Искам да кажа ... (47)_27.07-02.08

• 36 635
  • 649
  •   1
Отговори
# 75
Ша със затаен дъх чакам снимка на върха на носа ти   Simple Smile
 Вчера се влюбих безпаметно в този
Скрит текст:

# 76
  • Телиш/Плевен
Аз оригинална шкембе чорба хич не обичам, обаче много харесвам фалшива такава и си правя редовно - с месце или с гъбки, както дойде Heart Eyes
Аз правя с пилешко месо и също я обичам. Истинска не съм опитвала и едва ли ще опитам някога. Мъжът ми е голям фен, ама ходи да си я яде по кръчмите. Laughing Вкъщи - само фалшива.

Непременно ще пробвам варианта с гъбите. Благодаря за рецептата, Фафличка! Hug

Чесън и всичко чесново обожавам, но по обясними причини ям рядко. Blush

# 77
И аз веднъж се засякох с един бивш, с когото не бяхме се виждали от години. Поздравих го, само дето жена му или приятелката му ме гледаше малко лошо. Може би защото той се зарадва да ме види, знам ли...

Никога не съм готвила шкембе чорба, не съм опитвала. Една позната не ми вярваше даже. Според нея всеки е ял шкембе. За какво ми е да лъжа точно пък за такова нещо.. Tired

# 78
Софи ,разбирам те ,но аз чушки във всякакъв вариант обожавам . И съм експериментатор в кухнята ,не спазвам рецепти и точни мерки никога  Blush Но ако знаеш колко са вкусни .Ще обядваме с тях .

При нас има сериозен дъжд и аз съм си отворила вратите и прозорците да влиза свеж въздух и сме долу с детето.Мъжът ми излезе за работа в 7 ( работи на час път ) и изведнъж към 8 и малко чувам стъпки горе. Ошашках се и тръгнах бойно нагоре молейки се да е забравил нещо и да се връща.
Викнах Хей и премислих няколко варианта как да процедрам ако е натрапник горе. Докато ми отговори ,че е той ми слезна сърцето в петите . Та мъжът ми се върна от работа преди още да са пристигнали заради дъжда .
 Аз се бях  заела с пране на спално бельо, пийване на топло кафе и слушане ромоленето на дъжда .

Смяна в плана ще имам с дъжда и разходката .Ще се заемаме със смяна на ключовете и контактите в кухнята и някои други неща като събаряне на стената за камината и проверка какво е положението там .

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 17:58 от Анонимен

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Небето тук преди 10 мин.

Дъждът се изсипа и отмина, все едно не е било Crossing Arms

# 80
............. Според нея всеки е ял шкембе.

Тая е върла селянка, значи. Naughty  Laughing Wink Аз шкембе и пача проядох на дърти години, дотогава ми се виждаха някакви извънземни манджи, които е неестествено някой да яде. Ама, ей, на, проядох, че и се облизвам, че и се научих да ги готвя. Ама, когато на мъж ми му се дояде пача от свински крачка и се примоли на свеки да му сготви и тя като ме знае каква съм, сготви жената, ама вика, да обезкостя крачетата, да има само месце, он вика, неееееееееее, искам крак и свеки ще не ще кат ми пльосна един крак напреде, смятай, викам - аааа, аз няма да играя, демек няма да ям таз манджа. Пък и бульона лепне като туткал. Мммм, не, мерси. Кръстницата прави, ама облагородена топла пача, супер е, ама не е с цели крака. Whistling hahaha

PP Алечка Hug

ПП Докато публикувам с тия форумски реформи, оф, мъкаааа.

# 81
Ау, това небе е по секси от фуксия червило. Heart Eyes Simple Smile Обожавам такова време, така се моля за дъжд и буря тук.

# 82
Аз оригинална шкембе чорба хич не обичам, обаче много харесвам фалшива такава и си правя редовно - с месце или с гъбки, както дойде Heart Eyes
Аз правя с пилешко месо и също я обичам. Истинска не съм опитвала и едва ли ще опитам някога. Мъжът ми е голям фен, ама ходи да си я яде по кръчмите. Laughing Вкъщи - само фалшива.

Непременно ще пробвам варианта с гъбите. Благодаря за рецептата, Фафличка! Hug

Чесън и всичко чесново обожавам, но по обясними причини ям рядко. Blush

Е, то с пилешко месо си е пиле фрикасе.  Laughing Аз и него много го обичам. С чесън.

# 83
Ау, това небе е по секси от фуксия червило. Heart Eyes Simple Smile Обожавам такова време, така се моля за дъжд и буря тук.

Ай, стига дърпа към секса ма Шанталова, ей не се начеса значи, иди подуши топките на твоя и да се свършва. Тука си лафим за чесЪн, иди го начеши твоя, че на него да му омекне и на нас да ни олекне. Оф. Whistling

# 84
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, стига де, сравнението си беше направо поетично Crossing Arms

# 85
Ама сте лоши значии. Laughing Ми купила съм си нови  чврвила, секси са, лято е, видях прекрасен бивш, вие чесън та чесън Crossing Arms

# 86
Е, стига де, сравнението си беше направо поетично Crossing Arms
Просто нейния уклон не ми допадна. Инак си я харесвам. В повечето случаи. Laughing Wink

ПП Шанталова, Красива Мама(КМ) те зове, както и мен готварския с тия чорбалаци. Инак аз КМ посещавам редовно, с определена насоченост Wink. Но откак изказах отчаянието си от Бонго в готварския, не съм сигурна дали няма да ми излеят чорбата, която ще постна, на главата. Laughing

# 87
  • Euskal Herria
Тук от сутринта е мрачно, ама чак сега почна да прикапва. Да видим дали ще завали, както трябва, или вятърът ще разнесе облаците.

# 88
  • София
В момента и на мен това би ми било най-секси преживяването-да завали дъжд и да разхлади!

# 89
Добре, отивам да направя един таратор за узото на мъжа ми.  Simple Smile Няма грижи Peace

Общи условия

Активация на акаунт