Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 208
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не съм казвала, че ще ги спра.  Thinking Не искам и някакви невъзможни резултати, просто искам да постигна максималното за това време, било то и -1см, примерно.

# 211
Не съм казвала, че ще ги спра.  Thinking Не искам и някакви невъзможни резултати, просто искам да постигна максималното за това време, било то и -1см, примерно.

Колко, откъде и за какъв период от време никой не може да каже със сигурност. За тренировките може да започнеш с тези за начинаещи на Руми http://fitnesinstruktor.com/nachinaesti-20-min/. Хранителният режим за всеки си е индивидуален, просто намери своя...слушай тялото си, бъди търпелива и постоянна и резултатите няма да закъснеят... Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 20:23 от Анонимен

# 212
Днес отчитам кардио и коремни от Фитнесблендера
https://www.youtube.com/watch?v=RRDtQ7Zmp6c

# 213
« Ѕmile », добре дошла.
Звучиш ми, като че имаш нужда от личен треньор, който да ти изготви план на тренировки и режим. Тук сред нас такива няма, но можеш да прегледаш и да си избереш програма от 1-ва страница на темата и да я следваш по график.
Ако желаеш по-конкретни насоки можеш да споделиш дали си тренирала преди и какъв тип тренировки ти допадат?!
Освен Румяна, може да погледнеш и тук - https://www.fitnessblender.com/

Отчитам се, че съвсем замря темата. Всички сте по морета и планини  Party
За днес нещо позабравено - Debbie Siebers - Slim Series - Tear It Up!, не цялата (50-60мин.) с гири 5кг.

# 214
  • 1st floor
Соник, БР е Body Revolution.

Вчера буквално бях смазана след работа и си дадох почивка, не съм тренирала. С храната съм ОК - 1400 ккал.

Би, благодаря за отзивите за маратонките. Решила съм да ги пробвам, пък ако не са ОК, ще ги върна. Лидл имат такава опция... само дано намеря номер, че като ги пускат е лудница... Mr. Green

# 215
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
« Ѕmile » имам качени тук на блендърите платените програми и тук на Боб skinny rules.
Няма невъзможни неща! Аз за 2 месеца с рунд 1 от тази програма и режимно хранене свалих 9см от всички зони и 9кг. Wink

Моят съвет е ако искаш бърз резултат, примерно защото се подготвяш за събитие, да включиш и бърнър. Според толерантността към кофеиновите продукти можеш да избереш между термогенен и липотропен. Честно казано последния не съм сигурна до колко ще свърши работа в този кратък период, аз бих заложила на термогенния. Липо-6 сме пили 2-3 момичета тук, аз съм пила и Fire на Pure, не останах доволна... ама ако решиш да взимаш добавки, пак ще ги дискутираме Wink

Любче, Франк си гледа няк'ви кълнове от леща, които са с изкл. високо съд. на протеин, до колкото ми е известно с най-високо от всички останали кълнове, та човека не дели храните на плодове, зеленчуци и т.н., а на Протеини, Мазнини и Въглехидрати, както всъщност си и трЕбе  Wink

Вивче, ти къде? Драсни едно ЛС да се уговорим, че и без това и с още една мацка от форума се уговаряме, направо да си се съберем дет' се казва  Laughing

Хубав ден от мен!  Hug

# 216
Добро утро

Попаднах на тази снимка и реших да я споделя с цел да видите фотошопа при тези снимки, тука е толкова омазан, че се вижда и от самолет. Не, че не знаем, че има, но друго е когато го видим, и то кофти направен. За*ника на тази мадама е нещо много кривнал от правия път  Laughing

# 217
Хмм, Маги бе, точно така се вижда дупето, ако застанеш в тази поза..

За вчера отчитам първата тренировка от седмичните на Руми. Щях да видя обработения вариант на скумрията, що ми дойде толкоз тежка  Laughing може би бях яла прекалено скоро..

# 218
  • Има много детски смях.
Отчитам безумна тренировка на Емили за глутеуси. Утре ще е интересно.  Grinning

# 219
Хайде всички спортуващи да дадат по 1 глас за нови спортни площадки   Crazy
http://www.peticiq.com/street_workout_2015

# 220
Мери готово

Отчитам това видео
Скрит текст:

Струва ми се, че е изкривено дупето допълнително. Ще пробвам и ще видя моето как застава  Mr. Green Довечера обаче

Би как си?
Мерида приятна почивка  Hug

Приятен ден  Hug

# 221
Хелоу!  Mr. Green

Тренировката за корем ми е днес, направих я преди малко на гладно. Гледам, че тази седмица имам два пъти корем, ще видим какво ще стане. Аз не искам супер преса, но и да имам няма да я откажа.  Grinning

Хапвам диня сега, тези дни гледам да ям леки храни и в по-малко количество. Не знам колко време бях с подут корем, време е да се стягам.  Embarassed

Хубав ден!  Hug

# 222
Отчет за днес:

PiYo Upper Body + ден 74 с Лесли  Peace

Би, ти нямаше ли да с почиваш, ха ха - не се трае без движение  Hug

# 223
За днес отчитам:

Ден 3 и 4 от йога с Ейдриън https://www.youtube.com/watch?v=FqGHWXjgn-M https://www.youtube.com/watch?v=gLQsM6geGzs

ТДИ мерси за програмите, които си споделила   bouquet

Приятен ден на всички!

# 224
Здравейте, момичета!
Надявам се си ме спомняте, не съм ви следяла и писала може би 2-3 месеца вече. Много неща се насабраха около мен- много интензивна работа, почивка,после подготовка за нанасяне в ново жилище с моя приятел и сега пак 10 дена на почивка на ол инклузив. Не съм спирала да тренирам, 2 пъти седмично ходя на таебо, задължителни и от време на време правя тренировките на Румяна. Сега след почивката съм +2 кг и искам да се стегна с тренировките и килограмите.
За вчера отчитам  Ден 1 – силова тренировка почти без подскоци на Румяна, за днес съм на таебо довечера.
Надявам се всички да сте добре, обещавам да ви следя отново редовно и да си вляза в режим отново. Липсва те ми , вие сте моята сериозна мотивация!
С храната имам проблем- сега като живеем заедно с моя приятел, готвя почти всеки ден и не съм никак стриктна, картофи, ориз, изобщо ужас. Всяка събота палкачинки, неделя, задължително спагети . . ..  колкото е хубаво,че живеем заедно за храната си е проблем. Всяка сутрин закусваме мюсли с мляко Simple Smile
Закуска мюсли с мляко + фрапе
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт