Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 980
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Точно за нея и за Тачева се чудих! А пилинга реши ли ти проблема? Имам приятелка, която си прави процедурата във Варна и ефекта при нея е невероятен. Много по-добре изглежда - може би около 10 години надолу. Кожата и сега без нито едно петънце. Отделно и бръчките са заличени.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 00:20 от Errica

# 496
MayyaI, много се радвам,че така си решила  Grinning пожелавам ти да останеш доволна от резултата и много да се харесаш  Hug

Анонимен , не го мисли повече това!Само където береш страха, докато го обсаждаме и ей сега ще дойде момента,ще мине и ще замине,а след това остава само приятната част  Grinning мисли за нея ... мисля,че си по- смел човек,от колкото предполагаш  Hug
Аз като разбрах,че съм бременна за втори път и понеже вече имах опит  Embarassed 9 месеца мислих това секцио и умирах от страх,а реално всичко минава ,като че ли за миг  Laughing

# 497
Някой с опит,мнение или наблюдение върху процедурите  "THERMAGE" ?

# 498
  • В.Търново
Точно за нея и за Тачева се чудих! А пилинга реши ли ти проблема? Имам приятелка, която си прави процедурата във Варна и ефекта при нея е невероятен. Много по-добре изглежда - може би около 10 години надолу. Кожата и сега без нито едно петънце. Отделно и бръчките са заличени.
Можеш ли да ми кажеш колко пилинга си направи приятелката ти, за да постигне този ефект?

# 499
Можеш ли да ми кажеш колко пилинга си направи приятелката ти, за да постигне този ефект?

Само един. Ще ти дам и линк.
http://tritonlaser.com/index.php/laserni-proceduri/82-2014-12-12-21-01-49
Мисля, че хората от снимките за целите на изследванията му не са заплащали нищо. Изводите и коментарите му също са много интересни. Като цяло съм абсолютно съгласна с него за процедурите със слаб или почти невидим ефект на висока цена. За съжаление не мога да пътувам до Варна за консултация. Освен лазера, като че ли е и важно не само кой, но и как борави с него. 

# 500
Виждам, че темата се е попренесла основно върху филъри и ботокс, но тъй като за момента нямам необходимост/желание ще си питам по моя въпрос.  Mr. Green

Искам най-накрая да си оправя ушите. Писала съм в една от предните теми, но тогава поради различни обстоятелства се отказах. Иска ми се обаче сега да се захвана сериозно с избора на лекар и планирането на операцията.

Та въпросът ми е:знаете ли как стоят нещата с консултациите при различните лекари? Искам засега да мина при Евстатиев и може би Н.Георгиев/Е.Георгиев (почнах леко да се обърквам вече), като приемам и други препоръки за хирург, особено ако имате опит с прибиране на уши. Всичко би ми било от полза.

Успех на всички момичета с интервенциите и бързо възстановяване!  bouquet

# 501
  • В.Търново
Консултацията при пластичен хирург е около 50-60лв.Има някои на добра воля не ти вземат нищо.Хубаво е да си направиш консултация поне с двама пл.хирурзи, ако трябва трима.Николай Георгиев има високи такси, ако можеш да си позволиш при него да се направиш.За уши нямам представа кой мога да ти препоръчам.Аз съм проучвала за друго кой е по-добър.Един пластичен хирург може да е добър повече за гърди, друг за пластика на корем, друг за нос.Вече за уши да каже някой друг.Желая ти успех в начинанието!  Grinning

# 502
Код:

Мисля, че хората от снимките за целите на изследванията му не са заплащали нищо. Изводите и коментарите му също са много интересни. Като цяло съм абсолютно съгласна с него за процедурите със слаб или почти невидим ефект на висока цена. За съжаление не мога да пътувам до Варна за консултация. Освен лазера, като че ли е и важно не само кой, но и как борави с него.
Аз съм ходила при д-р Пенев за друга процедура и много се бях запалила за фракционния лаз. пилинг, но се отказах. Обяснявам защо: Ходех за някакви процедури в козметичен салон и говорехме с козметичката, младо момиченце, за доктора. Майка и си правила този пилинг, но след това един месец лицето и не било за пред хора и тя си стояла вкъщи, но дамата не работи. А аз ходя на работа и няма кога да отделя това време за след манипулацията.  
За бръчките било добре, но петната, заради които и аз исках да го направя, се възстановили през лятото.
Цената преди две години беше около 400 лв.

# 503
  • в 1001-та нощ
Ivana*, консултирай се и с доц.  Тепавичарова от Александровска  Peace

# 504
Код:

Аз съм ходила при д-р Пенев за друга процедура и много се бях запалила за фракционния лаз. пилинг, но се отказах. Обяснявам защо: Ходех за някакви процедури в козметичен салон и говорехме с козметичката, младо момиченце, за доктора. Майка и си правила този пилинг, но след това един месец лицето и не било за пред хора и тя си стояла вкъщи, но дамата не работи. А аз ходя на работа и няма кога да отделя това време за след манипулацията.  
За бръчките било добре, но петната, заради които и аз исках да го направя, се възстановили през лятото.

Миланда, благодаря ти за отзива.

# 505
  • София
Майка и си правила този пилинг, но след това един месец лицето и не било за пред хора и тя си стояла вкъщи, но дамата не работи. А аз ходя на работа и няма кога да отделя това време за след манипулацията. 

Чак месец не, около 5 дни при мен, а моята кожа не е от най-лесно заздравяващите.

# 506
Майка и си правила този пилинг, но след това един месец лицето и не било за пред хора и тя си стояла вкъщи, но дамата не работи. А аз ходя на работа и няма кога да отделя това време за след манипулацията. 

Чак месец не, около 5 дни при мен, а моята кожа не е от най-лесно заздравяващите.
Дай повече инфо! Praynig

# 507
  • Бургас
Много интересна информация за този пилинг.
Бях се засилила към Варна за консултация с пластичен хирург, сега ще отида и при д-р Пенев.
Снимките са изключително въздействащи.
Сайтът му е постен, информацията много научно поднесена, което за пореден път ми доказва, че има огромна разлика между истинския професионалист и маркетингово ориентирания доктор.

# 508
Д-р Пенев е този, който го е измислил този лазер. Той е първо изобретател, после доктор. Голям чишит е  Laughing Малко трудно ще се свържеш с него по телефона, ако ти каже, че няма нужда от час, ами просто да отидеш и да почакаш, не му се връзвай и настоявай да ти даде час.

# 509
Благодаря ви, и аз такива неща съм чела, че при повечето се плаща, което, разбира се, не е проблем.

Аленка, благодаря за предложението, със сигурност ще проверя и нея. Конкретно за нея не съм чела никакви отзиви за уши, но бях попадала на положително мнение в Тялото за сина й - др. Романски.

Ако някой тук е минавал през подобна процедура, моля да ми пишете, ще се радвам на по-скорошни мнения.

Общи условия

Активация на акаунт