Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?
аз пак докато прочета и то станало утре
Аз пък друго забелязах- до миналата седмица корема ми беше остър, а сега е станал като топка. Трябва ли да ми казва нещо с тази промяна? От няколко дни имам чувството, че ще ми изпадне, а човека като се размърда и сякаш ще ми излезе през Д-то
Мама вещо обесни- лягай, че да не направиш някоя беля! Дали има нещо вярно?! А и доки до понеделник трябва да чакам да се напочива, че да ида на преглед....