Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 093
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 515
O, в бг мамма всички са проверени и с препоръка!
Как не се бях сетила за тази възможност smile3538
И ще трябва да им проверя профила във фейсбук предполагам.
А ако си наема някоя изкукала учителка или акушерка oт бг мамма, кой ще е виновен? Aз ли? newsm78

# 1 516
  • София
тук всички сме изкукали, включително и ти, щом пишеш.

# 1 517
  • Ямбол
На теб специално не знам кой ще се навие да ти стане детегледачка.
И какво правят изкукалите учителки, че да се търси после вина?

# 1 518
  • София
А ако си наема някоя изкукала учителка или акушерка oт бг мамма, кой ще е виновен? Aз ли? newsm78

Да, в случай, че от пръв поглед им е личало, че са изкукали и опасни, но ти въпреки това си ги наела. 
А фейсбук профилът е препоръчително да се провери, защото говори много. Не коства кой знае какви усилия.

# 1 519

И какво правят изкукалите учителки,
Как какво правят? Пишат в бг мама...

# 1 520
  • Ямбол

И какво правят изкукалите учителки,
Как какво правят? Пишат в бг мама...
Ама гледат ли си децата - гледат ги. не ги пребиват.

За 1200 лева такъв кастинг може да се спретне, че след три месеца детето може и да го намери с книга и да смята диференциални уравнения или поне интеграли.
Това си е чиста печалба - храна, спане и режийни тя осигурява.

# 1 521
  • гр. Шумен
Аз пък се хващам на бас, че ако въпросната майка си беше намерила някоя "Мая Манолова" и беше изръшкала сутрешните блокове да се жалва от положението си, поне половината от върлите й противнички щяха да й препоръчат точно корабите. Да, но тя не го направи! И ако не беше тая нейна брутална грешка с "бавачките" никой нямаше да я разбере как отглежда детето си. Не ви е поискала нищо, съвършени дами, спете спокойно.И след тоя ужас тя пак ще се справи САМА. И пак от вас нищо няма да поиска. Дано само детето се оправи!
Тая тема окончателно ме убеди, че ЧУДОМИР е гениален!

ЛИЛЯНА, в първи клас бях зверски пребита от учителка само защото съм се въртяла на открит урок! Моите родители нищо не разбраха, защото нищо не им казах. Или по-точноразбраха, но доста години по-късно.Не сте съвършени, учителите.

# 1 522
  • София
да, никой нямаше да разбере, ако не бяха въпросните бавачи. Обаче белята стана!

# 1 523
ЛИЛЯНА, в първи клас бях зверски пребита от учителка само защото съм се въртяла на открит урок! Моите родители нищо не разбраха, защото нищо не им казах. Или по-точноразбраха, но доста години по-късно.Не сте съвършени, учителите.
Никой не е съвършен.
А ти защо не им каза? Седемгодишно зверски пребито дете и родителите не са разбрали?

# 1 524
Аз пък се хващам на бас, че ако въпросната майка си беше намерила някоя "Мая Манолова" и беше изръшкала сутрешните блокове да се жалва от положението си, поне половината от върлите й противнички щяха да й препоръчат точно корабите. Да, но тя не го направи! И ако не беше тая нейна брутална грешка с "бавачките" никой нямаше да я разбере как отглежда детето си. Не ви е поискала нищо, съвършени дами, спете спокойно.И след тоя ужас тя пак ще се справи САМА. И пак от вас нищо няма да поиска. Дано само детето се оправи!
Тая тема окончателно ме убеди, че ЧУДОМИР е гениален!

Само не разбрах какво общо има тук Чудомир.

За 1200 лева такъв кастинг може да се спретне, че след три месеца детето може и да го намери с книга и да смята диференциални уравнения или поне интеграли.

Точно. Голямата ми дъщеря е жив пример...И то за доста по-малко от 1200лв.

# 1 525
  • гр. Шумен
Никой не е съвършен.
А ти защо не им каза? Седемгодишно зверски пребито дете и родителите не са разбрали?
Защото тогава ни възпитаваха, че учителите винаги са прави. 77-ма година, беше ден след голямото земетресение. А те и сега искат да са последна инстанция.

ГЕРРИ, ако не си го чела, прочети го.
Ако си го чела, прочети го пак!

# 1 526

Разбира се, че ще провериш всичко, за което се сетиш. Все пак оставяш детето си на този човек.

Никога няма гаранции за нищо. Но има разлика между това да наемеш детегледачка с опит и препоръки и да наемеш 18-годишен проблемен младеж, който се справя "сравнително добре" във вечерно училище.

Нека си направим услуга и не се преструваме, че рисковете за инциденти са равни.

Ако работата ти е свързана с пътуване, е добре да имаш винаги варианти под ръка - което, вярвам, е постижимо, ако отделиш част от свободното си от пътуване време за проучване и търсене.

# 1 527
И ако не беше тая нейна брутална грешка с "бавачките" никой нямаше да я разбере как отглежда детето си. Не ви е поискала нищо, съвършени дами, спете спокойно.И след тоя ужас тя пак ще се справи САМА.
......
Мен точно това САМА ме кара да се чувствам зле.
Като се обърне колата, пътища много. Съседи и приятели наскачаха в защита на майката след преживения от детето й ужас. Къде бяха тези хора, когато тя е имала нужда от помощ за отглеждането на детето преди то да пострада? И къде ще бъдат, когато то се оправи ( искрено се надявам, че ще възстанови напълно)?

По втората част. Явно сме на близка възраст, ако през '77 си била в първи клас. Не помня да са ме възпитавали по подобен начин. Трудно ми е да повярвам в историята с побоя. И, ако наистина си била зверски пребита, вашите как не видяха следите от този побой?

# 1 528
  • гр. Шумен
Дидева, под побой имам предвид шамари, не ритници или юмруци, нямаше следи, но споменът за тоя бой ми е болезнен,ако и на някой да му се струва част от ежедневието.  А при мене беше пред целия клас, което е и унизително.
Колкото до "САМА"точно това искам да кажа - като мине шумотевицата, всички ще се изнижат и тя пак ще остане САМА!

# 1 529
  • Ямбол
...

Аз не съм пребивала никого, затова не ти е коректно обръщението.. Ако през '77 е било нормално да се удря дете в училище, сега не е. И е работа на родителите да научат децата си да са наясно с това и ако им се случи да сигнализират. Твоите родители така са те възпитали.

Общи условия

Активация на акаунт