Преди време, си мислех да видя нейната гледна точка за моята карта, разглеждах и страницата и в началото имаше снимка и картата и. На края отдолу под картата си беше написала: " Гледайте, цъкайте и т.н......" това много ме издразни и отблъсна, супер самонадеяно, арогантно дори ми прозвуча, сякаш тя е над останалите, после видях, че има и слънце в Рак, и това тотално ме отказа, че не е моят човек. Сега и разглеждах страницата, няма я снимката и е направила доста промени, в положителен аспект, няма го и този текст, но аз си го знам, чела съм го и няма как да я харесам. Иначе това е много добро, ако беше преди няколко години в първата страница, щеше да ме впечатли:
"Като астролог подхождам от ситуацията на обективния наблюдател. Не си слагам ограничения, породени от собственото ми взаимодействие с човека, чийто хороскоп разглеждам. Не поставям етикети "добро", "лошо", "правилно" и "неправилно". За конкретния човек има конкретно "правилно", което за обществото, за мен или за някой друг може да е лошо и неправилно. В Индия съществува термин дхарма. Означава "онова, за което си призван". И щом някой се е родил, щом съществува, то той има своето място в целия пъзел, наречен земен свят. "
Това, относно Гали.
Оксана, не знаех, че не пише в мрежите, просто като я видя по ТВ и имам усещането, че тази жена се мъчи с астрологичните анализи. Тя би казала, например, сега Сатурн се връща за последно в Ск, това било еди какво си, а не да изкоментира цялата картинка. Просто не е моят човек, моята ясновидка би казала, разминаване на полетата. Виждала съм я на живо, мила жена ми изглежда, но астрология да коментира не я издържам, скучна ми е, нищо ново не научавам.
Относно А. Вотей, снощи като се рових в Алл.бг се сетих как започнах да го чета. След като февруари 2006г. Вотей ми направи картата, ми каза че имам потенциал и да уча сериозно астрология. Аз си четях само някакви книжки.