Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 030
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Много интересна информация за този пилинг.
Бях се засилила към Варна за консултация с пластичен хирург, сега ще отида и при д-р Пенев.
Снимките са изключително въздействащи.
Сайтът му е постен, информацията много научно поднесена, което за пореден път ми доказва, че има огромна разлика между истинския професионалист и маркетингово ориентирания доктор.

И мен много ме впечатли информацията в сайта му. Дори я препрочетох няколко пъти. Надявам се да се включат и други дами които са правили процедурата в София с препоръка за доктор.

Serpentin, каква беше тази упойка която са ти поставили? Моята приятелка не е ползвала упойка, и в сайта си доктора обяснява, че не ползва упойка. При нея също на петия ден са паднали коричките.

# 511
  • София
Обща упойка, венозна през абокат, не от тези с интубация, много леко се излиза. Не е задължително, някои правят и без, а и не всички дерматолози разполагат с анестезиолог подръка. При Денкова има, защото тя ползва операционната в клиниката. Преди това правих кръвен тест в лаборатория.

# 512
  • В.Търново
Майка и си правила този пилинг, но след това един месец лицето и не било за пред хора и тя си стояла вкъщи, но дамата не работи. А аз ходя на работа и няма кога да отделя това време за след манипулацията. 
За бръчките било добре, но петната, заради които и аз исках да го направя, се възстановили през лятото.
Цената преди две години беше около 400 лв.

Чак месец не, около 5 дни при мен, а моята кожа не е от най-лесно заздравяващите.
Снощи четох за този лазерен пилинг.Мисля, че е доста драстичен.На този етап нямам нужда от такъв, но определено ще следя във времето отзиви за него от други хора.Моята кожа е чувствителна.От тия лентички хартиените, които са за горна устна такова зачервяване съм получавала понякога, нещо като изгаряне, втърдяване на кожата и корички като от рана в последствие.Представям си от този лазер какво може да стане.

# 513
И на мен ми е интересна тази лазерна процедура, но от почти две години на мога да се наканя. Иначе съм била при д-р Пенев за нещо по-дребно и останах с добри впечатления.

# 514
Здравейте отново!Анонимен на мен също му предстои операция след три седмици на гърдите и така да се каже "умирам от страх",дори стигнах до там да предупредят лекаря,ако случайно се откажа непосредствено преди операцията,че ще си платя за свикването на екип😂😂😂,но ще съм смела и няма да го направя.Имала съм една пълна упойка до сега,излезнах доста трудно от нея...но в края на сметка е за хубаво.При мен обаче назрява друг въпрос,понеже с лекаря решихме да да 375 сс,а максимума за мен беше 400(според таблицата),все още имам съмнения дали да не се спра на по-големите импланти...☺

# 515
При кой ще се оперираш? Мои приятелки, които вече са минали през това ме съветват, когато се стигне до избор м/у две числа - винаги да избера по-голямото, както и да заведа на консултацията близък, който да ме види отстрани и да даде мнение. Друг интересен факт е, че след интервенцията се получавала т.нар. "цицомания" и желание за още по-големи гърди.  Laughing Laughing Laughing Не се ангажирам да вярвам на това твърдение.

# 516
Аз ще се оперирам в Плевен при д-р Рачев,на мен също близки ми казват,че винаги "малеят"...но все пак искам естествен ефект.Ти при кой лекар си,кога ти е операцията и колко кубика си решила?

# 517
При д-р Ильо Стоянов, след няколко седмици, 375 кубика. Aз съм буквално като дъска, така че и това е много за мен.  Laughing Стискам палци всичко да мине гладко при теб и после да се похвалиш.  Peace

# 518
  • София
След години чудене, дали изобщо да си коригирам гърдите, при кого, тук или в чужбина, накрая се реших и операцията ми е след две седмици.
Ще правя две операции - първата за обиране на излишната кожа и повдигане, а при втората вече ще се поставят импланти. Много, много ме е страх, старая се много да не мисля, защото ще се откажа.
Не зная какво да си взема за болницата  newsm78
Ако има някоя дама, която да е била с две операции, моля, да се включи.

# 519
  • в 1001-та нощ
Къде ще се оперираш?

Гледай да имаш вода и шоколад поне, мокри кърпи .... Обезболяващи, макар, че на място ще ти вливат Simple Smile Аз си носих и малък лаптоп, книга, телефон, зарядни, списания, но ползвах само лаптопа Simple Smile Нещо, което да обувам там - тип чехли, спортен сутиен - не зная след обирането дали е нужно, бельо. Бях си избрала широки дрехи, с които да ми е комфортно да си тръгна, а не прилепнали по мен Simple Smile

Предполагам свижданията ще са разрешение и каквото пожелаеш - може да ти бъде донесено Simple Smile

# 520
  • София
 a.l.e.n.a, благодаря, за включването  bouquet
Скрит текст:
Много благодаря - благодарение на Вас се реших да бъде при нея
При доц. Тепавичарова.

# 521
  • в 1001-та нощ
В добри ръце си  Hug Целият екип са много мили и внимателни - ще те обгрижват, като принцеса Simple Smile Мисля, че нищо няма да ти липсва Simple Smile

# 522
  • София
 a.l.e.n.a, благодаря  bouquet
Започнах да правя радиочестотен лифтинг на лице. До сега съм направила три процедури, но за да има видими резултати са необходими 12 процедури, правя го един път на 7 дни. Кожата става много свежа. Някой правил ли е такъв лифтинг и какво е мнението ви?

# 523
  • София
Angela Go, най-искрено ти пожелавам леко и точно както искаш ти да е!!! Hug
Не съм правила гърди и не мисля да правя, защото и без туй са ми ...големи.

И аз мисля като алена, ако става въпрос за операция, май само на Тепавичарова бих се доверила...макар, че казват, че е на възраст... Каква, обаче, не знам.

За радиочестотният лифтинг - не знам какво да ти кажа. newsm78 Дори не знам какво е. Предполагам се прави от козметички, а с тях още от "оно време" се нямам с тях.

Късмет!!! bouquet

пп: направих устнички. малко съм стресирана, защото са по-големи, отколкото очаквах.
но, според дерматолога е нормално днес  и още няколко дни да са ми изтръпнали и "огромни".
Сложиха ми 1 амп. Рестилейн. Rolling Eyes

# 524
  • в 1001-та нощ
Ще спаднат, спокойно  Heart Eyes Честити!

Общи условия

Активация на акаунт