Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 072
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
a.l.e.n.a, много благодаря. Аз уж разглеждах сайта им, но никъде не видях цени.
В четвъртък съм на преглед в Хил клиник при Д-р Ванеска, за която четох във форума добри отзиви. Искам поставяне на ХК в областта на очите. След това ще пиша. Hug

# 316
 Момичета, след колко време имплантите в гърдите омекват?

# 317
  • в 1001-та нощ
LORAH_T  Hug успех Simple Smile

Момичета, след колко време имплантите в гърдите омекват?

Самият имплант не омеква. Тъканите около него се възстановяват и "отпускат". Времето е - 6 месеца до година  Peace

# 318
В четвъртък съм на преглед в Хил клиник при Д-р Ванеска, за която четох във форума добри отзиви. Искам поставяне на ХК в областта на очите. След това ще пиша. Hug
Аз записах час при Валянова за филъри около очите за 14.10. На теб какъв филър ще ти слагат.А казаха ли цена,понеже на мен на регистартура не можеха да ми отговорят.

# 319
Цените се коментират с лекаря, на консултацията която е безплатна. По спомен околоочният филър е около 400 лв.

# 320
 тоник, от регистратурата ми отговориха, че всичко относно филъра и цената му ще ми бъде разяснено от Д-р Ванеска на прегледа. В четвъртък като приключа ще пиша.

# 321
...

Слагат ли в България импланти Permalip и, ако да, знаете ли каква е цената? Тук при нас не са одобрени още и мисля да прескоча до Щатите догодина, там слагат.
[/quote].....

Слагат,да,при това почти всички хирурзи.

Цената е от 1500 евро до 2500 евро.
Като отвориш сайта на дадена клиника или пластичен хирург на всякъде има цени.

# 322
  • и тук и там :)
Аз записах час при Валянова за филъри около очите за 14.10. На теб какъв филър ще ти слагат.А казаха ли цена,понеже на мен на регистартура не можеха да ми отговорят.

Момичета, дайте после отзиви  Praynig
Имам един куп операции на очите и след толкова интервенции кожата там има спешна нужда от "съживяване"

Късмет   bouquet

# 323
  • в 1001-та нощ
Днес ми свалиха част от конците, другите другата седмица Simple Smile  Blush

# 324
никой не се включи с отговор,дали след поставяне на филър около очите,ако процедурата не се повтори има увисване?

# 325
  • в 1001-та нощ
Аз за първи път чувам за увисване  Thinking

# 326
  • Има много детски смях.
Здравейте! Ще съм много благодарна, ако има някой запознат и ми отговори горе-долу каква сума трябва да приготвя за премахване на двойна брадичка. Насочила съм се евентуално за процедура при доц. Пенка Тепавичарова.   

Здравейте и от мен. За пръв път пиша в тази тема  Blush
Интересувам се именно то премахването на двойна брадичка. Честно казано, може би защото не съм се интересувала задълбочено, съвсем наскоро разбрах, че има такава. Всякакви подробности ме интересуват- сложна ли е, тежко ли е възстановяването,  специалисти, които бихте ми препоръчали и върху работата на които имате впечатления. Има ли списващи в темата минали през подобна намеса?

# 327
Днес ми свалиха част от конците, другите другата седмица Simple Smile  Blush
Как се чувстваш сега a.l.e.n.a? Hug

# 328
  • в 1001-та нощ
Много добре, поприбират се вече, а утре ще се изкъпя за първи път, като хората  Blush

Ти как си? Как мина прегледа?

# 329
 На преглед съм в четвъртък , а и наче съм много щастлива,че от днес се върнах на работа  Laughing Това лежане в нас и ми дойде малко в повечко. Аз нямам конци за махане, само ще ми подменят лепенките и рутинният преглед....така си мисля.Ще пиша след прегледа. И аз чакам малко да се поприберат  Joy Joy...Радвам се всичко минава добре при теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт