Астрология - 8 тема

• 27 748
  • 537
  •   1
Отговори
# 45
Аз си направих картата

# 46
  • Варна
a.l.e.n.a        bouquet     за новата тема .
marbeq спомена в края на предната тема за Луна и Меркурий в 9 дом или върха на 9 дом  в променлив знак , че лицето често   ще пътува  .
А когато в 9 дом,  в лъв  са Венера  , Луна , Слънце  и Меркурий / в точно този ред /  как според Вас стои въпросът ?

# 47
a.l.e.n.a        bouquet     за новата тема .
marbeq спомена в края на предната тема за Луна и Меркурий в 9 дом или върха на 9 дом  в променлив знак , че лицето често   ще пътува  .
А когато в 9 дом,  в лъв  са Венера  , Луна , Слънце  и Меркурий / в точно този ред /  как според Вас стои въпросът ?

Пътуваш... и то често пътуваш със този стелиум в Лъв и 9 дом. Раждана си по новолуние, имаш склонност към чуждите езици,страни,култури.Атрактива си,привличаш противоположния пол. Обичаш любовта,живота.Имаш силна гордост, обичаш да те забелязват....
Някой от тези планети в съвпад ли са? Къде са им господарите - домове, аспекти?!

# 48
  • Sofia

Северен Лунен Възел /СЛВ/ или още Главата на Дракона, това ти е урокът, който трябва да научиш в този живот, Магика.

За курс по астрология препоръчвам моя учител д-р Петър Найденов, ето информация за него:

http://astro.anhira.com/

Новолунните ми желания са чинно написани на бял лист. Щастливо ми е. И благодарно.

НОВОЛУНИЕ В РАК

С енергията на Рака човек се учи да разпознава и цени своите чувства. Учим се да освобождаваме контрола, да се съсредоточаваме върху процеса, не върху резултата, учим се да увеличаваме чувството си за сигурност, да преживяваме интимност. Свързвам се с енергията на Луната и съзвездието Рак, АЗ съм (трите имена, дата на раждане и място) и желая да постигна промяна в следните области: ( запишете на лист и на ръка до 10 желания, по примера долу). Области, управлявани от Рак и примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:

Контрол
◾Искам с лекота да се освободя от навика си да контролирам другите, техните действия и реакции. Моля контролиращите тенденции в мен да се освободят и трансформират в безусловна любов и вяра
◾Искам се лекота да се свободя от контрола и очакванията си към другите и как те да променят поведението си, с които изисквам те да задоволяват моите нужди
◾Искам с лекота да се фокусирам в процеса и да освободя контрола върху резултата.

Дом, семейство, инстинкти
◾Искам лесно да привлека, разпозная и купя правилния и щастлив дом за мен.
◾Искам да привлека и да работя с правилния брокер, който да продаде/отдаде под наем моя дом на цена, която ме прави щастлив(а).
◾Искам лесно да привлека, разпозная и да се озова да живея в правилната и щастлива квартира/стая, апартамент на цена, която мога да си позволя.
◾Искам да прекарвам повече щастливо време с моето семейство.
◾Вътрешно искам да изпитвам чувство на увеличаваща се сигурност и радост.
◾Искам с лекота да разпознавам, чувам и уважавам инстинктите и интуицията си

Чувство за принадлежност, защитеност, финансова сигурност
◾Искам с лекота да се оправям с финансите си по начин, който създава стабилна основа, на която да мога да разчитам.
◾Искам да изпитвам обладаващо чувство на сигурност във всяка сфера на моя живот.
◾Искам с лекота да се озова в ситуация да не се предавам по отношение на…
◾Искам с лекота да се озова в ситуация да се защитавам пълноценно.
◾Искам с лекота да общувам с….. по начин, по който изпитвам чувство, че принадлежа и съм част от тази (общност)…

Ранно детство, израстване, обучение, ново начало
◾Искам да разбера ситуацията на моето ранно детство по начин, по който да се освободя от непълноценните модели в него.
◾Искам с лекота и радост да уча и израствам от всички важни събития в моя живот.
◾Искам съзнателно и постоянно да упражнявам нов подход във взаимоотношенията си с….
◾Искам с лекота да се обуча в ….
◾Искам с лекота да прегърна процеса на моето лично израстване и популяризиране.
◾В ситуацията на ….. аз искам с лекота да се окажа по-загрижена за единството и интегритета на процеса, отколкото за неговия резултат.

Грижа, съчувствие, ранимост, интимност
◾Искам с лекота да съм в състояние да искам и приемам помощ по начин, който вдъхва сила на мен и на другите.
◾Искам всички страхове, свързани с интимността тотално да се премахнат от мен.
◾Искам с лекота да проявявам съчувствие и разбиране по отношение на другите така че, това да довежда до взаимна грижа и подкрепа.
◾Искам с лекота да мога да показвам своята ранимост, така че другите да ме приемат и подкрепят.

Осъзнаване на собствените чувства и нужди, чувствителност към чувствата на другите, нежност
◾Искам съзнателно и постоянно да изразявам своите чувства по отговорен и подходящ начин.
◾Искам с лекота да се освободя от тежките и затлачени настроения.
◾Искам с лекота да се освободя от всички неконструктивни и свръхемоционални реакции.
◾Искам с лекота да разбирам чувствата на другите.
◾Искам с лекота да изпитвам нежност в грижата си за…

Подкрепа, храна, майка, роднини, полагам и приемам грижи
◾Искам да изпитвам задоволство от взаимно емоционално подхранване във всички мои взаимоотношения.
◾Искам с лекота да намирам качествено време за общуване с моята майка.
◾Искам с лекота да казвам правилните думи на моята майка и да създавам опитност на взаимно разбиране, уважение, подкрепа и любов.
◾Искам с лекота да избягвам тенденциите да се грижа за другите за моя сметка.
◾Искам с лекота да се грижа за …. по начин, който е здравословен за мен.

Страх от отхвърляне, липса на цели, свръхзащитеност, вкопчване, интимност
◾Искам тотално да се освободя от навика да се вкопчвам.
◾Искам подтика да обсебвам другите да бъде заменен с разбиране за наличие на дълбока вътрешна сигурност.
◾По отношение на … искам с лекота да се освободя от всички тенденции на свръхгрижовност.
◾Искам с лекота да се освободя от всичката несигурност.
◾Искам с лекота да се окажа на свобода от емоционалните игри по отношение на…
◾Искам напълно са освободя от страха от отхвърляне.
◾Искам с лекота да формулирам цели, които да ме окрилят да надскоча сегашните си граници.
◾Искам с лекота да преживявам и осъществявам здравословна интимност с …

Здраве в областите, управлявани от Рак- гърди, панкреас, стомах, газове, язви, тумори
◾Искам тотално излекуване на …
◾Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
◾Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тотално излекуване на …
◾Искам с лекота да предприема действия, които да възстановят перфектното здраве и красота в областта на…

Завършваме работата с новолунието със стабилизация на полето:

Господи, моля те стабилизирай полето на новите записи на любов, баланс, хармония, центрираност, здраве и изобилие и ги направи трайни сега.

НА ВСЯКО НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО, КОЕТО ИСКАТЕ НАЙ-СИЛНО И ТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент.

КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В РАК?

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето още идеи и сфери, които ще ви помогнат да формулирате нови желания.
•ДОМ, СЕМЕЙСТВО
•ХРАНАТА
•МАЙКАТА
•БЛИЗКИ СЕМЕЙНИ ВРЪЗКИ
•ПОЛАГАНЕ НА ГРИЖИ ЗА ДРУГИТЕ
•БЕЗОПАСНОСТ
•РАСТЕЖ
•БЛИЗОСТ/СПОСОБНОСТ ДА СЕ ГРИЖИТЕ
•ЧУВСТВА/НАСТРОЕНИЯ
•ОБГРИЖВАНЕ
•ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ НЕСИГУРНОСТ
•ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СТРАХА ОТ ОТХВЪРЛЯНЕ
•ЗАЩИТА
•УПОРИТОСТ
•ФИНАНСОВА СИГУРНОСТ
•ПОЛАГАНЕ НА ГРИЖИ ЗА НОВИ НАЧИНАНИЯ
•СЪЧУВСТВИЕ
•РАНИМОСТ
•ПРОМЯНА НА НАСТРОЕНИЯТА
•РАЗВИВАНЕ НА СЕНЗИТИВНОСТ КЪМ ЧУВСТВАТА НА ДРУГИТЕ
•НЕЖНОСТ
•ИНТУИЦИЯ

СЛЕД НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ И НОВО ЛЕЧЕНИЕ. ТОЗИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК УПРАВЛЯВА СЛЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ:
•ГЪРДИТЕ И ГРЪДНАТА КУХИНА
•ПАНКРЕАСА
•СТОМАХА, СТОМАШНИТЕ ЯЗВИ
•ТУМОРИТЕ

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТЛИВО НОВОЛУНИЕ!

НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ!

ВАЖНИ ПРЕПОРЪКИ:

Препоръчително е желанията да се пишат на хартия, така им се придава допълнителна сила, осъзнават се по-добре. Желанията се пишат в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Можете да напишете до 10 желания.

Само не забравяйте след това да приберете листа на сигурно място, далеч от любопитни погледи.

Когато се изпълнят желанията ви, първо благодарете, след това скъсайте листа и го изхвърлете. Можете да го изгорите, а пепелта да изхвърлите в течаща вода. Пак напомням, не забравяйте да благодарите за това, че желанието ви се е изпълнило.

Кога все пак желанията не се изпълняват?
•Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие.
•Когато желанието ви е насочено към друг човек.

Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своя собствен „файл“, до своята съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

За тези, които все пак не искат да пишат своите желания, по различни причини:

Отделете си поне 15 мин. в усамотение и си назовете желанията. Визуализирайте ги възможно най-ярко и силно, почувствайте ги, изживейте ги! Наситете ги с цвят, звук и аромат! Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не само да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма. Ако това го направите достатъчно ярко и силно, и успеете да изживеете съответната хубава емоция, която би трябвало да съпътства желанието ви,

ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ НЕСЪМНЕНО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!!!

(по идея от книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“, изд. „Аратрон“)

Който от вас иска да работи по-подробно с енергията на новолунията да си закупи книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“. Там подробно е описан този процес.

Новолунието в Рак предразполага към чувствени и емоционални колебания с голяма амплитуда. Съпричастност, вълнения, настроения и въображение ще се преплитат неудържимо и могат да ви извадят от баланс. Тези чувства са дълбоко скрити, невидими или потиснати, от миналото, пречупени през настоящия момент... Импулсът да се проявят може да е болезнен, да ви обезпокои или да ви хвърли в паника. Все пак ще усетите, че има една здравословна граница, която ще каптира настроенията и ще ви позволи да ги отработите без да се чувствате оголени - обкръжението на семейството и дома, и на най-близките ви хора. Ако семейното огнище е ваша все още несбъдната мечта - може да ви споходи непреодолимо желание да направите крачка в тази посока, но не бързайте, ако партньорът ви не е на същото мнение. Днес не е ден на разумните решения, а на тези, които идват спонтанно. Доверявате ли се на сърцето си? Ще имате желание за прибиране „у дома", дори и да не сте типичния домошар. Ще ви се прииска да се отдадете на кулинарни изкушения, особено сладкиши, но не прекалявайте с яденето - то не може да запълни емоционалните празнини. Спомени от детството могат да ви разчувстват и да ви върнат години назад в преживявания, когато сте се чувствали обичани и закриляни. Може да почувствате нужда да простите на родителите си, на децата си и на себе си, най-вече, в отношенията с тях. Копнежът за интимност е нож с две остриета - внимавайте да не сте твърде под влияние на въображението и емоциите си тези дни. Интимността не може да замести сигурността и нуждата от стабилност в отношенията. Романтичните натури ще имат възможност да поднесат най-изисканите чувствени дарове на своите любими хора.

Време за истинска грижа за дома и интериора - ще обърнете внимание на дребните детайли в него, които внасят уют, топлина и комфорт и ви свързват силно с традициите на фамилията. Ден на връзката родител-дете и на връзката с предците и рода. Качеството на деня на новолуние в Рак е хладно и влажно, цветовете са светло зелен, синьозелен, резеда. Засилено е чувството на безпокойство. Чувствителни са белите дробове, черния дроб, стомаха и жлъчката. Избягвайте да натоварвате гърдите. Спете повече. Проявявайте умерена активност или предприемете разходки пеша или кратки пътувания. Подходящи са процедури за прочистване на черния дроб и жлъчката чрез лечебно гладуване (след консултация със специалист) или консумация на пресни плодове и плодови сокове. След новолунието усвояването на веществата се засилва. Можете да си направите плодов коктейл от изцедени червено цвекло, лимон и ябълки, като допълните менюто с чай от корен от глухарче и коприва. Тези билки са идеални за прочистване на черния дроб и жлъчката. Мъдростта на елемента Вода се изразява чрез: вътрешното проникновение, сънуването, емоциите, чувствата, интроспекцията, шаманските пътешествия, превес на женските енергии, интуицията, гъвкавостта, изцелението, нежното лечение с неинвазивни методи. Подходящи са медитации за лечение и такива за подобряване на лични взаимоотношения и взаимоотношения с родители и предци. Активни са чакрата на слънчевия сплит, сърцето и полова чакра. Можете да използвате скъпоценни камъни като: зелен и жълт авантюрин, зелен турмалин, жадеид, изумруд, аквамарин, син флуорит, кехлибар. Застанете с лице на Запад и по възможност близо до естествен воден източник - езеро, река, поток, море и предприемете пътешествие навътре към лоното на чувствата, които бушуват у вас. Изцелителната енергия на Водата ще ви помогне да отмиете стари наслоявания и да достигнете до същината на преживяното. Внимание: периодът 24 часа преди новолуние е Тъмна луна и не е подходящ за взимане на решения и нови начинания. Използвайте Тъмната луна в Рак, за да се освободите от заблуди, зависимости и травми, свързани с фамилията или традициите на рода. Изцелителни фрази за периода: Аз съм в равновесие. Аз съм защитен. Аз съм в лечебното пространство. Аз съм завършен. Аз съм себе си.

# 49
Добре де, нали 3 дом е за кратките пътувания? аз кратко пътуване го приемам като екскурзия. а 9 дом го водя за по-дълго, от по няколко месеца в комбинация с 12 дом емиграция? или не е така?

ади, и сега в акта за раждане не се пише часът на раждане. само в епикризата го има и то не във всички болници.

# 50
  • в 1001-та нощ
Северен лунен възел Simple Smile
aniram, много съжалявам Sad Лесно се оправя, не се притеснявай Simple Smile Аз, като непоправим меломан колко касети съм оправяла Simple Smile

# 51
  • в 1001-та нощ
Вкхрогонче, огромно благодаря Simple Smile Чета от Старбъкс през телефона, не мога да пиша, но формулирах правилни послания Simple Smile Ще търся тази книга, дано да я има Simple Smile

# 52
  • Sofia
Добре де, нали 3 дом е за кратките пътувания? аз кратко пътуване го приемам като екскурзия. а 9 дом го водя за по-дълго, от по няколко месеца в комбинация с 12 дом емиграция? или не е така?

ади, и сега в акта за раждане не се пише часът на раждане. само в епикризата го има и то не във всички болници.

Елч, 3 дом се отнася до БЛИЗКИТЕ пътувания, главно тези в рамките на СТРАНАТА  Peace  9 дом го свързвам с всякакви ДАЛЕЧНИ пътувания, в ЧУЖБИНА, ако е в съчетание с Нептун - пътешествие по вода и круизи. Ако е в съчетание със Сатурн, живот в чужбина с цел работа и/или обучение там. Ако е съчетан с Юпитер, възможен брак и/или забогатяване в чужбина.

# 53
ооо, вихрогонче, права си. изобщо не го бях помислила така, а е логично. мерси!

# 54
Здравейте в новата тема и от мен! Благодаря за темата Алена! Simple Smile

# 55
Дадох касетката на една приятелка, дано успее да я оправи.

Бих препоръчала за учител по астрология Илияна Магерова, а за варненци, Адриана Вотей.

# 56
Аз също сериозно съм се замислила да записвам курс. Но трябва да видя с финансите как ще съм. На мен ми препоръчаха филиал към Московската Академия по Астрология. Ето малко инфо: http://urania-bg.com/

# 57
  • Варна

Пътуваш... и то често пътуваш със този стелиум в Лъв и 9 дом. Раждана си по новолуние, имаш склонност към чуждите езици,страни,култури.Атрактива си,привличаш противоположния пол. Обичаш любовта,живота.Имаш силна гордост, обичаш да те забелязват....
Някой от тези планети в съвпад ли са? Къде са им господарите - домове, аспекти?!
Ами не е така . Не пътувам .

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 10:39 от LeoVita

# 58
  • Sofia
Само да кажа, че още в първия пост на темата е дадена страшно много астрологическа информация   bouquet  
Продължавам да я чета.
Лично аз де.

# 59
Мацки, бързо въпросче:
какво се гледа за нетрадиционна сексуална ориентация (би/гей)?
8 дом ли? или луна? нептун?
везни? риби?

Общи условия

Активация на акаунт