Астрология - 8 тема

• 27 893
  • 537
  •   1
Отговори
# 135
Аз мисля, че всичко е много индивидуално  Flutter едни астролози имат много точни попадения при някои, при други-не.
Важно е да си намерим точните за нас  Hug
И на мен са ми казвали противоречиви неща, след които много съм се обърквала, но аз казах, че при мен най-точна беше Оксана. Не съм се съветвала с Илиана или Адриана, може да се позамисля по-нататък.  Peace

Иван едно време много се дърпаше на майка ми, не е искал да ми разчита хороскопа като по-малка. Беше си обещал на деца да не гледа.

# 136
# 137
О, да за това си права, че всеки си намира астролога, който си заслужава, аз съм много доволна от нея, и най-търпеливо винаги си я чакам. Винаги са ме интересували прераждания и минали животи, и кармичната астрология ми е от любимите, така че определено тя е моят човек. Отделно аз никога не съм подлагала прераждането, и миналите ми животи, за които знам / не задължително от Вотей/ на съмнение, аз просто ЗНАМ. Много интересно усещане, родила съм се с него, не е придобито в годините от четене или друго, винаги си е било част от мен.
Скрит текст:
това е, защото съм стара душа, и го знам не само от Вотей и 2 ми ясновидки, просто ми е усещане, от дете се чувствам на хиляди години. Звучи странно, но си е така

Адриана, Иван Станчев, едно време ми беше интересно да го слушам, но определено мисля, че Оксана се е хванала с астрология, не защото и идва от вътре, а просто защото това е как да кажа..може да използва постигнато от мъжа си, или просто не е намерила нещо по-добро и печелившо.

Залепили са ми лентата на касетата, остана да я прехвърля, като се върна в Сф, ще я преслушам отново, че доста неща съм забравила. Не знам, Грийн, всеки си има право на мнение, моят хороскоп се изпълнява с пълна сила за сега, и то не защото аз го знам предварително, просто някои неща си стават неизбежно. Мисля, че си предубедена към Вотей.

# 138
Ани, не съм съгласна. Не смятам, че Оксана се е захванала с астрология, защото не е инала какво друго да прави.  Напротив.  Peace
Оксана се захвана с астрология, защото Иван й каза, че това й е призвание. Той самия я обучаваше и много държеше тя да последва неговия път. Едва ли ако не е ставала за това е щял толкова да настоява. Тя е психолог по професия, учи като луда и непрекъснато се усъвършенства. Знам доста хора, които са много доволни от нея, вкл. и известни личности.

За себе си също мога да кажа, че беше много точна в разчитането на картата ми за миналата година.

Но иначе, Иван беше един.

# 139
Ани, не съм съгласна. Не смятам, че Оксана се е захванала с астрология, защото не е инала какво друго да прави.  Напротив.  Peace
Оксана се захвана с астрология, защото Иван й каза, че това й е призвание. Той самия я обучаваше и много държеше тя да последва неговия път. Едва ли ако не е ставала за това е щял толкова да настоява. Тя е психолог по професия, учи като луда и непрекъснато се усъвършенства. Знам доста хора, които са много доволни от нея, вкл. и известни личности.

За себе си също мога да кажа, че беше много точна в разчитането на картата ми за миналата година.

И аз съм била  при Оксана - два пъти. Много мои приятели изпратих при нея. Преди две седмици бях при нея и още не мога да кажа прогнозата й дали е била точна, но като цяло съм доволна. Има много знания, разбира си от работата.

# 140
Не мога да я харесам аз тази Оксана, поне от Тв изявите и, ще ме простите, но ми е голямо дърво, и лично аз, не научавам нищо ново, когато я слушам, просто не е моят човек.

# 141

И аз съм била  при Оксана - два пъти. Много мои приятели изпратих при нея. Преди две седмици бях при нея и още не мога да кажа прогнозата й дали е била точна, но като цяло съм доволна. Има много знания, разбира си от работата.

Аз също. Миналата година за първи път говорих с нея, интересуваше ме нещо много конкретно. Нещата си се случиха, както каза тя. В личния живот също нацели доста.

Но пак казвам, според мен всичко си е много индивидуално. Едни са много успешни при някои, при други - не. Няма нищо лошо.  Hug

# 142
Според мен имаш такова мнение за нея, защото не коментира какво ще се случва в социалните мрежи, но тя е много заета, а и не е нужно.

Не смятам, че това я прави дърво или малко разбираща. Явно по-скоро не ти е симпатична. Моите впечатления от нея са много положителни. Когато говорихме ми обърна много внимание, а в България беше късно.

И пак казвам, Иван не случайно я накара да се занимава с астрология  Peace

# 143
  • Варна
Ей, нямате изчитане, за много интересни неща  сте
писали... пак ме хвърлихте в размисли разни...
Аленка много се радвам за теб, дано всичко е наред  Hug
Относно въпроса ми за децата: когато бях при Вутей
освен живо родените, почти с точност коментира и аборти
 / загуба/, странно ми беше тогава, та затова питам.
Понеже нашите деца са N броя , я да ви задам загадка:
Аз имам 3 деца и той има 3 деца, колко общо са децата на двамата? Laughing
Както и каза нещо, което и досега ми кънти в главата...
не ми трябва аудио запис , за единия ни син  отсече категорично:
"Няма да е част от отбора"! За това ми е мъката  Sad

Evil, погледнах картата ти за деца - сега и следващите 2-3 години ти е много благоприятен период. Simple Smile
Опазил ме господ 3 имам + 1 доведен син, ще плюя
през рамо и ще се моля да не са внуци  Laughing

aniram* чудесно ,че имаш касета, аз пък чакам да ми
донесат уокмен, та да си опресня паметта. Иначе най-добрата
ми приятелка ходи тази седмица при Елена Пенчева и е доволна.
При нея ще отида и аз предполагам. Оксана и на мен не ми
допада с този вял вид и тембър, не зная доколко е професионалист.
Не е моя тип вибрация като излъчване и темперамент.

# 144
  • София близо до Витоша
Аз съм ходила 2 пъти при Оксана и 1 път по скайп при Адриана.

Всичко което ми каза.....очаквам да се сбъдне. Исках да разбера за работата и любовта. Още миналата година ми каза,че Сатурн излиза от 6 дом и най-късно януари тази година вече ще работя и ще съм много доволна в работата си. Да ама .....въпросния Сатурн нещо се е запънал и вече цяла година си е в шести дом. Та да очаквам поне прогнозите да се сбъднат тази година.

Относно Адриана много изчерпателна ,но твърдеше че Асцедента ми е Телец, а не Близнак, и от там стана пълна каша в прогнозата  #Crazy #2gunfire

# 145
Аз съм ходила 2 пъти при Оксана и 1 път по скайп при Адриана.

Всичко което ми каза.....очаквам да се сбъдне. Исках да разбера за работата и любовта. Още миналата година ми каза,че Сатурн излиза от 6 дом и най-късно януари тази година вече ще работя и ще съм много доволна в работата си. Да ама .....въпросния Сатурн нещо се е запънал и вече цяла година си е в шести дом. Та да очаквам поне прогнозите да се сбъднат тази година.

Относно Адриана много изчерпателна ,но твърдеше че Асцедента ми е Телец, а не Близнак, и от там стана пълна каша в прогнозата  #Crazy #2gunfire

Цвети, Сатурн пак се върна в Скорпион, затова е така. След 19.09.2015 си отива в Стрелец и мисля, че ще е малко по-добре положението.  Hug

# 146
  • в 1001-та нощ
2 астроложки ми казват, че при мен Сатурн гради, не руши. Едната  по Хубер, другата по индийската. Днес се замислих, че е така  Thinking Може би, защото в наталната ми карта е в 5 дом. При завръщането му имах много позитиви и градеж Peace Вярно е, че завръщането е в 5 дом, но все пак  Peace

Трябва да мине през 9 дом - прогнозата беше, че ще донесе стабилни знания  Thinking Вие как бихте погледнали на това?

# 147
Сатурн никога не руши, може да ограничава, но не руши.

# 148
  • Sofia
Аленка, радвам се за протезата, бъди здрава и усмихната!  Hug

# 149
2 астроложки ми казват, че при мен Сатурн гради, не руши. Едната  по Хубер, другата по индийската. Днес се замислих, че е така  Thinking Може би, защото в наталната ми карта е в 5 дом. При завръщането му имах много позитиви и градеж Peace Вярно е, че завръщането е в 5 дом, но все пак  Peace

Трябва да мине през 9 дом - прогнозата беше, че ще донесе стабилни знания  Thinking Вие как бихте погледнали на това?

В индийската карта Сатурн ти е лагнеш, т.е. управител на Лагна (асцендента) в знак водолей т.е. функционален бенефик.  В момента ти транзитира през 10-ти дом - нищо чудно, че имаш раздвижване в карирерата. Ако те е консултирала Галя, спокойно можеш да й се довериш. И не защото съм й "фен", както писа по-горе Ани, а защото за повече от десет години занимания с астрология мога добре да отсея зърното от плявата.

Общи условия

Активация на акаунт