Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 304
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 200
Аман с тези продавачки и чистачки, не вярвам, че има само неквалифицирана работа за човек, завършил консерватория! Може да свири, да преподава, може да замине с детето в чужбина и да си наеме жена, която да е по 24 часа с детето, не е задължително на кораб да е, може и в курорт на брега и пак да е с детето, варианти има!

Кой ви каза, че всеки човек, който може да свири на цигулка, може и да преподава? Няма такова нещо! 
И мислиш ли, че е толкова лесно да заминеш в чужбина и да се устроиш там?
Мислиш ли, че там няма музиканти и знаеш ли как се намира жилище? Има страни, в които само като им кажеш добър ден и въобще не е нужно да си казваш името и ти казват, че жилището е заето  Laughing
Знаеш ли как се търсят детегледачки, които да работят по 24 часа на ден и колко струва?

# 1 201
Аман с тези продавачки и чистачки, не вярвам, че има само неквалифицирана работа за човек, завършил консерватория! Може да свири, да преподава, може да замине с детето в чужбина и да си наеме жена, която да е по 24 часа с детето, не е задължително на кораб да е, може и в курорт на брега и пак да е с детето, варианти има!

Кой ви каза, че всеки човек, който може да свири на цигулка, може и да преподава? Няма такова нещо!  
И мислиш ли, че е толкова лесно да заминеш в чужбина и да се устроиш там?
Мислиш ли, че там няма музиканти и знаеш ли как се намира жилище? Има страни, в които само като им кажеш добър ден и въобще не е нужно да си казваш името и ти казват, че жилището е заето  Laughing
Знаеш ли как се търсят детегледачки, които да работят по 24 часа на ден и колко струва?

Знам. Затова го казвам. Но нямам намерение да си губя времето да ти обяснявам, защото ти все едно, няма да разбереш.

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 14:30 от MaryJane

# 1 202
  • София
Що, бе, нали авскрийската държава дава! Само дето ВС има амнезия за това какво същата тази австрийска държава иска срещу въпросните пари.

# 1 203
B&C, просто не е възможно да твърдиш, че единственият й вариант за оцеляване е бил да си остави детето на 18-годишния любител на анаболите. Не вярвам действително да мислиш така.

# 1 204
B&C, просто не е възможно да твърдиш, че единственият й вариант за оцеляване е бил да си остави детето на 18-годишния любител на анаболите. Не вярвам действително да мислиш така.

Не, разбира се. Имала е избор между пенсионирана детска учителка, пенсионирана медицинска сестра и 18 годишния, но тя е избрала него. А също и всичките й приятели са й предлагали да гледат детето. ooooh!

# 1 205
Знам. Затова го казвам. Но нямам намерение да си губя времето да ти обяснявам, защото ти все едно няма да разбереш.
Не знам ти какво знаеш, но аз имам пред очите си музикант завършил при това в Австрия и е безработен  Rolling Eyes Невена може и да си намери работа в Австрия, но може и тя да е една от многото безработни. Само че за разлика от другите на нея никой няма да и даде нито пари за безработна, нито социални помощи, понеже не е живяла в страната и не е работила.
За проблемите с намиране на жилище цял филм има, а ти продължавай да си знаеш.
За преподаването, ако беше толкова лесно и доходоносно леля ми нямаше да гледа деца, а щеше да преподава.
Да се намери детегледачка за 24 часа на която може да се разчита не е никак лесно!

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 14:52 от B & C

# 1 206
  • София
Договорът и парите са били по-важни от това на кого си оставя детето за един-два-три месеца. Какво има да го бистрим!

Опа, ВС взе да процежда малко по малко истината. Какво стана, нали Невена щеше да получава пари, за да се издържа спокойно с детето, и то от системата? Балонът се спука, а?

# 1 207
Знам. Затова го казвам. Но нямам намерение да си губя времето да ти обяснявам, защото ти все едно няма да разбереш.
Не знам ти какво знаеш, но аз имам пред учите си музикант завършил при това в Австрия и е безработен  Rolling Eyes Невена може и да си намери работа в Австрия, но може и тя да е една от многото безработни. Само че за разлика от другите на нея никой няма да и даде нито пари за безработна, нито социални помощи, понеже не е живяла в страната и не е работила.
За преподаването, ако беше толкова лесно и доходоносно леля ми нямаше да гледа деца, а щеше да преподава.
Да се намери детегледачка за 24 часа на която може да се разчита не е никак лесно!

Пред "Учите" ли, бре ВъСъ... вземи млъкни малко...

# 1 208

Ами нали Невена затова пътува, защото може повече и я канят. Е, вярно, че поради липса на желание и амбиция не е станала като Васко Василев, но все си изкарва сама прехраната, не разчита на някой друг да я издържа.
Туй хубуу, ама защо си хвърли детето на произвола на 18 годишен пияница?
Нейните профи изяви няма да спасят момченцето, както се вижда. Сега то е на милостта на медицината и съдбата...
Настръхвай колкото си искаш, щом те влече. Но това не е единствената сума, която може да се получава в София.
Варианти има 101.
Не е единствената сума, съгласна съм! Може и 400лв да бъдат  Rolling Eyes
Давай още надолу-вярвам че можеш. Чакам да заявиш как в България се търкалят по улиците самотни майки, умрели от глад!

# 1 209
Тя не е избрала А, минавайки край стоянката на местните подрастващи идиоти. Какво го е довело в дома й, пак да си напиша, не става ясно.
Уж бащата на А щял да гледа Еци, уж незнамсикакво, но първото, което излезе в медиите не говореше добре за Н.

# 1 210
Не знам ти какво знаеш, но аз имам пред учите си музикант завършил при това в Австрия и е безработен  Rolling Eyes Невена може и да си намери работа в Австрия, но може и тя да е една от многото безработни. Само че за разлика от другите на нея никой няма да и даде нито пари за безработна, нито социални помощи, понеже не е живяла в страната и не е работила.

Не знам как е в Австрия. Има много страни, които не са нито България, нито Австрия. Освен това да си музикант е универсална професия. Език почти не ти е нужен.

# 1 211
БС няма спирка Simple Smile. Голяма защита на неоправдани садистични медицински сестри и неадекватни майки прави. Лека нощ от мен, дискусията излезе от добрия тон.

# 1 212
БС няма спирка Simple Smile. Голяма защита на неоправдани садистични медицински сестри и неадекватни майки прави. Лека нощ от мен, дискусията излезе от добрия тон.

Ти пак ли се появи с единствената цел за да лъжеш по мой адрес?  Rolling Eyes

Скрит текст:
tzvety26, колко пъти да напиша, че за мен е ВИНОВНА!!!
Акушерката Емилия Ковачева е виновна и трябва да лежи в затвора!!!
а дали е била изморена или не, не съм аз или ти които ще кажем!!!
аз не я познавам тази акушерка, никога не съм я виждала през живота си и от къде мога да знам дали е била изморена или не!!
стига сте ме обиждали и сте си измисляли неща, които никога не съм писала!!
А това, че  тази акушерка е ВИНОВНА не означава, че болницата няма абсолютно никаква вина!!!
За мен и акушерката и болницата са ВИНОВНИ!!!
И престанете да защитавате тази "болница" с тези арогантни и цинични "специалисти"!!!

Вие защитавахте болницата и оправданието беше, че нямало от къде да знаят, че тази акушерка е изрод, но цигуларката трябвало да разбере и да не си оставя детето на този 18 годишен. Трябвало да си наеме детегледачка от агенция....ами ако и в тази агенция са като в болницата и не разберат, че служителката им е психопат?

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 16:54 от B & C

# 1 213
Признавам си без бой , че темата не съм е чела .
Но не разбрах въпросната майка защо е оставила детето си на този пубер ?Той ли е бил последния човек на който е могла да си повери детето  ?Роднини , зрели семейни приятели нямала ли е ?
С какъв акъл си оставяш детето на друго дете ? newsm78 Shocked

# 1 214

Ти пак ли се появи с единствената цел за да лъжеш по мой адрес?  Rolling Eyes

Аз съм останала със същото впечатление.
Преди твърдеше как акушерката е изморена и зле платена следователно съвсем нормално било да откачи и да пребие бебе.
Сега твърдиш, че майчето Н. няма никакъв друг избор на дететгледачка освен 18 годишен келеш...

Общи условия

Активация на акаунт