Пазаруване от Mothercare - тема 3

• 61 884
  • 356
  •   1
Отговори
# 15
Моите впечатления са че са уголемени. Аз космонавт бях купила по-голям и го ползвах цяла зима (Лидл), но моето дете се роди 4 кг. Така, че много зависи от това колко е голямо бебето. 3-6 ми се струва, че ще е голямо, а другото ще умалее бързо. За първия месец растат много, прецени според това кога ще се роди. На повечето сайтове коледните намаления са точно преди празниците, за mothercare не съм сигурна. За превоЗвачите - някои много се бавят, други за една седмица Simple Smile

# 16
dreamingfly, благодаря за бързия отговор! Аз в последствие видях, че имат и размера 0-3м, не знам къде съм гледала сутринта...Термина е 25 декември, засега всичко върви по план и бебето нито изостава, нито избързва. Чудя се ако взема размера 0-3м дали ще мога да го ползвам и на новородено около 3,5кг. Със сигурност ще има поне два зимни месеца, в които мисля, че ще ми върши работа. Работата е там, че е връхна дреха и предполагам, че е малко по-уголемено и от другите им неща, които са си за отдолу, та се притеснявам да не дойде големичко.
И аз оставам с впечатление от други снимки и места, че например гащеризончетата им за 0-1м са същия размер като 1-3 на НМ.

# 17
Мисля, че 0-3 ще ви в Ок. Вероятно ако е 2,5 кг като новородено ще му е огромно. Но имай предвид и, че говорим за същинската зима, когато може и да не става за разходки в началото. Просто тези за под 0 са предвидени за наистина малки бебета, но за чувал мисля че няма да е проблем и да е голямо съвсем в началото - все пак е връхна дреха. С панталон ли е или торба ?

# 18
  • Русе
А моите впечатления са, че по-скоро си отговарят, и въпреки това се носят малко повече от указаната възраст. Ние, например, сме почти на 3, а още носим някои дрехи в размер 18-24. Но това е защото сме си по-дребни на ръст.
И аз съм на мнение, че 0-3 ще ти е добре.  Peace

# 19
  • Berlin
И аз мисля, че си отговарят на сантиметрите, за килцата не знам. Simple Smile за по-сигурно и удобно препоръчвам да е торба отдолу, така и да умалее леко пак ще го носи.
Зимни якета поръчахте ли вече? Скоро няма да мога да отида до магазина да ги огледам на живо и им се чудя, тези от 15 паунда.

# 20
Благодаря ви! Ще поръчам 0-3 В такъв случай, звучи най-логично наистина. Иначе е с панталон, а не с торба отдолу.

# 21
Здравейте отново, имам нов казус. Опитвам се да направя плащане в сайта но за billing adress не приема бг адреса на който ми е регистрирана картата и ме връща на ситуация да избера английския адрес на превозвача. Не знам да продължа ли така с техния адрес и дали ще мине плащането.

# 22
  • Berlin
Пробвай с английския адрес.

# 23
  • Русе
Ние ще носим зимното си яке, което поръчах миналата година по намаленията. Тази зима се оказа, че изтикахме с по-старото, отново в размер 18-24. Моделът е от онези дебелите сиви, с каракул. Но за тези шушлекови якета, за които попита abs ми е люпобитно и на мен. За тези пари не се чудя особено, въпроса е да е достатъчно дебело. Защото миналата година купих едно от АSDA, което както беше шушлеково и ватирано, се оказа адски тънко и го носихме през късната есен...
Бонбони, когато изписваш билинг адреса, пишеш ли го на правилното място? Не помня точно как беше формулирана, но имаше една такава отметка: Is your billing address the same as your delivery? В нашия случай трябва да попълваме информацията именно там. Аз съм с карта на ПИБ и от банката отказват всяка транзакция с иформация, различна от зададената при откриването на картата.

# 24
С адреса на превозвача пуснах поръчката, но се опасявам, че може и да стане проблем. Два пъти въвеждах адреса в БГ като друг билинг адрес и все ме връщаше на същото място. И аз съм с ПИБ карта, но получих смс че съм платила веднага след като финализирах поръчката. Тъпото е, че не се бях регистрирала в сайта и сега не виждам статуса на поръчката. Регистрирах се след това и поръчката я няма в профила ми. Но пък имам имейл, че ще ме информират допълнително като я пратят. Остава ми да изчакам малко и да видя какво ще стане. Не знам дали проблема не идва от това, че всичко правя от телефона.

# 25
  • Berlin
Значи е минала, запомни си кои адреси си писала, ако пак то се наложи да ги въвеждаш.

El_, аз имам едно от тези за 15 паунда, преди 3 години го поръчах и се носи 2 зими. На следващата година ги гледах в магазина - почти същото моделче беше като нашето и пак ставаше за зима. Затова си мисля, че и тези би трябвало да стават, просто са им low cost-a 😊 а м/у другото в магазина бяха на 100лв тогава.... Аз съм писала в предните теми.

# 26
  • Русе
Получих мейл, че ще има намаление, и то утре. Отначало пак за членове на Мадъркеър клуба.

# 27
  • Бургас
Вече има, момичета. Много са хубави нещата Simple Smile

# 28
Къде да гледам за намаленията?

# 29
Като влезеш в профила, но трябва да си член и да си получил писмо за sale preview. За съжаление хубавите неща много бързо свършват.

Общи условия

Активация на акаунт