които забъркваш.  Flutter

Като сте заговорили за Лалик, на мен пък в полезрението ми тези дни влезе този. Чудя му се още, пък и не познавам Гучи-то, на което го оприличават, така че не съм решила дали да стрелям.   Thinking Не са една и две беди с парфюмните мухи!  Mr. Green

# 317
  • Бургас

Като сте заговорили за Лалик, на мен пък в полезрението ми тези дни влезе този. Чудя му се още, пък и не познавам Гучи-то, на което го оприличават, така че не съм решила дали да стрелям.   Thinking Не са една и две беди с парфюмните мухи!  Mr. Green
Имам Azalee и го харесвам, но не съм влюбена в него Simple Smile Наистина много прилича на Gucci Rush. Парфюмът беше толкова масов преди 10 - 15 години, че най-вероятно си го усещала някъде, но сега не можеш да си спомниш Simple Smile Между другото мисля, че от миналата година отново пуснаха Gucci Rush на пазара, така че може да тестваш него в Дъглас/Бюти Зоун, за да придобиеш обща представа. За мен Azalee е модерна интерпретация на стария аромат, много по-мека и не така нахална. Много е приятен. Струва ми се, че усещам се най-вече комбинацията от праскови, пачули и фрезия. Парфюмерист и на двата аромата е Michel Almairac и почеркът му си личи. Част от произведенията му са: Body Burberry, Bottega Veneta, Burberry Women , Chloe Eau de Parfum, Femme Individuelle Montblanc, Zen Shiseido и др. Надявам се да съм ти била полезна  Peace

# 318
Sl, благодаря, ще ми е интересен за проба!

Клодилия, аз изненадвам сама себе си тези дни. Зеленият Кристал не е никак хард, но запазва някои от традиционните елементи. Базата му ми харесва, както при повечето Шанели, най-много. Върху мене се проявява като абстрактна зелена картина мацната тук там с бели цветя. Дори се разхождах тези дни и видях ярко зелен храст с бели цветенца (не миришеха изобщо, аз, разбира се, си заврях носа в тях Simple Smile ,  но ми напомниха за тази база). Следващото лято кой знае как ще почувствам....

# 319
Невероятен е Зеления Кристал. Толкова години ми е фаворит, толкова бутилки съм изпръскала и не ми омръзва. Heart Eyes

# 320
Момичета,на мен ли ми се причу сутринта по радиото че има намаление 25% в EL или съм в грешка?

# 321
Момичета,на мен ли ми се причу сутринта по радиото че има намаление 25% в EL или съм в грешка?
Не си в грешка, но само на някои техни продукти така наречените или титуловани "бестселъри". Новата Богиня е намалена. Peace
Черната Орхидея на Том Форд също.

# 322
  bouquet Densi ...А за Aramis да знаеш нещо,като че ли ги споменаха и тях че влизат в намалението newsm78

# 323
Не тях не съм ги заглеждала какво точно е намалено като техен бестселър, защото не ме интересуват.

# 324
Много много благодаря...   bouquet  bouquet  bouquet

# 325
  • при морето
Има си бутилки, които са рефил, те се пълнят! .......
А колко струва пълненето на бутилка рефил  от Alien  30мл.? Сигурно за различните варианти цената е различна,но приблизително...newsm78

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 04:06 от Winter fairy

# 326
Нямам представа, не съм се интересувала.

# 327
  • Germany
Подготвям се за морето и парфюмна среща и си сложих от Rausch на Schwarzlose, за да съм сигурна, че това е пробата. Защо ли, защо ли ми трябваше  Crazy Crazy Тъй като и при мен е вече лято, даже е по-топло от София, такова дърво ми се показа, такива смоли, такава красота.... нямам думи Crazy Crazy Crazy, и нямам време да отида да го купя... Sad Тъкмо го бях прежалила, а той ми се показа с цялата си красота, за да се почувствам жалка и дребнава, че не си го купих Crossing Arms. Определено жегата е неговото време, дървото е зашеметяващо като това в Хиноки на КдГ, а смолата е точно като новата смола на вишната на баба ми  Crazy  Crazy Crazy Подсмрък...
Скрит текст:
Момичета и момчета, срещата е насрочена на 06.08.2015 г., от 12.30 часа. Повечето участници знаят мястото, ако някой иска да се присъедини е добре дошъл, да ми пише на лични за да дам мястото на срещата.

# 328
Има си бутилки, които са рефил, те се пълнят! .......
А колко струва пълненето на бутилка рефил  от Alien  30мл.? Сигурно за различните варианти цената е различна,но приблизително...newsm78
Не всички парфюми на марката са презареждащи,аз попитах и ми казаха точно това: цената на пълнене на 30 мл е 86 лв., 60 мл е 122 лв и 90 мл е 162 лв. И се чудя каква е идеята на това пълнене при положение,че аз мога да си купя на същата цена с бутилката заедно....не би ли трябвало да е по-евтин,като аз вече не плащам за бутилка и парфюм,а само за самия парфюм.....аз ли не го разбирам не знам.

# 329
Явно по- евтино ще излезе,ако сами си взимаме рефилите( тъпо,но щом са такива цените #Crazy,не се сещам да съм виждала рефили на горепосочените по рафтовете,но аз не съм се и интересувала,иначе имам една 30 мл рефил от Alien,която не мисля да пълня отново- омръзнал ми е ,но ми беше много любим 2 зими.

Общи условия

Активация на акаунт