Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ще спаднат, спокойно  Heart Eyes Честити!
Мерси. Heart Eyes

# 526
a.l.e.n.a, благодаря  bouquet
Започнах да правя радиочестотен лифтинг на лице. До сега съм направила три процедури, но за да има видими резултати са необходими 12 процедури, правя го един път на 7 дни. Кожата става много свежа. Някой правил ли е такъв лифтинг и какво е мнението ви?
Правила съм радиочестотен лифтинг и бях доволна. Не се прави от козметички, а от дерматолози или рехабилитатори. Процедурата е подходяща при леко отпускане на тъканите, за освежаване.
Оносно процедурата : "Ефективността на Радиочестотния  Лифтинг се дължи на синергията между мултиполярния източник на енергия/RF/ и  инфрачервената  светлина /IR/ , които постигат  ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан, разширяват кръвоносните съдове и стимулират метаболизма на мастните клетки. Въздействието върху  процеса на образуване на нови, здрави кръвоносни съдове  активира  структурите на кожата и ускорява естествените процеси на самовъзстановяване и обновяване.
Процедурата Радиочестотен Лифтинг е особено подходяща за стопяване на мастните натрупвания по  двойната брадичка, за оформяне и стягане на контура, както и линията между челюстта и шията. Тези зони се ремоделират, намаляват мастните тъкани, кожата се стяга и лифтира поради стимулирането на производството на колаген и еластин, вследствие на дълбока хипертермия. Резултатът е образуване на нови фибробласти, синтез на нов колаген и хиалуронова киселина, които запълват и изглаждат бръчките и така се постига желания лифтинг ефект.
Радиочестотният  Лифтинг има чудесна съвместимост с всички останали анти-ейджинг терапии."
Това е от сайта на клиниката, в която съм го правила.

# 527
Виждам, че темата се е попренесла основно върху филъри и ботокс, но тъй като за момента нямам необходимост/желание ще си питам по моя въпрос.  Mr. Green

Искам най-накрая да си оправя ушите. Писала съм в една от предните теми, но тогава поради различни обстоятелства се отказах. Иска ми се обаче сега да се захвана сериозно с избора на лекар и планирането на операцията.

Та въпросът ми е:знаете ли как стоят нещата с консултациите при различните лекари? Искам засега да мина при Евстатиев и може би Н.Георгиев/Е.Георгиев (почнах леко да се обърквам вече), като приемам и други препоръки за хирург, особено ако имате опит с прибиране на уши. Всичко би ми било от полза.

Успех на всички момичета с интервенциите и бързо възстановяване!  bouquet

Консултирай се с няколко хирурга, мога да ти препоръчам консултация в Скин Системс, която в момента е само  15лв. Аз си ходя при Крахтова за естетични процедури, но знам че и пластичната им хирургия е на ниво. Ето ти линк за офертата:
https://www.ofertomat.bg/Konsultatsia-pri-spetsialist-po-plastic … ystems-p4095.html

# 528
Момичета, къде могат да ми заличат белег от коремна операция?

# 529
  • В.Търново
Най-сигурния метод е при хирург.Но за процедури не знам дали ще има такъв успех.

В момента в На кафе при Гала дават поставяне на мезоконци на корем и шия.

# 530
Момичета, къде могат да ми заличат белег от коремна операция?

силиконови лепенки се използват , белегът трябва да е до две годишен ( май така беше ) ...

# 531
  • В.Търново
Всъщност за този белег на корема от операция си мислех, ако е келоиден при хирург.
Ако е просто белег има едно мазило Содермикс.то действа и при стари белези.Със времето ще се позалечи още повече, примерно две години.

# 532
И аз много четох за болката при гръдни импланти, не можело да си гледаш домакинството и децата, та с години отлагах подобна операция. Преди половин година най-после я направих. Сега съжалявам, че съм се поддала на внушения от форумите за нетърпима болка и страшни мъки.
Оперирах се при доц . Тепавичарова, издържах дренажите, които тя слага и след 2 нощи си бях вкъщи. На 5 ден бях на работа и си карах колата. Всички писания за неописуемите болки, за мен се оказаха нереални. Раждала съм три пъти секцио, и не- не мога да се съглася, че болката след имплантите дори наподобява тази след раждане. Просто има един дискомфорт като след мускулна треска. Минава за седмица. След болницата не пих никакви обезболяващи, макар че се бях запасила сериозно. Пазех се от вдигането на тежки торби от пазар и прибирането на посудата в кухненските ни шкафове, които са нависоко.
Мога да кажа, че беше мнооого по-леко от очакванията и страховете ми и съжалявам, че го отложих с години.
За размера на имплантите се доверих напълно на доцентката. Резултатът е перфектен.

Здравей! Прочетатох те и не се стърпях в подкрепа на твоето мнение. Със всяка  дума съм съгласна. Аз се оперирах приди 10 дни при доц. Романски. Абсолютно му се доверих. За сега резултата също е перфектен Simple Smile И също съжалявам, че не съм го направила по-рано Simple Smile

# 533
  • Plovdiv, Bulgaria
За корекциите без скалпел вчера при Гала, обаче качеството е много лошо и не се вижда както по телевизора:
http://play.novatv.bg/programi/na-kafe

# 534
Здравейте!
Обръщам се към тези членове на групата, които имат вече гръдни импланти със тези въпроси:
1.След колко време от операцията мога да започна фитнес. Мога ли след втората седмица  да тренирам общ тонус -леко на пътека, колело, и коремни от крака или ще ми окаже въздействие върху гърдите. Някой с опит ? Simple Smile
2. Равномерно ли започва лекото  спадане на гърдите или може първо едната, другата да е още отекла или трябва да са в синхрон?
3.Аз съм на 14 ден от операцията, след колко време мога да се епилирам?  Simple Smile
 4.В повечето време гърдите ми още са напрегнати, усещам от време на време бодежи. След необходимото третиране с Кело кот, шевовете и те са  още чувствителни, усищам в тази област дискомфорт, зачеврвяване, сърбежа почти отшумя. Все още не се обръщам , спя по гръб. Това в рамките на нормалното ли е?

Ако въпросите ми Ви се струват глупави, моля за извинение. На контролен преглид съм чак след месец и до тогава искам да си изясня някои ситуации.
Предварително Ви благодаря!  Simple Smile

# 535
  • в 1001-та нощ
Не са глупави, как Simple Smile

1. След месец, но аз още се въздържам Simple Smile
2. При мен равномерно, но съм чувала и за други случаи, при оперирани при Н.Георгиев.
3. Да епилираш кое?
4. Да.

Какви импланти сложи, при кой лекар?

# 536
Не са глупави, как Simple Smile

1. След месец, но аз още се въздържам Simple Smile
2. При мен равномерно, но съм чувала и за други случаи, при оперирани при Н.Георгиев.
3. Да епилираш кое?
4. Да.

Какви импланти сложи, при кой лекар?

Здравей a.l.n.a! Радвам се да се запознаем! Благодаря за красивата тема и изчерпателните ти  публикации и отговори в нея!  Simple Smile

Оперира ме доц.Романски. Много мил, компетентен и чаровен  Simple Smile. Оставих се на неговият  опит, мнение и препоръки. За сега резултата е перфектен. Въпреки, че разполагам с негов е-майл и тел не искам да го притесняван, надявам се с нормални неща.

Когато споменах за епилация , естествено имах впредвид под мишниците, защото когато ми махаха дренажите ме предопредиха, че известно време да се въздържам от тази козм процедура. После забравих да попитам при махането на конците /от вълнение/.
Относно, какви са имплантите - не се интересувах щом се подложих в неговите ръце. Каза че са френски, на сертификата пише ALLERCAN

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 537
  • в 1001-та нощ
Според мен - не травмирай мястото. На мен не ми се е налагало, тъй като от много години се поддържам с фотоепилация, а вече и у дома с домашен фотоепилатор. Може би по изключение - за още 1-2 седмици да ползваш самобръсначка - и внимателно около отворите от дренажите - вероятно са затворени, но все пак Simple Smile

Месец след операцията пак ще имаш контролен, предполагам Simple Smile

# 538
a.l.е.n.a,  сори май сбърках с полетата за писане, но надявам се да ми прочетеш предишния пост

Относно имплантите, при изписването и връчването на сертификата казаха, че са безсрочни, с тях могя дя летя и се гмуркам в дълбините на морето без проблем.
  Simple Smile Heart Eyes Simple Smile

# 539
Благодаря ти a.l.e.n.a! До нови срещи!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт