Астрология - 8 тема

• 27 881
  • 537
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Транзитен Сатурн през асцендент, активира и отсрещния дом - на брака. Възможно е точно така да ти подейства - отрезвяващо и да го прекратиш.
Предполагам, че и транзитен Плутон през асцендента активира отсрещния дом, особено като прави опозиция със слънце, венера, луна и меркурий

# 271
  • в 1001-та нощ
Нали там е оста на взаимоотношенията - 1/7 дом - активира се оста и разбира се, ако има опозиция - още повече Simple Smile Активирането придобива допълнителна украска  Blush

По въпроса за ретроградната венера  Mr. Green нали аз съм с натална такава сега проверих почти всичките ми връзки за започвали при трянзитна ретроградна венера, като при най-дългата ми връзка пак ретроградието е било в лъв т.е. моя 7 дом Rolling Eyes другото интересно е че връзката която не е почнала при ретроградна венера е с момък който също има ретроградна венера като мен в наталната карта  Mr. Green

Е, значи ти предстои връзка  Blush

Гледах движението на Венера за моя приятелка - та помня, че от края на юли до октомври (горе-долу) ще е ретроградна Simple Smile

Може да видим как ще е картата ти тогава  Blush

# 272
Момичета ,много е хубава тази тема ,чета ви с удоволствие .Благодаря на Мис Ангел и Слънце Луна за разчета на моята карта ,но може ли някоя от вас да разчете кога като време се очертава тази по-късна връзка с по -възрастен мъж ,ето отново моите данни -20.10.1976 час -14.00 гр.Пловдив ,благодаря ви предварително !

# 273
Аленка, Венера е ретроградна месец и половина и се обръща началото/средата на Септември някъде.
Много ретроградни планети ще се натрупат, както началото на миналата година Grinning

# 274
  • в 1001-та нощ
При Лейла Венера и Юпитер са в 7 дом, та щом започва връзки при ретроградна Венера,то .... bowuu

А още повече, че прогресивната й Венера е в широк съвпад с натално Слънце Simple Smile

# 275
Ами значи можем само да пожелаем да е тази връзка, която иска и да е щастлива  Heart Eyes

# 276
  • в 1001-та нощ
Както си го направим, така ще е  bowuu . Снощи сестра ми ми пусна един откъс от книга за партньорствата - много ми допадна, ще ти го пусна, като се прибера Simple Smile

Вчера, като си гледах картата - натална Венера ми прави тригон с транзитен Марс, а транзитната Венера тригон с натално Слънце. Още, като видях какво се очертава - бях сигурна, че усещането ми за лично "великолепие" - ще се подобри - предвид това, че 1 месец бях без зъби и това смачква много Sad

Имахме родова среща в събота - нямаше човек да не отбележи, че изглеждам великолепно, сияех и вътрешно и външно, още повече, че и с ММ сме в любовен период.

Сега ще дебна ретроградната Венера как ще ми се отрази - хубавото е, че ще се върне назад и после пак ще мине през Слънцето  Joy hahaha

Мисля си и още нещо - Венера при мен управялва 2 дом - след като добре аспектира слънцето в 10 дом - не следва ли нещо там мъъъъничко да се подобри.

Току що ми съобщиха, че ми възстановяват едно ДДС 200 лв, което ми бяха отказали. Може и това да е, все пак Венера натално е в 8 дом и само заеми ми трупа. А с приспадането на ДДС-то ми се намаля заема - може да са само 200 лв, но са почти половин вноска  Blush

# 277
Браво, Аленка! Много ср радвам за теб! Като имаш възможност дай инфо за тази книжка, определено ще ми е интересно.   bouquet
Аз не знам на мен как ще ми се отрази това ретроградие. Миналото не беше лошо, да се надяваме и че това няма да е.  Blush

# 278
адри, вярно, че тук сме се събрали все уважаващи астрологията, но точно затова знаеш, че вариантите за тълкуване са много. и алена ти е казала. аз си имам принцип в живота - винаги следвам вътрешното си чувство. ако усещеш, че трябва да се прибереш - ами направи го! ами ако оксана е сбъркала? и какво, ти цял живот ще останеш на място, на което не се чувстваш добре ли?
а кой знае дори и права да е, може би трябва да си дойдеш, за да осъзнаеш, че там ти е добре.
с две думи, ако те напъва да се прибереш, ако така го усещаш направи го.
според мен те терзае прекалено много, за да е против теб.

а аз установих нещо интересно. сигурно помните, че януари започнах диета. започнала съм я, когато сатурн е бил в стрелец, явно ме е дисциплинирал. свалих 13 кг...и после се отпуснах и не мога и не мога да започна отново, върнах си 4 от килата. вчера се загледах, че съм се измърлезявила, когато Сатурн се е завърнал в скорпион и точно, когато планиран отново да я започна по-сериозно ще бъде пак в стрелец. според вас има ли логика?

# 279
  • в 1001-та нощ
Логично звучи Simple Smile Сатурн ограничава разширяването на Юпитер Simple Smile

На 31 юли има пълнолуние - след това Луната ще е намаляваща и е идеално за диета  Blush

Вероятно килограмите са се трупали, когато Юпитер е обикалял първи дом  Blush

# 280
то добре, ама август по вили и почивки хич не се виждам на строга диета, а аз веднъж съдгреша ли и край, мноооого ми е слаб ангелът. пустият стрелец на к6 ме убива направо.

# 281
Обикновено по ретроградна Венера май се започват нови връзки, независимо от наталната позиция. Аз пък сега забелязах, че на мен ще ми мине през 12-ти дом, Лъв. Там нямам планети, но кой знае пак кой Лъв ще се появи на хоризонта hahaha

# 282
То и аз се запизнах с ММ на ретроградна Венера ама връзката я запичнахме след това май.
Аз съм слушала от астролози, че май не е много добре да се започват връзки тогава ама знам ли, на кой, както дойде  Grinning
Елч, благодаря за мнението. Ще ти отговоря по-подробно довечера.   bouquet

# 283
Логично звучи Simple Smile Сатурн ограничава разширяването на Юпитер Simple Smile

На 31 юли има пълнолуние - след това Луната ще е намаляваща и е идеално за диета  Blush

Вероятно килограмите са се трупали, когато Юпитер е обикалял първи дом  Blush

Ужас, аз имам по рождение юпитер в първи дом. Аленка, той как се отразява при теб? Моят е ретрограден в риби.

# 284
Обикновено по ретроградна Венера май се започват нови връзки, независимо от наталната позиция. Аз пък сега забелязах, че на мен ще ми мине през 12-ти дом, Лъв. Там нямам планети, но кой знае пак кой Лъв ще се появи на хоризонта hahaha
По време на ретроградна венера не е добре да се започват нови връзки. Ето едно полезно клипче, което ни казва да не подписваме и никакви договори до октомври.
https://www.youtube.com/watch?v=7XWv01UoVao

Общи условия

Активация на акаунт