Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 264
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 080
Интересно ми е защо в темата не нищите извършителите , родителя на едното момче което е знаело че сина му е 'поел' отговорност и гледа малкото дете на познатата му Sunglasses
Съседите предолагам също са знаели  Whistling

Всички стават изведнъж толкова  загрижени , състрадателни когато вече се е случило нещастието .
А къде са били Хората до това , къде ?

july1993 Peace

Защото същите тези, дето хвърлят камъни по умряло куче, водят маминото синче да му търсят работа, затова и отъждествяват извършителите със синовете си. Несъзнателно просто допускат че синовете им може да са на мястото на извършителите и затова отсега ги оправдават, за всеки случай да изкарат жертвата виновна.

# 1 081
Какъв следва да е изводът за човек, който  тръгва, по тази твоя логика?

Капитан, механик, боцман, домакин, моряк, камериер и т.н. Общото е, че са морски хора, работят си професията и нямат нищо общо със случая на Невена.

А, моля, отговорните родители се грижат лично за децата си. Mr. Green Какво им пречи да си сменят професията, след като вече имат деца? Децата имат нужда и от бащино присъствие.

Ти сега започна да ми обясняваш, че мъжът ми и много такива като него са безотговорни ли?   Flutter Оставили си децата на жените, видиш ли ...  hahaha

Продължаваш да злорадстваш, че Невена няма мъж.

# 1 082
  • по пътя
Чета, чета и се чудя, какво  се случи с този форум и нивото на комуникация в него.  newsm78
Вие сериозно ли всички под ножа: моряците, летците,  кои следват военните на мисии, след тях тираджиите, всички дето пътуват за бизнес по света, абе хора, целят свят ли можете да осъдите, разкостите и разкритикувате? Незавсимо от личното мнение, човек трябва да е способен да съчувства в трудна ситуация на себеподобен.
Мисля, че децата не трябва да растат с отсъстващи майки, като в групата включвам и тези, които работят на повече от четири часа на ден.А, сега,де-ето ти казус: колко от вас работят на пълен работен ден и виждат децата си само преди сън и в уикендите, мислите ли че сте по-добри и отдадени от онези, които пътуват по два месеца и после три месеца са плътно с децата си, че чак четох и мнения да се отнемат родителски права? Не смятам, че гледането на деца от баба и дядо е ново, напротив поколението 40+ сме отгледани в 90% именно по този начин. Психопати е имало и има по цял свят, независимо от времената, заплатите и т.н. и не винаги родителите са виновни, науката още няма обяснение за някои неща.
А от написаното до тук си извадих следния извод: след като се родят децата дружно с мъжа ми не само си сменяме професиите, но и изобщо спираме да работим Grinning, отиваме на село, където ще отглеждаме каквото даде градината, има такива секти ли, комуни ли, живеят извън градовете, не работят,май те са най-идеалните родители според всеобщото мнение.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 22:13 от Lunno momi4e

# 1 083
Интересно ми е колко побойници като тези Александър и Патрик познаваш, чиито майки са ги изоставили заради бг-мамма.
И колко от тези деца са извършили зверски престъпления срещу деца?

Интересно ми е , ама ме мързи, да извадя всички нищо незначещи и до нищо не водещи въпроси от този род в тази тема . Единствената им цел е да се отговори просто. А ти колко 18 годишни пребивали мънички деца познаваш и си запозната с техния живот до дълбочина да имаш право да го анализираш и да вадиш категорични изводи за причините за тяхната социопатия?  

# 1 084
Интересно ми е защо в темата не нищите извършителите , родителя на едното момче което е знаело че сина му е 'поел' отговорност и гледа малкото дете на познатата му Sunglasses

Всички стават изведнъж толкова  загрижени , състрадателни когато вече се е случило нещастието .

july1993 Peace

Защото същите тези, дето хвърлят камъни по умряло куче, водят маминото синче да му търсят работа, затова и отъждествяват извършителите със синовете си. Несъзнателно просто допускат че синовете им може да са на мястото на извършителите и затова отсега ги оправдават, за всеки случай да изкарат жертвата виновна.

Жертвата е една и това е детето .Вие сте тези ,които омаловажавате безхаберието , с което единствения му близък човек т.е. майка му се отнесла към него.

# 1 085
  Жертвата е една и това е детето .Вие сте тези ,които омаловажавате безхаберието , с което единствения му близък човек т.е. майка му се отнесла към него.

аз - вие - аз - вие - тя - то - аз - вие ...
никога, винаги, ...
генерализации, соене с пръст, ...
Няма ли кой да анализира този феномен на прави във всяко едно отношение и с правото си при всякакви ситуации ?

Петерсон, тъкмо теб чакахме да ни осветлиш!  hahaha

bowuu

# 1 086
Скрит текст:

july1993 Peace

а ти си ?????

като отсъди с какво помагаш ?
само лаеш в темата и какво ?

# 1 087
Освен ако не страда от параноидна шизофрения, човек винаги говори, изхождайки от своето Аз.

Всяка тема тук е лай в нищото. Разговори между хора на тема едикаква си. Какво трябва да правя за глада в Африка, за да имам мнение за него? Ако човек имаше и изразяваше мнението си само за това, което пряко го касае, то щяхме да сме на ниво първично.

# 1 088
Освен ако не страда от параноидна шизофрения, човек винаги говори, изхождайки от своето Аз.

Всяка тема тук е лай в нищото. Разговори между хора на тема едикаква си. Какво трябва да правя за глада в Африка, за да имам мнение за него? Ако човек имаше и изразяваше мнението си само за това, което пряко го касае, то щяхме да сме на ниво първично.

Въпроса е дали приема и друго освен Аз . Тук не го забелязвам. Затова смятам 

# 1 089
Аз не приемам. Но не приемам и редица други човешки избори. Не съм толкова широко скроена, че личните ми морал, етика и задръжки да излязат през широкото скроение на личността ми.
И с това не казвам, че Невена си го е заслужавала, както тук се прави опит да се тиражира от нейните поддръжници като удар срещу тези, които не приемаме отсъствието й от дома.

# 1 090
Скрит текст:

july1993 Peace

а ти си ?????

като отсъди с какво помагаш ?
само лаеш в темата и какво ?

newsm78
Аз да съм какво ? И не лая ,пиша .
Peterson анализи за какво са ти нужни ,че майката на първо място трябва да се грижи за живота и здравето на детето си ли ?
Явно наистина трябва закон за това .

# 1 091
  • Ямбол
... А ти колко 18 годишни пребивали мънички деца познаваш и си запозната с техния живот до дълбочина да имаш право да го анализираш и да вадиш категорични изводи за причините за тяхната социопатия?  
За да го пишат психолозите и институтите по психология, значи достатъчно много такива случаи са изследвали и анализирали.
И тези двамата не се отклоняват от клишето - насилие върху тях като деца, липса на грижи, следва че те стават насилници.
Както казва Андариел - случаят е по учебник.

# 1 092

Peterson анализи за какво са ти нужни ,че майката на първо място трябва да се грижи за живота и здравето на детето си ли ?

Ами съгласна съм, единствено ми е интересно как го осъществявате виртуално?

# 1 093

Ами съгласна съм, единствено ми е интересно как го осъществявате виртуално?
Не знам ,не мога да отговоря на този въпрос ,не общувам виртуално с детето си .

# 1 094
  • Ямбол
Във всеки случай не по Скайп и на хиляди километри. А и моите деца са много далече от бебета.

Общи условия

Активация на акаунт