Астрология - 8 тема

• 27 779
  • 537
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!   bouquet

И на мен днес много ми се спеше и аз едва станах сутринта  smile3506

Като цяло деня мина нормално, сега като се прибрах усещам, че пак има малко провокации ама се надявам да се удържа този път  Peace 

# 76
  • в 1001-та нощ
Елч, завиждам ти - не мен луната ми действа изключително силно - при пълнолуние задържах към 2 кг течности - виждайки, че се надувам - бях или пред МЦ  или беше пълнолуние  Crazy

Точно както ми е днес съм била и друг път, но ...не съм обръщала внимание на луната. Сега нали зная - направих връзката  Crazy Като цяло съм много енергичен човек, спортувам всеки ден, спя малко и рядко съм такъв парцал  Crazy

Изявата е на физическо, не на ментално ниво Simple Smile Луната ми е в 6 дом, в Лъв, но пък купсидата на 6 дом е в Рак и Луната ми по дом е тронова  Peace

# 77
  • Варна
Miss Angel ще припадна  Crazy за пръв път срещам,
макар и онлайн човек роден на моята дата  Hug
Интересно за 3-ти път ми казват, че работата ми трябва
да е свързана с медицина- факт беше ми мечта, но не
ме приеха, а после неща се завъртяха в съвсем друга
посока. Работата ми все е свързана с хора, много и различни,
като основно обгрижвам интересите им, като успявам да
въвлека доста от тях в социални и благотворителни каузи.
Та някак си се връзват нещата с написаното от теб  Grinning
" мъжът ти свързан ли е по някакъв начин с чужбина? "
това ме развесели  Laughing  Кой мъж? И да, №1 пътува и досега
по корабите, №2 пък, отскоро се захвана с нещо от чужбина.
Направо си ме уцелила в 10-та. А, да пътувам обичам,
до безобразие, но за съжаление в последните години
не в чужбина, ама пък щом казваш, може пък да ми се
отвори парашута скоро. Дай боже! Благодаря ти много Hug
/btw какво виждаш по карта за деца? /

Новолунието не го усетих физически, по-скоро духовно.
Емоционално подхождах към изискващи чисто прагматично
отношение неща, овладях се чак след обяд -рачешка му работа.  Grinning

# 78
Да се отчета и аз Laughing  Не усетих някакво отражение върху себе си заради Новолунието. Направих си карта Crazy

Относно гей ориентацията и разположението на планетите - интересна тема сте подхванали  Laughing  Peace
Познавам няколко човека, които са хомосексуалисти.
На единия ( Въздушен знак ) Луната му е в 8 дом/ Риби, Венера е в 2 дом/ Дева. Луната е в опозиция с Венера и Марс.
Другият човек ( Земен знак )  - Луна в 6 дом/ Водолей, Венера в 10 дом/ Близнаци. Луната е в опозиция със Сатурн.
И на двамата Асцендентът е Лъв.
Това мога да кажа аз по въпроса ( за сега Blush )

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 01:07 от неЖност

# 79
  • в 1001-та нощ
Съвпад на Марс и Венера със сигурност не е = на хомосексуалност Simple Smile Избива сексуален аскетизъм и силна сексуалност - на периоди. До някъде самодостатъчност - не търсят половинка, като другите хора  Peace

evil  Peace интересен въпрос за децата - при теб - от една страна имаш Луна и Юпитер на асцендента, от друга - Луната прави квадрат с Венера, а Сатурн е на последните храдуси в 5 дом и то в квадрат с Плутон  Thinking

Както се казва във фБ - "сложно е" и някак противоречиво  Peace

Аз имам квадрат на Луна и Венера и са ми казвали, че индикира усещане за липса на обич в детството - така беше при мен - строга майка, само изисквания, без ласки ....Открихме се много по-късно. Според психолог-астролог - аз ще очаквам да запълня тези дефицити на обич с отношение на партньорите - да ме обичат, както съм очаквала майка да ме обича.

При теб, обаче - луната е много по-силна и в съвпад с Юпитер на асцендента, може би индикира влиянието на твоята майка към теб, а също и че ти се грижиш за себе си  Peace

В квадрата с Венера намираш ли противоречние между майчинство и женственост, естетика, лукс?

Сатурн в 5 дом може да даде деца по-късно или по-трудно, а в квадрат с Плутон - може и секцио  Peace

Имам приятелка с две секцио - с транзитен плутон над  натална Луна - при бременностите  Peace

# 80
  • SF
Луната ми е в 8 дом и е в Близнаци. Грам не съм гей ориентирана.

# 81
Това за гей ориентацията, има резон с двойнствените знаци. Интересно, аз имам непоносимост към гейове, особено мъже, не толкова заради сексуалната им ориентация, а по-скоро съм на мнение, че са отвратителни интриганти, подли, самовлюбени и т.н........

Новолунието нямаше последствия за мен, събудих си се рано и свежа, но малкия ме надуши, и трябваше да лягам отново с него, че нямаше 5.00 ч, а мислех да си правя картата. Накрая ме приспа, защото втори път станах, и пак ме надуши, ама той е с рачешка луна и сега новолунието нали му я активира.

В началото ми се скъса лентата на касетката, но успях да чуя някои интересни неща, които съм забравила.
А. Вотей започва прочита на картата винаги първо с разпределението на планетите по стихии, какво е съотношението има ли липса, или акцент, това си има значение. Дори е отбелязала, че това дава много инфо и хората обикновено първо от тук трябва да започват, а не да се хвърлят веднага на планети и аспекти. Аз например, нямам планети в земни знаци,  тя обяснява, че такива хора, могат да имат много и чудесни идеи, но няма да имат волята да ги реализират, щом им липсва земя, НО...на мен целият ми стелиум е в 10 дом, т.е. Козирог и това компенсира липсата на земя. Както тя коментира, заради часа на раждане и това разпределение по домовете ще бъда много различна от хора родени на моята дата. Като започнат някои как хората да коментират как  не си приличали, като са на една дата, ами има си Асц. и т.н. Тааааака, после тя прави съотношение на стихиите, колко планети  да кажем  са Огън, но и колко планети има в огнени домове, и така за останалите. Съотношението показва как тази стихия се реализира, т.е. разпределението на планетите в домовете на съответната стихия показва как се използва и реализира, а другото е потенциала. Не знам обясних ли ок. Имате 5 планети огън, примерно, но само две са в огнени домове, значи потенциал 5, реализация 2.

Сега за Грийн, да кажа, за изгорената ми Венера, но точно тук се скъса лентата. Венерата е в първият градус на Ск. Вотей пояснява, че Венерата е минала вече опитността на Везните и сега е в началото на Ск, т.е. в предишни живото е учено и отработено: изявата с изкуство, танци/ аз имам много сънища с минали животи, в един бях подобна танцьорка в Рим/, сега венерата е в началото на Ск. и започва да се учи на опитността с този знак, т.е. защо изкуството не е на дневен ред при мен. Имам спомени, че коментираше и управителя на градуса/ тук са дуодите и декадите/ , но не помня, скъса се лентата. Та гледа и това.

Вотей, също, преди да започне цялостното тълкуване, планети, коя къде е домове и т.н. аспекти, обяснява диспозиторите, верижките по диспозитори и кои са центъра/ите на хороскопа. Не слушах много внимателно още, но помня, че до 22г. имам център Марс-Венера, и тук тя казва за такива хора, че много динамично изкарват хляба си. След 22г. влизат т.н.висши планети и центровете се изместват/ не ги помня кои бяха, имах пак 2, но единият показваше нова опитност в това прераждане точно със създаване на собствен бизнес, и изкарване на хляба по този начин. На мен, това ми е нереализираната идея от картата на желанията, но просто не и е дошло времето, иначе знам, че ще стане....Просто малкото, което чух, пак ме втрещи, колко е точна, и както казва тя понякога, хората я мислят за ясновидка, а тя просто умее добре да чете наталните карти.
Казвала съм, че беше прогнозирала кога и как ще се запозная с ММ, и че догодина може да съм бременна, тогава и заявих, че въобще не ми е до деца, и просто съм прекалено обсебена и влюбена в друг, за да се случи всичко това, нов мъж и т.н.......да, ама не, точно както тя си каза, и то не защото аз съм се настроила и знам, направо бях изключила........ и впоследствие, като си слушам всичко, го преоткрих...и за второто дете не вярвах, защото ММ не искаше, но му се прииска, точно когато си е отбелязано, че ще стане, и си стана момиче, както тя беше казала, че като искам дъщеря, непременно ще си я имам.

Дано, моята приятелка успее да сглоби и залепи касетата. После ще му мисля как да я прехвърлям.

# 82
Ани, това което ти го е казала важи за всяка планета в първи градус на даден знак. При всички положения я има дозата на екстремизъм. Относно тези връзки с минали животи, съжалявам, че пак ще го кажа, но за мен това няма място в една интерпретация. И въобще от това, което пишеш си правя заключение, че не бих стъпила при подобен астролог.   

А темата, която сте подхванали, съжалявам, че пак ще ви разочаровам, но сексуалната ориентация не може да се види в хороскопа. Може да има предпоставки за разкрепостено отношение и нетрадиционност и до там. Дали това ще е към собствения или противоположния пол, само по хороскоп не може да се установи.

# 83
  • в 1001-та нощ
aniram*   bouquet  bouquet  bouquet адмирации, че отдели толкова време да споделиш толкова ценна информация с нас  newsm76 newsm76 newsm76

Поне за мен, като начинаещ е важна встъпителна "стъпка"  bowuu bowuu bowuu

Виждам, че ЗЕТ, като изкара картата - добавя и разпределението по стихии и веригите, но - то се иска някакво фундаментално знание, за да се разгледат с разбиране, а не като мен - да ги гледам, като голям камък и да го заобиколя  Crazy

Да се похваля  bowuu bowuu bowuu че си поръчах книжката за Луната, от която Вихрогонче сподели откъс по повод новолунието в Рак  bowuu

Връщам се на коментара за Венера - аз съм напълно сигурна, че някога преди съм била хетера, гейша и прочие и имам опитност в омайване на мъже, изкуства, като пеене, танци, музика изобщо .... Изявявала съм се винаги без подканяне и без грам свян. Сега разбирам, че това се е случвало, докато Венера е преминавала през Везни. Моята вече е в Скорпин на 17 -18 градуса

Какъв урок мислите, че взима Венера в 8 дом, в Скорпин, в съвпад  със СЛВ и съответно опозиция на ЮЛВ. Както и в тригон с Асцендента  Thinking

Може би мисия Любов - така го усещам, както и да не бъда комерсиална в отношенията с мъжете  Rolling Eyes Мисля, че никога не съм била  Thinking Но пък и да им позволявам да ми помагат  Rolling Eyes

# 84
  • София
Благодаря за новата тема, Аленка!  bouquet
И ако някой иска да погледне - 29.06.1984 в 21.30ч в София.

# 85
Грийн, знам, че си фен на Гали, а двете практикуват  различен тип астрология, Гали не беше ли повече по индийската?
Помня, че като съм я чела по разни форуми, понякога е била в хм.... newsm78конфликт с традиционалистите.
Вотей разказва супер интересно и обяснява прекрасно, когато я слушаш астрологията ти се струва фасулски лесна. Какво не ти допадна от написаното от мен?
Относно кармата в хороскопа, тя казва, че ще говори за това само, ако човек проявява интерес, а аз имам огромен такъв. Винаги съм се интересувала от карма и прераждане и не съм ги подлагала никога на съмнение, аз знам, че е така. Знам, например в какви отношения съм била с децата си в минали животи/ това от Вотей/, че имам по-успешни мъжки, а не женски прераждания, знам защо изпитвам ужас и страх от големи пространства вода и т.н.

Помня, че за баткото А. Вотей, каза да не се притеснявам,, нищо, че отначало ще изглежда добродушко, стеснителен, отстъпчив/ потвърждавам/ , че си имам 100% момченце и бъдещ мъж, в неговата карта няма индикации за обратна ориентация.
Ще взема да и пиша и да я питам кои аспекти показват това.
Диска ми остана в Сф, а там ще се върна поне след месец. Не помня  като ми обясняваше хороскопа на баткото казваше ли кои са тези аспекти и показатели.

# 86
  • Варна
 aniram*  кога си правила хороскоп при Вотей?

# 87
aniram*  кога си правила хороскоп при Вотей?

февруари 2006г.

# 88
  • Варна
Явно и аз трябва да прослушам касетките си / 2 касетки записах през 2009 година /  .
Определено съм пренебрегнала консултацията с Вотей.  Нищо конкретно не се случи след нея и някак останах много скептчина и  недоволна , но цялостната информация е интересната страна .

# 89
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема, Аленка!  bouquet
И ако някой иска да погледне - 29.06.1984 в 21.30ч в София.

Един бърз поглед на наталната карта: мисия в този живот - да се научиш да влизаш във връзки да балансираш в партньорствата, да бъдеш естета във връзката. Да съумееш да бъдеш гриьовна и да позволяваш за теб да се грижат  Peace Като меката вода,  която нежно облива камъните, като минава покрай тях, без да се опитва да ги мести  Peace

В съзидателно отношение - любов, деца, творчество (това, което създаваш) - интуитивна си и влизаш с  много жар и взривна сила. Връхлиташ с ентусаизъм и може да си припряна, настъпателна. Изговаряш това, което чувстваш  Peace

Чувстваш се добре, когато си ангажирана и си заета с нещо. Добър комуникатор, медиатор, изявата на Аз-а в ежедневните дейности ти носи удовлетворение  bowuu

В кариерен план - имаш пикове и спадове. Успех ти носят нестандартни и прогресивни решения, нововъведения. Възможно са внезапни обрати. Не постепенна еволюция, изненадваща революция. Набираш инерция, затаяваш дъх и скачаш, като пума - внезапно.

Успех можеш да имаш и в по-технократсктие области -техника, програмиране, тегнологии ... Може и свързани с хирургията  Peace

По отношение транзити - Плутон слиза на Асцендента. Променяш се - би следвало да го усещаш в последните 2 години  Peace Промяна на отношението ти към теб самата  Peace Впечатляващ период с 6 планети в 7 дом  Crazy Crazy Crazy - Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс и Юпитер ! Честито  Mr. Green

Сатурн е преминал над  Уран в 10 дом. Това, което създаваш трябва да е трайно и да береш плодовете му дълго  Peace Имало е разместване  Blush

В 7 дом са прогресивни Меркурий и Слънце  Blush Силен партньорски период  Blush А прогресивен Марс е минал над Слънцето в 6 дом - имало ли е възпалителни проблеми в изминалите 2 години   Thinking Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт