Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 068
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 560
Ми то си личи що за приятели са и тези, щом са се сетили да и помагат тогава, когато се обърна каруцата...
По добре късно отколкото никога!!!
A тези с призивите за отнемане и затвор с какво помогнаха на детето?

# 1 561
Ми то си личи що за приятели са и тези, щом са се сетили да и помагат тогава, когато се обърна каруцата...
По добре късно от колкото никога!!!
По-добре късно, отколкото никога? А ако беше станало най-лошото?
Да й бяха помогнали, когато е трябвало някой да гледа детето, докато тя работи. Не сега да веят байряци в нейна защита. И какъв е проблемът да има отчетност за какво са изразходвани събраните средства?

# 1 562
По добре късно от колкото никога!!!
По-добре късно, отколкото никога? А ако беше станало най-лошото?
Да й бяха помогнали, когато е трябвало някой да гледа детето, докато тя работи. Не сега да веят байряци в нейна защита. И какъв е проблемът да има отчетност за какво са изразходвани събраните средства?

И какъв е смисълът на функцията анонимен в случая?! Имайте смелостта поне да застанете зад мнението си.

# 1 563
  "Цигуларката" се използва за да може да се представи по-лицеприятно пред обществото, за какво друго. И от какво "Защитете"? От властите сигурно... Сбъркана работа.

Никакво значение няма, че е цигуларка. Музикант не е някаква извънземна професия, пълно е с музиканти, работа като всяка друга с нестандартно работно време или свързана с пътуване. Даже и не най-неблагоприятната, защото оставя много свободно време, през което са с децата си. Мойте приятели три пъти в дседмицата имат участие, което почва в 9 часа, приспиват си детето и тръгват. Преди го гледаше вечер бащата на момчето, човека почина, сега плащат на една съседка да стои в съседната стая докато се върнат, детето си спи. Лично аз съм придружавала майката в паузата между изпълненията им от бирария Юнак до младост да слага капки на момченцето, двегодишно беше тогава.
  С такива като Невена е пълно - класически  цигуларки в оркестър  с гастроли, поп и рок групи с по една- две собствени песни, които изпълняват кавъри по заведения, молове и частни партита. Тя излезе Единствената цигуларка в България, със свещената професия музикант което е оправдание сигурно за действията и в случая. ТОВА Е НАЙ-ОБИКНОВЕНА професия, част от развлекателния бизнес, в него участват стотици хиляди хора, всички деца гледат и то нелошо, защото както казах, работното време е различно и дава възможност много дълго да са си с децата, ако искат. Не знам друг да си е оставил детето на Александър и да го пишат по вестниците.

Стига вече с това цигуларство. Направо обиждате цигуларите, егаси.

# 1 564

По-добре късното поражда изкривени детски представи що е нормално. Отразява се и на свой ред се появява възрастен индивид с асоциални прояви, защото така е живял и защото нещо такова е бележило живота му.
А тези с призивите за отнемане и затвор биха помогнали в бъдеще някоя друга/друг да не си помисли да повтаря сценария, защото ще знае, че обществото е нетърпимо и ще и е коректив.

# 1 565
Цитат
Моля да ме ивините ако мислите че съм директна и безпардонна но започна да ми идва в повече четейки коментарите за такси ,отчети на събраните средства и т.н. Днес сутринта преведох моята лепта от сметката в която ми превеждат пенсията в нейната.Да взеха ми 2.00 лв и какво от това. Ама как щяла да харчи парите? Ами ако ще и държите сметка за всяко левче не и изпращайте.Кога според вас тази майка ще посмее да си остави рожбата за да работи?А от какво ще живее ,плаща сметки ,ако сеналожи /ато ще се/работа с психолог. Нали сте наясно че всичко това е пари. МОЛЯ Ви спрете.Да не говорим че въобще нетрябва да се връща в това жилище.Детето нетрябва да влиза повече там.,и при тези които не видяха не чуха не разбраха НИЩО. СТРАХОТНИ СЪСЕДИ!!!!!!!!!!!, Бъдете здрави, щедри и позитивни!!!!!!

# 1 566
Аууууу, вече е на издръжка на доброволци тази жена, защото "нямало да смее да си остави детето"???

# 1 567

То ще се види колко ще и помогнат и сега след като не могат да се разберат за едни пари...

И какво значи късно? А ако беше умряло детето? И тогава ли така щеше да пееш?

А за какви призиви говорим, няма призиви-законът ще се намеси със или без призиви..

Бас хващам, че оставянето на малко дете ей така на някакви мъже без те да имат договор, без да имат описани задължения, все едно им оставяш куче е абсолютно противозаконно.

# 1 568
Цитат
Приятели, периодично ще ви информираме за даренията по сметката. Невена държи изключително много на това - всичко да е прозрачно - и да се отчита за какво се разходват средствата.
Още веднъж изписвам банковите детайли, както и е-мейл адреса в paypal.com за приятелите ни от чужбина:

Уникредит Булбанк
 банков код: UNCRBGSF
банкова сметка: BG18UNCR70004522357608
в лева
 Невена Иванова Велинска

paypal.com
 nevenavelinska@yahoo.com

# 1 569
  • България-Швейцария
За пореден път се убеждавам как една голяма част от тук пишещите или са се отдалечили доста от реалния живот, или просто нямат представа какво е наистина сериозна работа и как не могат да се отказват ангажименти току-така.
В момента е сезон, хора, повечето й познати от Фейсбук групата като гледам са хора на изкуството - музиканти, художници и т.н., при тях (и не само) ден година храни. Не сте наясно и кой какви собствени житейски драми и проблеми разрешава, за да ги осъждате с лека ръка, че не са се сетили по-рано да предложат помощ.
Може и да са имали желание, но наистина да нямат чисто физическа възможност.

# 1 570
  • София - Рим и обратно
Аууууу, вече е на издръжка на доброволци тази жена, защото "нямало да смее да си остави детето"???
Еееее. кой как се уреди Flutter.
Питам и аз - къде бяха всичките тези хора, когато детето имаше нужда от детегледач? За по ден да се бяха сменяли, щяха да го обгрижат за цялото време.

# 1 571
Когато на други им е ежедневие, на нея и е сезон. Неуважителна причина. Някои хора работят ежедневно, не само за сезона. Всъщност-повечето са така.

# 1 572
  Ами хубаво, нека и помогнат на жената. Тя самата се справя и със собствения си труд, само и единствено трябва да оставя детето си на нормални хора, нищо друго не се иска. Кинти и трябват сега, за да се справи с последиците на трагедията,  и евентуално за адвокати, а не че сама не си изкарва и не си е изкарвала.

За пореден път се убеждавам как една голяма част от тук пишещите или са се отдалечили доста от реалния живот, или просто нямат представа какво е наистина сериозна работа и как не могат да се отказват ангажименти току-така.
В момента е сезон, хора, повечето й познати от Фейсбук групата като гледам са хора на изкуството - музиканти, художници и т.н., при тях (и не само) ден година храни. Не сте наясно и кой какви собствени житейски драми и проблеми разрешава, за да ги осъждате с лека ръка, че не са се сетили по-рано да предложат помощ.
Може и да са имали желание, но наистина да нямат чисто физическа възможност.

Абе Катрин, какъв е толкова проблема да се намери една детегледачка в София като плащаш, хайде моля ти се и ти. Приятелите и като са в сезон, нали имат баби, майки, познати на познати, как си намират хората, препоръчат си. Половината съученици на детето ми са с бавачки, и на почивка ги пращат с тях, гледат ги и денем и нощем.
  Как можете да твърдите, че единствената и алтернатива е била тоя Александър, това е смешно.

# 1 573
  • България-Швейцария
Някои хора работят ежедневно, не само за сезона. Всъщност-повечето са така.
Точно за това говоря всъщност.
Как се предлага помощ, когато имаш целодневни, понякога и целонощни ангажименти?

Абе Катрин, какъв е толкова проблема да се намери една детегледачка в София като плащаш, хайде моля ти се и ти.
Дали е плащала или е щяла да плати след като ги изкара, това така и не се изясни.
Колко детегледачки ще се съгласят на такъв вариант?

# 1 574
  • София - Рим и обратно

Колко детегледачки ще се съгласят на такъв вариант?
Ти детегледачка ползвала ли си? Щото аз - няколко, и на всички съм плащала СЛЕД ангажимента, след като се сметнат часовете и разходите.

Общи условия

Активация на акаунт