Отговори
# 120
Консултирай се с анестезиолог. Добър, който да те прегледа и прецени. Пише, че е безвредна...аз бих използвала мисля...И аз засега клоня към естествено, единствено ме е страх да нямам много вътрешни разкъсвания.Страх ме и от усложнения естетствено, но това гледам да не го мисля, само положително трябва да сме настроени. Скоро смятам да попрочета за техники за дишане и да почвам да ги правя.

# 121
Аз имам планувана консултация с анестизиолог от болницата в 34 седмица. Тогава вече трябва да е решено нормално или секцио и ще говорим с него за вариантите.

# 122
С тея бъгове в мамата чак сега разбирам ,че има нова тема! ooooh!
Благодаря за което   bouquet

# 123
Привет   bouquet
Ние си ходихме на село и затова не съм писала,а и то нещо не ми отваряше форума и докато сега намеря новата тема  Whistling
Аз на село много добре си починах,там въздуха е толкова различен,много добре ми се отрази и през нощта не се събуждах добре си поспах  беше  по-хладно нищо общо с града сега тука  пак едни жеги ooooh! Без климатик не се издържа  Flutter
За упойките не знам дали ще слагам  newsm78 от докторите никой нищо не ми казва,ще мисля  Thinking
Ние август на 3-ти заминаваме на почивка на море  Laughing Че и мен не ме свърта тука искам са се пошляпам на плажа  Sunglasses
Почвам да ви чета,че не успях всичко  Blush

# 124
Благодаря за новата тема, както винаги е страхотна  Hug Hug

Много сте изписали, докато наваксам, то минал половин ден  Mr. Green Mr. Green

Честито на всички, с хубави резултати и пораснали бебоци  Hug

Ние вчера дойдохме при на ММ техните малко на селски туризъм, те живеят в къща с хубав зелен двор,  доста е прохладно, вечер дори си обличаме дебели дрехи  Mr. Green Mr. Green
За съжаление ММ от днес е с ангина едва преглъща и има темп, та от днес ще спим в различни стаи, тук поне има  Laughing Laughing В понеделник ще ходим при сестра ми (те са на 20 мин разстояние, нашите живеят в чужбина, та само сестричката ми е тука  Heart Eyes) ще прегледаме в апартамента на наште купищата дрехи, шезлонги, столчета за хранене, количка и т.н. какво става и какво ще трябва да купуваме  Mr. Green

AniLenev честито за "новия" дом, винаги е хубаво да си вкъщи, за Арниката да кажа че и моята АГ ми я беше казала, обаче аз се направих на интересна и не я ползвах, естествено после съжалих ........

Денис аз бях с епидурална, нямаше никакви проблеми  Peace

Раждането да не ви разказвам с подробности, че то всеки е минал през нещо, но общо взето си тръгнах за нормално раждане после се наложи секцио, та общо взето понесох и двете, но задължително пак ще се уговоря с моята лекарка иначе ме е шубе  Mr. Green

Безсъние всяка нощ се събуждам между 2:30 и 3:30 нито по-късни нито по рано..........събуждам се, ставам до WC, обаче после не е ясно дали ще заспя, понякога будувам , друг път лягам и заспивам.....киселините продължават да ме мъчат, имам се шише сода до леглото ако не помогне, Талцида влиза в действие.

Извинявайте за дългия пост   Hug

# 125
Оооооох как ви завиждам,че сте си биле на село Simple Smile Като знам на село колко е хубавоооо и хладноооо Simple Smile Но моя доктор не ми дава да пьтувам,тази година трябва да се задоволя с климатика и с парка Simple Smile

# 126
И на мен напоследък ми се подуват краката и ръцете. Предния път не беше толкова изразено.
И в моята болница при нормално раждане не слагат упойка.

# 127
  • София
Гледам че много от мамите си пътуват на почивки:) аз искам да скокнем до морето за няколко дни, но бях чела че след 28 гс не е препоръчително пътуване на далеч, та малко ме е страх. Може би ще питам лекря другата седмица, пък ако разреши ще видим:)

# 128
И аз не смея да пътувам надалеч. Даже до село миналата седмица (1час) ми беше доста некомфортно. При по-продължително седене доста ме боли в областта на ребрата, та не се наемам да тръгвам.

Днес съм много доволна. Разчистих, изхвърлих много неща и вече имам много място за дрехите и принадлежностите на бебо Simple Smile))) Много обичам да изхвърлям. С чувалите направо. Някак енергията имам чувството, че се прочиства. От няколко години правя такива чистки и досега не съм съжалявала, че нещо съм хвърлила Simple Smile))

# 129
  • София
Ема, и аз преди 2 седмици разчистох, един голям чувал замина в H&M, те вземат стари дрехи и дават ваучер за отстъпка:) иначе аз чакам новия гардероб, за да преместя там нашите дрехи а сегашния гардероб ще бъде отстъпен на бебо:)
За пътуването- имам баба на час ощи половина път от София и не посмях да и ида на гости защото оътят е целия в завои а и в тези жеги малко ме е страх..
Та май ще си стоим с беба тук и август месец Sad

# 130
Ема и аз правя като тебе, като реша да прочиствам става страшно, но наистина действа освобождаващо  Hug

Еос не съм знаела за тази инициатива на НМ, има ли значение какви са дрехите, смисъл детски, мъжки, дамски ?

Пътуването ами засега се чувствам добре....ама ако не ми беше добре абсурд и аз да пътувам....че то не е и малко пътя смисъл от София до тук са около 330 км., но засега съм ОК, тука на двора по цял ден и басейнче има, но не влизам, малкия се плацика аз си лежа на шезлонга или нещо си ровя в Интернет  Laughing
Ядене много , че те й баба му са в другата къща........да не ви разкавам  ooooh! ooooh!, после кантара ще каже  Mr. Green Mr. Green

# 131
Не знаех за НМ, това е чудесно. То и аз не ги съвсем хвърлям, ММ ги е дал на някаква жена. А дрехи съм насъбрала за някакво момиче, познато на свекито, тя ми каза Simple Smile Но съм имала случаи да не знам на кой да ги дам, ще се възползвам от инфото Simple Smile))))

# 132
  • София
Еос не съм знаела за тази инициатива на НМ, има ли значение какви са дрехите, смисъл детски, мъжки, дамски ?
Няма никакво значение какви са дрехите, инициативата е много добра и е свързана с опазване на околната среда: ако дрехите са годни за употреба, биват продадени по света за втора ипотреба; ако са леко скъсани или имат петна и не са годни за употреба- биват разфасовани и от получените нишки се произвеждат почистващи кърпи или друг вид текстил; ако съвсем не стават за нищо се рециклират и служат А произвеждане на зелена енергия:) та по добре там- отколкото в кофата и после циганите да ги разнасят из квартала.. Аз имах куп необличани дрехи:)
Иначе дават едно ваучерче за 15% отстъпка от един артикул, което си е нищо, но не това е основната идея:)

# 133
От кога се каня и аз да поразчистя дрехи. Еос, това е много добра идея!

# 134
Наистина чудесна инициатива, а има ли значение в кой магазин да се носят ?

Общи условия

Активация на акаунт