Астрология - 8 тема

• 27 823
  • 537
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря, Аленка! HugСтрахотна си!
Вярно е, че съм припряна и настъпателно, което си ми е недостатък, върху който трябва да се поработи.
И наистина, когато съм ангажирана, се чувствам много добре. Обаче ако не съм - това ме смазва психически най-вече и от там физически. Направо изпадам в депресия.
Този Плутон много добре го усещам - направо ме разбива, особено като прави опозиция с Слънцето, луната, венера и меркурий. Май ще е така още две години. Shocked
А относно Уран - той не е ли в 11 дом - Сатурн предстои да мине през него някъде през ноември.
А какво имаш по-точно предвид за 6-те планети в 7 дом - моля те, разясни ми? Crazy

# 91
Връщам се на коментара за Венера - аз съм напълно сигурна, че някога преди съм била хетера, гейша и прочие и имам опитност в омайване на мъже, изкуства, като пеене, танци, музика изобщо ....

Аз също за мен имам такова знание, не знам от къде идва  Heart Eyes

# 92
  • София
А Венера като е ретроградна какво става, повтаряш утока си ли   newsm78
Аз с таз водолейска венера ще повтарям урока да се уча на разврат  Joy

# 93
  • Sofia
Дано не ми се присмеете, упрекнете или помислите за пълно ку-ку...
Но все пак ще споделя:
От повече от половин година ходя при един специалист, казва се Лъчо. Много ми помага. Предписва ми хомеопатични продукти и ми провежда иглотерапевтични сеанси. Много интересен и хубав човек. Днес на поредната ни консултация и лечение той видя мое предишно прераждане. Видя ме като съпруга на военен, с много деца, на Йонийско море, Италия или Гърция, живели сме добре, обичали сме се, обаче аз много съм се притеснявала за него, той отсъствал много заради работата си и много съм се тревожела за оцеляването и бъдещето на децата ни, често съм оставала съвсем сама вкъщи с тях и ме е било страх от това... - оттам сега затворена първа чакра, трупане на излишни килограми, страхове, хронични депресии и тревожност, подсъзнателен страх за оцеляването, страх да не остана без мъж, неистов копнеж за много деца /а имам само едно/...
За справка: моят натален ЮЛВ е в Овен, в 5 дом /военен, много деца/. Той НЕ познава астрологичната ми карта.
Мнения?  Hug

# 94
Интересно звучи. В Сф. Ли е този Лъчо?

# 95
  • Sofia
Интересно звучи. В Сф. Ли е този Лъчо?
Да, в София е. Кабинетът му е в кв. Борово. Съвсем близо до последната спирка на трамвай 7.
Препоръчвам го буквално за всичко. Методът му е универсален.
Има добра и приятна енергия. А на мен определено ми помага.

# 96
  • в 1001-та нощ
А, много интересно, той ни е дори комшия Simple Smile

Вихрогонче, много е интересно това, което споделяш Simple Smile Аз ще погледна внимателно за знаци Simple Smile

Много пъти съм опитвала и авторегресия, но това е друга тема Simple Smile

# 97
  • Sofia
Аз съм била в регресия.
И под хипноза.
Имала съм среща с духовния си Водач.
Но никога не съм имала спомен от предишен живот.
Явно съм заключила чинно всичко.
Но днес сутринта този човек видя мен в миналото ми.
И ми разказа какво съм преживяла. Много съм развълнувана. Още ме държи  Crazy

# 98
  • в 1001-та нощ
Представям си какво разтърсване е Simple Smile

# 99
  • Sofia
Да, такова си е отвсякъде, а ти за какви знаци ще проверяваш, Аленка?  Hug

# 100
Аз съм била в регресия.
И под хипноза.
Имала съм среща с духовния си Водач.
Но никога не съм имала спомен от предишен живот.
Явно съм заключила чинно всичко.
Но днес сутринта този човек видя мен в миналото ми.
И ми разказа какво съм преживяла. Много съм развълнувана. Още ме държи  Crazy
Аз искам среща с духовния си водач, интересно ми е.
Иначе съм имала много сънища свързани с минали животи, или се запознавам с някой и после сънувам себе си и него, в друга епоха, други тела, друг пол, но знам, че еди кой си е той/тя , а човекът с еди-което тяло аз. Не ми се е случвало скоро.
Имам много силна интуиция за хората, чак си се дразня, защото ми пречи, в смисъл, знам /усещам какво си мислят хората, усещам лицемерието им, фалшивите им усмивки, кога са уж добронамерени и помагат, а всъщност всичко е с цел и полза.
Този Лъчо и на мен ми е близо, Вихрогонче, колко му струват сеансите, с каква продължителност са, как протичат? Може и на ЛС. Иглотерапията знам, че много помага, бих се подложила, регресия целенасочено не съм си правила.

Така, А. Вотей ми върна отговор за хомосексуалистите, каза, че има такава теми в Алл.бг в астрологични форум, на него Илияна Магерова е мод, не съм го чела отдавна, трябва да потърся темата и да я споделя, ако някой друг я намери по-рано.......там профитата обсъждаха едно време много интересни  неща. А. Воотей ми е написала, че в мъжка карта, липсата на въздух и огън е предпоставка за хомосексуализъм, много вода и земя в картата, акцент на т.н. женски знаци и домове, а в женска карта обратното, повече мъжки знаци и планети в мъжки домове. Написала ми е, че не знае за статистика за двойните знаци. По-често срещано е  при мъжете от при жените, че една от причините е наличието на много женски хормони в храните, това спомага за повечето гейове, в пилето, царевицата, соята и т.н. много храни са ужасно замърсени, и че всичко това се прави с цел обезлюдяване и намаляване на населението.
Всъщност водните знаци са риби, скорпион, рак , а земята, са дева, козирог и телец.
Кои се водеха женски, мъжки планети, домове, знаци?

# 101
  • Sofia
40 лв. за 1 час. Разговор, иглотерапия и специален процес въпроси-отговори на тялото, според които той се ориентира какво му е на човек и какво да му препоръча.

Женски планети, домове, знаци. През един са. Например женски са 2, 4, 6, 8, 10 и 12 домове. Съответно Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби. Планети - Луна, Венера, Нептун.

Дано не бъркам нещо де  Rolling Eyes

# 102
Значи се плаща на час, а не на сеанс, защото той може и един сеанс да е по-дълъг от 1 час. До колкото знам, не съм ходила, при този Петър Петров, който прави регресии, мисля е в Хаджи Димитър, първи сеанс 50лв и после има по-ниска цена, но там няма значение продължителността на сеанса.
Може да отида, интересно ми е. Моля те, напиши ми адреса на ЛС, но като се върна в Сф, и поне баткото тръгне на училище.

# 103
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Дано не ми се присмеете, упрекнете или помислите за пълно ку-ку...
Но все пак ще споделя:
От повече от половин година ходя при един специалист, казва се Лъчо. Много ми помага. Предписва ми хомеопатични продукти и ми провежда иглотерапевтични сеанси. Много интересен и хубав човек. Днес на поредната ни консултация и лечение той видя мое предишно прераждане. Видя ме като съпруга на военен, с много деца, на Йонийско море, Италия или Гърция, живели сме добре, обичали сме се, обаче аз много съм се притеснявала за него, той отсъствал много заради работата си и много съм се тревожела за оцеляването и бъдещето на децата ни, често съм оставала съвсем сама вкъщи с тях и ме е било страх от това... - оттам сега затворена първа чакра, трупане на излишни килограми, страхове, хронични депресии и тревожност, подсъзнателен страх за оцеляването, страх да не остана без мъж, неистов копнеж за много деца /а имам само едно/...
За справка: моят натален ЮЛВ е в Овен, в 5 дом /военен, много деца/. Той НЕ познава астрологичната ми карта.
Мнения?  Hug

1.) Погледнах къде е върха на 5 дом - в последните градуси на Риби .... може би наистина си живяла край морето  Peace Т.е. край море си обичала и имала деца и то много деца - все пак - Риби  Peace  Ако допуснем, че върхът продължава от там, където е бил  Rolling Eyes като с планетите Simple Smile

2.) В добавка - възлите са директни, а не  с движение назад, което е "нормалното"  Peace така, че носителството то минал живот е по-силно Simple Smile

3.) Марс е ретрограден  Peace

Другите рертоградни планети - според мен допълват картината:

4.) Ретрогр. Сатурн на върха на 10 дом - за да се научиш да усещаш сигурност в "перспективите" - тогава майчинството ти е било "кариера"

5.) Ретрогр. Уран на Асцендента - да се научиш да приемаш обратите, които персонално те засягат  Peace

И общо по т.4 и 5. да не се безпокоиш от несигурността  Peace

# 104
Да, аз преминах през няколко регресии. Регресия, индивидуална при Петър Петров е 50 лв, груповата е 15 лв.  Той за София и Христо Нанев за Пловдив са тези, на които човек може да се довери, след поне моето проучване за метода.

Вихрогонче, регресията е като карането на колело. Първият път невинаги е успешен или водещият не те е отпуснал достатъчно..всъщност има и други причини за задържане на подобна информация.

Ето повече инфо http://dama.bg/article/regresiiata-beztsenna-sreshta-sus-sebe-si/6686/

Общи условия

Активация на акаунт