Отговори
# 690
Аз също съм от раждалите в ТК и писах, че ползвах помпа, моя. Млякото го давах в кухнята, където минаваше някаква обработка, не знам каква и ми го връщаха. Отделно ми стерилизираха шишетата и пак ми ги връщаха. Единствено си варях в електрическа кана частите на помпата, но просто не се бях сетила, че мога да си взема ел. стерилизатор. На мен ми беше съвестно да хвърлям коластрата и затова процедирах така. Не знам колко е правилно, но от болницата не ми се караха, даже помагаха Simple Smile

Явно си имала късмет, на мен даже ми казаха, че няма как външни шишета да стерилизират  Thinking Crossing Arms

# 691
Чоко, възможно е да са ме съжалили заради ниското тегло на бебето. Израждащият ме лекар задъшжително каза да давам коластрата и може да е предупредил в кухнята. Но наистина си мисля, че няма кой да ни попречи да ползваме ел. стерилизатор ако се наложи.

# 692
maaichkaa би ли споделила кой е сайта и как стои въпроса със шипинга Simple Smile)

# 693
Malachika може просто да си попаднала на ХОРА  Hug, да и аз мисля, че няма кой да забрани, но си имам стерилизатор за микровълнова Peace, ако трябва тепърва да се купува, бих купила ел. , но......  Hug

# 694
За стерилизация в болницата не може ли да ползваме от течностите за студена стерилизация? Някои от мамите казаха, че предния път са ползвали за шишетата... Не може ли да се ползва и за стерилизиране на помпата?

# 695
По-скоро трябва да попитаме в конкретната болница....

# 696
  • В къщурката на хълма на феите
Алтая може да се ползва за стерилизиране и на помпата за кърма, но наистина трябва да питаш в болницата дали може, щото много обичат да четат конско и да мелят ..

# 697
В болницата до колкото си спомням шишето за вода и бибероната ги измивах с вряла вода,помпа не съм носила,после си купих една тип спринцовка с нея не успях и си взех такъв модел но още по евтина http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/pom … ka-pompa-za-k-rma .С тази се справях малко по добре,а сега искам да си взема на томи типи знаете ли някой сайт където да са на добра цена?
Е явно не съм феномен днес ходих да дам кръв отново и резултатите за захарта са съвсем наред.Явно наистина предния път са били от стреса,доктора ми каза да ям,пия и да си нося новите дрехи  Laughing

# 698
Сталинка браво за хубавите резултати  Peace
Може би няма да има кой знае каква разлика в цените на помпите, виж в този baby.bg постоянно правят разни намаления...  Peace

# 699
Ще погледна благодаря   bouquet

# 700
maaichkaa, и аз се присъединявам да помоля за сайта за количката  Simple Smile

diana87, ти някакви проблеми имаш ли? Кръвното ти как е?
Белтъка може да се дължи и на инфекция на пикочните пътища, което не е толкова страшно и се лекува, а може и да са грешни резултатите.

# 701
  • Пловдив
Кръвно уж е все ниско, но този белтък ме притесни и довечера ще бягам на доки да го мери. Моят апарат се развали от няколко дена. Надявам се да няма инфекция и да е замърсена пробата. Краката също не ми се подуват или поне аз не виждам такова отичане...

# 702
Кръвно уж е все ниско, но този белтък ме притесни и довечера ще бягам на доки да го мери. Моят апарат се развали от няколко дена. Надявам се да няма инфекция и да е замърсена пробата. Краката също не ми се подуват или поне аз не виждам такова отичане...

Е щом кръвното е ок и нямаш отоци едва ли е нещо страшно  Simple Smile
А пък ако няма завишени левкоцити и бактерии в урината, сигурно и инфекция не е.
Стискам палци всичко да е ок  Peace

# 703
В болницата до колкото си спомням шишето за вода и бибероната ги измивах с вряла вода,помпа не съм носила,после си купих една тип спринцовка с нея не успях и си взех такъв модел но още по евтина http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/pom … ka-pompa-za-k-rma .С тази се справях малко по добре,а сега искам да си взема на томи типи знаете ли някой сайт където да са на добра цена?
Е явно не съм феномен днес ходих да дам кръв отново и резултатите за захарта са съвсем наред.Явно наистина предния път са били от стреса,доктора ми каза да ям,пия и да си нося новите дрехи  Laughing
Поздравления за добрите резултати.
На Томи Типи на най-добра цена е тук
http://www.minimod.bg/4217/tommee-tippee-помпа-за-кърма-механична-и-стерилизаторна-кутия
Аз си я поръчах. Доставката е 3лв до офис на Еконт  Peace

# 704
Здравейте момичета.И аз забелязах,че пчеличка се губи,дано всичко е наред.
Днес денят ми започна зле....отидох на ЖК чаках 2 часа( а бях 2-ра подред),влизам аз ,лягам да ме гледа на ехо,каза че бебчо е седалищно,друго не успя да види,защото ми прилоша,пребледнях и тя ме изправи да седна.Каза,че явно притискало нещо и затова така ми е станало.
Нищо не съм купила,освен количка и комп.за изписване,а секциото ми щяло да бъде около 24.09.
Относно шишетата,леля ми изпрати няколко на АВЕНТ,в комплект са.
Бях на море и се мазах с Piz Buin,хванах хубав загар и се чувствах чудесно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт