Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 154 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • В.Търново
Четири пъти съм била под пълна упойка.И аз имам голям страх от упойките.Дори при събуждането първия път бях с тръбата в гърлото и от тогава имам още по-голям страх.При поставянето на венозната упойка за секунди заспиваш.Всеки път при мен е първо замайване, завлачване на говора, ако се опиташ да говориш през това време и усещането е като при припадане.После нищо.След това нищо виждам една тъмнина, със затворени очи, може би това е момента, когато излизаш от упойка , започваш да чуваш гласовете на медицинския екип, те разбират , че си будна, ту отваряш леко очи, ту ги затваряш, чуваш и усещаш движението около теб.Поне аз помня всичко.Някои идват на себе си чак в стаята, но аз помня и усещам всичко още от операционната маса и преместването към стаята.В общи линии като се събудя и на ум си казвам, че съм жива...  Laughing и се успокоявам.Иначе всеки път със сълзи съм тръгвала към операционната зала от страх.Няма страшно, не се страхувай.Нали за това има анестезиолог, следи се кръвно налягане, сърце...винаги има контрол.Горе главата!Всичко ще е наред!  Simple Smile

# 481
Според мен има значение кога започваш с ботокса и филърите. Естествено че е индивидуално, но при наличието на различни процедури, които в началото дават същия  ефект да се подложим на тях според мрн  е по интелигентното решение. Ако приемем, че на едно място ботокс не е хубаво да се слага повече от 8 пъти и започнем на 30 - 35г., след  това знаем какво ни остава. А на 40-45г. да легнеш под ножа ми се вижда рано, ако не е по здравословни причини. От  седмица използвам тази козметика и се надявам резултатите да са задоволителни.
http://www.drkaliasheva.com/news/meditsinska-kozmetika-obagi-sig … stvata-na-kozhata

# 482
Аз също четири пъти съм била под пълна упойка и всеки път излизането ми беше различно.Не ми се обяснява по-конкретно,понеже може никога да не се случи на друг, но искам да кажа,че последния път, анестезиолога ми ме успокои по следния начин, когато повдигнах въпроса:
"... не се тревожи,хората вече се приспиват с пълни упойки,понеже не могат да заспят вечер ,а ти тука сега ще ми ги броиш,че четвърта й била  Laughing "

нагласата е важно нещо и искам да ти кажа,че една от упойките ми беше толкова приятна,че се събудих наспана и отпочинала,както никога до сега!  Peace

Късмет и да разкажеш после задължително  Hug

# 483
Не е толкова безобидно нещо упойката. Проведи разговор с анестиолога дали имаш алергии и към какво. Желая ти успех.  Simple Smile

# 484
  • В.Търново
Не е толкова безобидно нещо упойката. Проведи разговор с анестиолога дали имаш алергии и към какво. Желая ти успех.  Simple Smile
Консултацията с анестезиолог е задължителна.

# 485
  • София
Скрит текст:
Аз също четири пъти съм била под пълна упойка и всеки път излизането ми беше различно.Не ми се обяснява по-конкретно,понеже може никога да не се случи на друг, но искам да кажа,че последния път,
анестезиолога ми ме успокои по следния начин, когато повдигнах въпроса:
"... не се тревожи,хората вече се приспиват с пълни упойки,понеже не могат да заспят вечер ,а ти тука сега ще ми ги броиш,че четвърта й била
  Laughing "

нагласата е важно нещо и искам да ти кажа,че една от упойките ми беше толкова приятна,че се събудих наспана и отпочинала,както никога до сега!  Peace

Късмет и да разкажеш после задължително  Hug

ShockedАнестизиологът да не е бил под друг вид анестезия? Wink

Radianа, аз съм гледала как се поставя на челото ботокс. По други места - не. Тогава въпросната бръчка не се изпъна веднага. И дерматологът каза, че максималният ефект ще е до 10 дни. Предложи на пациентката да й послтави филър след това, ако не се изпънела добре.
И аз не споря, споделям това, което съм виждала и чувала. Peace

Филърът за устни е плануван за другата седмица. Wink
 bouquet

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 22:09 от MayyaI

# 486
  • София
Не е толкова безобидно нещо упойката. Проведи разговор с анестиолога дали имаш алергии и към какво. Желая ти успех.  Simple Smile
Консултацията с анестезиолог е задължителна.

С алерголог. Peace

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 22:14 от MayyaI

# 487
Аз правих такава операция преди по- малко от месец...Честно казано при мен излизането от упойка беше много кофти този път. Преди години са ми слагали пълна упойка , от която излезнах за около час и половина след процедурата и бях ОК. Чуствах се много добре . Този път не знам какво се обърка..Операцията ми беше в 12 на обяд,а от упойка излезна в 22 часа вечерта и то много трудно. Къде и при кой лекар ще бъде твоята операция?

# 488
  • В.Търново
Зависи и какви упойки използват.По принцип вече упойките са по-добри и нямат много странични ефекти, но при теб не знам какво е станало.

# 489
  • в 1001-та нощ
Едно е да те приспят за 15 мин - било за абразио или серклаж, друго е 4 часа под упойка с интубиране. Тежко е излизането, порядъчно си заклан - проблем не ти е само упойката, ами че като цяло си много зле ... Трудни са първите часове, после олеква.

При мен имаше постоянно сестра и се грижеше за всичко. Имах само 1 пишкане с подлога, няколко часа по-късно и станах. Трудно е, но какво хубаво в живота  е лесно Simple Smile

# 490
  • София
При лазерния пилинг ми сложиха някаква лека упойка, много ми хареса и се ядосах, че са ме събудили. При мен с упойките няма усещане, че е минало време между заспиването и събуждането. Все едно едва съм заспала и вече трябва да ставам.

# 491
Зависи и какви упойки използват.По принцип вече упойките са по-добри и нямат много странични ефекти, но при теб не знам какво е станало.
Предполагам е от солидното количество урбазон, което ми сложиха преди самата упойка поради алергия към някой обезболяващи..знам ли...вече е в миналото Grinning

# 492
При лазерния пилинг ми сложиха някаква лека упойка, много ми хареса и се ядосах, че са ме събудили. При мен с упойките няма усещане, че е минало време между заспиването и събуждането. Все едно едва съм заспала и вече трябва да ставам.

Серпентин, може ли да споделиш за лазерния пилинг? Къде го прави, колко ти излезна като цена и доволна ли си от резултата. Смелост събрах, но се чудя къде да го направя!

# 493
  • София
Не съм особено доволна, правих го при д-р Денкова. Бях изгорена навсякъде, клепачи, чело, нос, брадичка, а в тези зони реално нямах нужда. На места заздравя по-трудно, явно беше засегнал по-надълбоко, но с малки изключения кожата се възстановява бързо. Тя каза, че трябва кожата да е много бяла, за да има максимален ефект, а моята не е чак толкова бяла. Около 1000 лв струваше за една процедура само, и то по-щадящия вариант, има и по-скъп. Ако правя отново, ще държа да е само в зоните където има наистина нужда, защото иначе се разранява кожата излишно. Става на едни кафяви резки и сълзи, трябва да се маже с медицински вазелин постоянно първите дни и после с друг продукт за възстановяване. Честно казано, не бих се подложила отново на това.

# 494
Аз правих такава операция преди по- малко от месец...Честно казано при мен излизането от упойка беше много кофти този път. Преди години са ми слагали пълна упойка , от която излезнах за около час и половина след процедурата и бях ОК. Чуствах се много добре . Този път не знам какво се обърка..Операцията ми беше в 12 на обяд,а от упойка излезна в 22 часа вечерта и то много трудно. Къде и при кой лекар ще бъде твоята операция?
.                                                                                                                 При д-р Ильо Стоянов. Знам, че работи с много добър анестезиолог,нямам алергии, но досега никога не съм се оперирала в живота си, не съм поставяна под обща анестезия и просто ме е шубе  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт