Парфюмни размисли и страсти - 191

• 101 375
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • София
shokoladena_bg , можеш и от тук. Любим сайт за мен. В момента са с 20% отстъпка Над 30 паунда - безплатна доставка.

http://www.escentual.com/cartier/la-panthere/

# 571
  • Пловдив
Момичета,привет! Peace
Умирам си от яд #Cussing out щото имах истински Коко мадмоазел на Шанел и си го пазех за "по-специални" поводи,обаче...реших да си пръсна вчера и ароматът не беше същия  Confused Умрях!За какво ли го пазих ooooh! В темата с въпросите казаха,че може да е от времето,от топлина и т.н...а аз си мислех като алкохола-няма разваляне Thinking

Та в тоя ред на мисли...ако има фенки на тоя аромат,от къде си поръчвате сносен парфюм?Този специално,де  Grinning

# 572
Мерси за бързия отговор,за първия сайт allbeauty за пръв път чувам и го виждам.Някой поръчвал ли е и доволни ли сте?От UK искам,защото живея тук,иначе Бг .сайтовете ги знам горе- долу,но имам лош опит с два от тях.
Аз.
Читав си е сайта. Peace
Правят и хубави намаления понякога.

# 573
mystic woman, влагата и слънчевата светлина играят голяма роля.
Затова си пазете парфюмите в гардероба, не в банята и на тъмно,  може в оригиналните кутийки.

# 574
  • София
Атти, Hug, може ли да споделиш впечатления, като се запознаеш с Bvlgari AQVA Divina, че го мисля от началото на лятото, то пък вече свършва и дали си струва, толкова летен аромат, тепърва да се купува  newsm78 ?
А по въпрос за Нюд на Бил Блас - много класа и лукс и в пъти по-добър, за мен, от Бейсик Блек.
Акуа Дивина е бялата лястовица на тазгодишните заглавия според мен. По принцип се запознавам с новоизлезлите аромати само за да се убедя, че са поредните неразличими една от друга кифленски водички, които са направени да се харесат на масата, която задължително си купува "най-новото на Гучи". А за Акуа Дивина бях направо убедена, че няма смисъл да хабя място на кожа, защото трябва да е и акватик на всичко отгоре - зона, която изобщо не ми е интересна. Много съм доволна, че не го пропуснах - няма компот, няма дъх на басейн, няма банални китки. Сдържан, леко солен, леко дървесен, малко магнолия, колкото за женственост, малко кора от цитрус, премерено, за да не стане кисел. Обикновено правя неволен паралел с вече познат аромат, но тук не мога да направя изобщо никаква асоциация. Което само по себе си е чудесен атестат.

Благодаря за мнението за Нюд на Бил Блас, все по-интересен ми става   bouquet

# 575
За Eternity Now For Women Calvin Klein някакви отзиви? Днес много набързо го  тествах, но някак си не ми допадна, а по пирамида трябва да е мой аромат. Може би защото бях с Chanel 5 Eau Premiere - невероятен разкош в днешният прохладен ден.
От този на К. Клайн нищо не се усеща на китката ми.

# 576
  • Враца
Много харесвам люляк и зюмбюл.
Търсила съм ги години наред като моноаромати.
Срещнах люляк при Ив Роше,
а като го подуших... химия, пластмаса, синтетика..  Sick
Сега съм си намерила пък това:

http://sangado.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1% … %D1%8E%D0%BB.html

За пръв път срещам този вид аромати и се чудя , заслужава ли си изобщо да се пробвам пак  Thinking

И за каква "врачанска школа" говорите ?  newsm78

# 577
  • София
И за каква "врачанска школа" говорите ?  newsm78
- попита основоположничката й и най-сериозна представителка.

Легенда си ти, момиче, добре, че се завърна в стройните редици!  Hug

# 578
  • Враца
Ооооо, може би иде реч за количеството парфюм "изливано" щедро при първоначално опръскване ???
Това още ли се спряга ?
Бреййй, впечатлила съм ви значи  Joy

# 579
Моля някой да ми помогне със сравнение на L'Eau Couture Elie Saab и Mandorlo di Sicilia  Praynig
Mandorlo di Sicilia ми е непознат и няма къде да го пробвам. Има ли общо звучене с  L'Eau Couture? Благодаря предварително!

За Mandorlo di Sicilia мога да ти направя подробно ривю , ако те устройва . С това мога да помогна  Peace

shokoladena_bg , можеш и от тук. Любим сайт за мен. В момента са с 20% отстъпка Над 30 паунда - безплатна доставка.

http://www.escentual.com/cartier/la-panthere/

Извинявай но в сайта,за който си дала линк пафюма ще е излезе двойно по-скъп почти.9.8 оцента от над 40000 гласували в https://www.trustpilot.com/review/allbeauty.com е показател дали allbeauty е надежден сайт.

# 580
Скрит текст:
Моля някой да ми помогне със сравнение на L'Eau Couture Elie Saab и Mandorlo di Sicilia  Praynig
Mandorlo di Sicilia ми е непознат и няма къде да го пробвам. Има ли общо звучене с  L'Eau Couture? Благодаря предварително!
За Mandorlo di Sicilia мога да ти направя подробно ривю , ако те устройва . С това мога да помогна  Peace
Ако не те затруднявам, ще съм ти много благодарна!  yes
Потърсих малко из старите теми, но разбрах само, че е хубав....
Бадемките много ме мъчат напоследък....   ooooh! Crazy

# 581
  • Пловдив
mystic woman, влагата и слънчевата светлина играят голяма роля.
Затова си пазете парфюмите в гардероба, не в банята и на тъмно,  може в оригиналните кутийки.

Peace беше си в оригиналната опаковка,но на рафт в хола.И да го е пекло слънце  Rolling Eyes уж е в кутията...прежалвам го и т`ва е.

# 582
  • Франция
Момичета,привет! Peace
Умирам си от яд #Cussing out щото имах истински Коко мадмоазел на Шанел и си го пазех за "по-специални" поводи,обаче...реших да си пръсна вчера и ароматът не беше същия  Confused Умрях!За какво ли го пазих ooooh! В темата с въпросите казаха,че може да е от времето,от топлина и т.н...а аз си мислех като алкохола-няма разваляне Thinking

Та в тоя ред на мисли...ако има фенки на тоя аромат,от къде си поръчвате сносен парфюм?Този специално,де  Grinning
Всъщност сравнението с алкохола е доста вярно, защото според мен някои парфюми с отлежаването стават и по-хубави  Peace
Много съжалявам за променения ти Коко Мадмоазел. Като дългогодишен предан фен на парфюмите на марката, аз купувам винаги от реалните магазини. В България купувах от големите вериги, последната година-две пазарувам от бутиците на Шанел. Парфюмчетата, които си купувах навремето от варненския Прити шоп, бяха най-хубави. От това, дето си го купувам напоследък от бутиците им, не съм съвсем доволна  Mr. Green

# 583
  • София
....
Извинявай но в сайта,за който си дала линк пафюма ще е излезе двойно по-скъп....

Но пък автентичен!
Да, разбрах добре, че търси по-изгодна цена. Остави момичето/жената/ само да прецени!

# 584
Бях пислала отдавна за подобна случка,ставаше въпрос за парфюма на приятеля ми Bleu de Chanel,бях му го купила от чужбина и той по същия начин така се беше оплаквал,че не е бил същия след 1 година и половина,изпръска го с много голямо разочарование как толкова хубав и скъп парфюм може по този начин да се промени.......стоял е на светло,но не на пряка слънчева светлина,не знам може и ние да имаме вина,но всеееее пак  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт