Астрология - 8 тема

• 27 856
  • 537
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Логично звучи Simple Smile Сатурн ограничава разширяването на Юпитер Simple Smile

На 31 юли има пълнолуние - след това Луната ще е намаляваща и е идеално за диета  Blush

Вероятно килограмите са се трупали, когато Юпитер е обикалял първи дом  Blush

Ужас, аз имам по рождение юпитер в първи дом. Аленка, той как се отразява при теб? Моят е ретрограден в риби.

Не стига, че Юпитер ми е в 1 дом, ами е управител и на Асцендента и съвсем ми разширява физическото тяло  Mr. Green

За да е по-гадно - Луната ми е в 6 дом и дава същите посоки ....

Като малка бях добро прасенце, с излишни килограми. В началото на пубертета - хормоните си казаха думата и пожелах да се вталя, та се започна с безумни и всякакви диети, режими ....

Балансирах се, като започнах да спортувам активно - преди повече от 10 години - всеки ден, спирала съм само при двете бременности Simple Smile Имала съм 2 периода, в които съм качвала няколко кг отгоре - на 19г и 2008-2009г. Сега в къщи си имаме малка "зала" с гладиатор и т.н. Истината при мен е страшна воля и желязна дисциплина. Отпусна ли се мъничко, съвсем мъничко - край .... бързо качвам и свалям много бавно - 2 месеца минават от взимането на мерки -до постигането на ефект Simple Smile

И цял живот ще съм си така Sad За спорта не съжалявам Simple Smile

# 286
Логично звучи Simple Smile Сатурн ограничава разширяването на Юпитер Simple Smile

На 31 юли има пълнолуние - след това Луната ще е намаляваща и е идеално за диета  Blush

Вероятно килограмите са се трупали, когато Юпитер е обикалял първи дом  Blush

Ужас, аз имам по рождение юпитер в първи дом. Аленка, той как се отразява при теб? Моят е ретрограден в риби.

Не стига, че Юпитер ми е в 1 дом, ами е управител и на Асцендента и съвсем ми разширява физическото тяло  Mr. Green

За да е по-гадно - Луната ми е в 6 дом и дава същите посоки ....

Като малка бях добро прасенце, с излишни килограми. В началото на пубертета - хормоните си казаха думата и пожелах да се вталя, та се започна с безумни и всякакви диети, режими ....

Балансирах се, като започнах да спортувам активно - преди повече от 10 години - всеки ден, спирала съм само при двете бременности Simple Smile Имала съм 2 периода, в които съм качвала няколко кг отгоре - на 19г и 2008-2009г. Сега в къщи си имаме малка "зала" с гладиатор и т.н. Истината при мен е страшна воля и желязна дисциплина. Отпусна ли се мъничко, съвсем мъничко - край .... бързо качвам и свалям много бавно - 2 месеца минават от взимането на мерки -до постигането на ефект Simple Smile

И цял живот ще съм си така Sad За спорта не съжалявам Simple Smile
А висока ли си? Аз съм ниска 1,60, все пак моят юпитер е ретрограден. Не съм пълна. Но имам заоблени форми и голям бюст  Grinning

# 287
Miss Angel, аз също имам в наталната карта Юпитер в 1 дом/ Риби. И преди бях казала, че усещам разширителната му способност Laughing 1.70м и варирам между 67 кг. и 69 кг. , ако прекаля със сладките неща Laughing
За разлика от Аленка, аз воля нямам и със спорта съм скарана Blush И да - имам голям бюст  Whistling Едно хубаво нещо да ми даде Юпитер Laughing

Погледнах си транзитите за Август. Ретроградна Венера в 6 дом/ Лъв  Crazy  Кой знае какъв огън ще ме гори  Whistling

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 12:56 от неЖност

# 288
Miss Angel, аз също имам в наталната карта Юпитер в 1 дом/ Риби. И преди бях казала, че усещам разширителната му способност Laughing 1.70м и варирам между 65 кг. и 69 кг. , ако прекаля със сладките неща Laughing
За разлика от Аленка, аз воля нямам и със спорта съм скарана Blush И да - имам голям бюст  Whistling Едно хубаво нещо да ми даде Юпитер Laughing
А асцендентът какъв е - водолей или риби и юпитер ретрограден ли е? При мен може от ретроградността да ме е дарил ниска. Аз много обичам храната и ям много, особено сладки неща, имам луна в скорпион  Crazy спортувам, имам добре развити мускули, макар че не съм от най-редовните със спорта.  ooooh! Понякога откачам и минавам  на строга диета и свалям излишните килограми. Не е хубаво да си нисък, лесно напълняваш и веднага се усеща.  ooooh!

# 289
Асцендент Риби. По принцип си мислех, че Юпитер не ми е ретрограден, но скоро като си видях наталната карта от друга програма, забелязах едно R, което ме кара да си мисля, че наталния ми Юпитер е ретрограден  Thinking

# 290
  • в 1001-та нощ
Имам изразени талия и ханш, но бюстът винаги е бил нормален, по-скоро малко по-малък, отколкото голям Simple Smile Аз винаги съм си го харесвала много - оформен, стегнат, но сега мисля малко да го напълня  Rolling Eyes Докато съм на Плутонова вълна  Mr. Green

Ръст 165 см, кг -50  Peace

Най-актуални снимки имам от началото на юни, когато беше РД на баткото Simple Smile

Скрит текст:

Не съм позирала, като да си покажа телесата, ама то беше такава лудница тогава, че ... едва ги има и тези снимки, да не говорим, че покрай приготовленията - не успях изобщо да си обърна внимание на външния вид  Mr. Green (и изобщо не исках някой да ме снима  Crossing Arms Crazy  )

# 291
Имам изразени талия и ханш, но бюстът винаги е бил нормален, по-скоро малко по-малък, отколкото голям Simple Smile Аз винаги съм си го харесвала много - оформен, стегнат, но сега мисля малко да го напълня  Rolling Eyes Докато съм на Плутонова вълна  Mr. Green

Ръст 165 см, кг -50  Peace

Най-актуални снимки имам от началото на юни, когато беше РД на баткото Simple Smile

Скрит текст:

Не съм позирала, като да си покажа телесата, ама то беше такава лудница тогава, че ... едва ги има и тези снимки, да не говорим, че покрай приготовленията - не успях изобщо да си обърна внимание на външния вид  Mr. Green (и изобщо не исках някой да ме снима  Crossing Arms Crazy  )
Много си слаба, изобщо нямаш нужда от диети и спорт. Изглеждаш страхотно. Simple Smile

# 292
Aленка, прекрасни сте!  Hug

# 293
  • в 1001-та нощ
Мерси, Момичета, но ако малко отпусна положението ....веднага ще се окръгля  Blush Ако не е контрола над храната и спорта ....  Stop Stop Stop Не съм от тези, които всичко си хапват и са слаби и никога не е било така при мен - с Юпитер в 1 дом и Луна в 6 дом   Blush

# 294
А на мен Юпитер ми минава през Асцендента  Whistling Четох, че води до напълняване. Точно сега, лятото ли пък  Tired Но определно задържам течности, ще се съглася  Peace

# 295
# 296
Аленка, много си хубава!  Heart Eyes
И на мен сега Юпитер ще ми мине през Асц, като влезе в Девата. Дано като цяло е добър периода  Blush

# 297
  • в 1001-та нощ
При мен се мотае още в 6 дом  Joy hahaha Чакам го да влезе в 7-ми и да облагороди малко положението там  Mr. Green

Моя приятелка напълня след раждането на 4-тото дете, вече спря да кърми и уж ще пази диета, уж ходи на фитнес - резултат никакъв. Липсва й някак мотивация  Rolling Eyes Поглеждам - Юпитер си обикаля в 1 дом - ами не вярвам нещо да се промени, докато излезе то там, но ще наблюдавам Simple Smile

Като оставим настрана теглото-Юпитер в 1 дом има какво да даде, та да се фокусираме над него Wink За мен минаването на Юпитер през асцендента е много хубав момент  Peace

неЖност  Hug благодаря за линка  Blush ще го разгледам по-късно  Blush

# 298
При мен има още мнооого хляб да изяде докато мине в 7Д  Blush   Grinning
А и на ММ скоро Сатурн ще му се мъдри там, така че олеле майко  Stop

# 299
моят Юпитер беше в 1 дом миналата година. бях бременна и качих феноменалните 30 кг. и като се има предвид, че и нормално съм си приятно закръглена си станах направо дебела, мнооого дебела при това. ще ги сваля, то е ясно, но кога е въпросът, защото 25-те кг. от първата ми бременност си ги влачих 2,5 г...а не можех да се гледам..както и сега де

Общи условия

Активация на акаунт