Друго е хобито ти да носи и друг вид удовлетворение - благотворителност! Добре се справяш, имаш усет - развивай го - не се знае от коя трънка изкача заек - може и пари да ти носи.
/ и я разнообразявам с бижута!!! Малкия ходи с униформа, или със спортен екип, та и той си има един кат "цивилки" за кисел ден
Мм е лесен - каквото му дам - това облича


Да си жива и здрава!
/ и я разнообразявам с бижута!!! Малкия ходи с униформа, или със спортен екип, та и той си има един кат "цивилки" за кисел ден





Ухаят много хубаво, ама довечера мм ще ги дегустира. Не знам дали са тези, които помня от детските си години.
Тези хора защо не пишат бройки/порции по рецептите си? Усещам как утре сутрин цялата фирма на мм ще закусва с курабии. 



. Отивам да мия тоновете с купи и купички, останали след курабиоправенето.

Разгледай тук - може да ти е интересно - има разнообразни идеи и не само за храна http://www.art.satto.org/vkusni-i-kontrastni-masleni-sladki/
Имат вкус на "котешко езиче" ако си го спомняш. Рецептата е супер проста - на 1 яйце/разбиваш/, добавяш 50гр. пудра захар, 50гр брашно - излизат около 20 калии /аз правя с 2 яйца/. На хартия за печене слагаш по 1 ч.л от сместа /те си се разливат сами до кръгче/ на разстояние, че се увеличават. По средата би следвало да се сложи резенче бадемче /обаче има деца с алергии и аз слагах цветна бонбонка/. Печеш на 170С/загрята/ за 3-4 мин - леко само да порозовеят крайчетата. Вадиш и много бързо отлепяш горещата бисквитка и стискаш в единия ъгъл/водиш се от бадемчето/ - веднага си залепва. Номера е да печеш по 10 бр наведнъж, за да не изстинат докато ги пристискваш - после се чупят. Нищо сложно няма, но трябва да търпиш на горещо. Иначе са си вкусни и без да имат форма. На майсторите калиите изглеждат така - имам още да се уча 

обаче получавам облекчение от бебешката пудра! Много е гадно - поне сега имам оправдание, че съм дебела, но и когато бях мнооого по-слаба /–25кг/пак ми се триеха краката...не е до дебелината, а до конструкция...
ще се готви яко
Препоръчани теми