Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 75 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
др Коновалова дали не е  в отпуска  Rolling Eyes някой знае ли нещо?

# 61
  • Italia
Доктор Коновалова не е в отпуск. Преглежда и пациенти на Тимева,която е в отпуск.
Аз да попитам мамите,раждали в Щерев-понеже наближава и моето време, и в темата,в която пиша все повече момичета споменават за багажа за болницата за бебе и мама,а пък аз съм чувала,че в Щерев ти подсигуряват всичко необходимо....та вие носихте ли някакъв багаж и в какво се състоеше той  newsm78

# 62
  • Млечния път
В другата тема за Щерев в Здравни заведения и специалисти това многократно е коментирано. Трябват джапанки/чехли, четка за зъби и паста, евентуално еднократно бельо. За изписването широки обувки, ако раждането е със секцио. Всичко друго по време на престоя се предоставя от болницата.

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 11:48 от focusmocus

# 63
  • Italia
Благодаря ти за отговора Фокусмокус. От известно време чета и другата тема за Щерев и до сега не съм попадала на такава информация. А все пак там са над 250 страници,няма как да знам какво е писано до момента  Peace

# 64
чехли дават, но са много тънки, и не стават за баня, пързалят се, затова е добре да си имаш джапанки
паста за зъби и разни еднократни консумативи има
иначе аз си носех зарядно, лична козметика
 Simple Smile за бебето нищо не ти трябва, в деня на изписването ще ти донесат дрешките и готово

# 65
Здравейте мили момичета.От днес започна моята стимулация с Елонва 100 понеже съм под 60кг. клиника щерев за сега се чувствам добре.на Преди инжекцията 7 фуликула на единият яйчник 8 на другият лигавица 11.5 всичко ми било супер.след 3 дни на преглед и за даване на кръв и хормони.Понеже съм много притеснена за 1ви път ИКСИ бихте ли казали как стоят нещата от тук нататък.Благодаря стискам палци за всички ни.И аз съм при Д-р Коновалова тя е мой лекар от 2008 г.Много съм доволна от нея сега оставс да постигнем и пол.резултат

# 66
  • София
SDA, тази лигавица на кой ден от МЦ е? Не е ли дебела 11.5 мм., то за ЕТ трябва да е толкова  newsm78
Не помня моята колко беше при започване на стимулацията за ИКСИ-то, но като правих ЗЕТ-а беше 12-12.5 мм. на трансфера на 17-ти ден от МЦ. Дано се включи някой по-компетентен.
Ама щом докторката ти е казала, че е ОК....  Peace
При моето ИКСИ вече съм забравила с подробности какво беше, минаха две години.
Успех!

# 67
Здравейте мили момичета.От днес започна моята стимулация с Елонва 100 понеже съм под 60кг. клиника щерев за сега се чувствам добре.на Преди инжекцията 7 фуликула на единият яйчник 8 на другият лигавица 11.5 всичко ми било супер.след 3 дни на преглед и за даване на кръв и хормони.Понеже съм много притеснена за 1ви път ИКСИ бихте ли казали как стоят нещата от тук нататък.Благодаря стискам палци за всички ни.И аз съм при Д-р Коновалова тя е мой лекар от 2008 г.Много съм доволна от нея сега оставс да постигнем и пол.резултат

newsm78 каква е връзката на елонва-та с килограмите? не бях чувала, но ти не се притеснявай, д-р коновалова си знае работата  Party за лигавицата и на мен ми се вижда малко дебела на този етап  Rolling Eyes, но ние не сме доктори все пак
 Simple Smile много добра бройка фукита имаш за начало, дано всички се развият и да са пълни  Praynig Hug
след 3 дни докторката ще види как се развиват фукитата - колко са големи, има ли нови, дали има нужда и от какви медикаменти да се продължи стимулацията. като реши, че са достатъчно големи ще се определи дата на пункция за да ги извадят  Simple Smile после работата се поема от ембриолозите
3-5 дни след пункцията ще е трансферът, а 10-тина дни след това ще ни съобщиш положителния резултат  Heart Eyes Hug успех

# 68
Елонва 100-до 60кг
Елонва 150-над 60кг така се бият.Незнам дано всичко върви по вода благодаря за положителният отговор дано всички успеем .Ами онзи ден преди Мес.Цик. бяха това стойностите.Аз нямам проблем с мъжки фактор сме Sad
Днес при прегледа на втори ден от мц не ми каза стойности.А тези които написах са преди мц на 11.08.2015

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 16:10 от SDA-I

# 69
Елонва 100-до 60кг
Елонва 150-над 60кг така се бият.

Simple Smile ясно, не са ме стимулирали с елонва, и нямах представа

Sunglasses горе главата, мъжкият фактор се бори с икси, а може и имси допълнително.

# 70
Ами за сега съм решила да не се шашкам ама уви днес дори забравих да питам в колко часа след 3те дни да отида.Надявам се да го преборим.Успех на всички ще пиша като кажат какво е положението други ден.

# 71
Ами за сега съм решила да не се шашкам ама уви днес дори забравих да питам в колко часа след 3те дни да отида.Надявам се да го преборим.Успех на всички ще пиша като кажат какво е положението други ден.

Simple Smile сутринта предполагам
 Hug ще чакаме инфо

# 72
SDA-I, мисля че хормони се изследват сутрин  т.е. сутринта се регистрираш на регистратора едновременно за лабораторията и за преглед при док. След като дадеш кръв за изследване на хормони, питай кога ще стане готов резултата (ще имаш време дори за кафе), а док ще те прегледа м/у пациентите, само дано не е втора смяна! Успешен финал ти пожелавам!

# 73
Много ви благодаря.Сега се сетих,че трябва да внимавам с рязкото ставане и да внимавам като клякам то и без това ми е трудно от болката от мц и отделно от леката тежест която я имам вече в корема се едно съм изпила 3 литра вода Simple Smile.Веднага ще пиша като мина на прегледа други ден.

# 74
Много ви благодаря.Сега се сетих,че трябва да внимавам с рязкото ставане и да внимавам като клякам то и без това ми е трудно от болката от мц и отделно от леката тежест която я имам вече в корема се едно съм изпила 3 литра вода Simple Smile.Веднага ще пиша като мина на прегледа други ден.

Защо трябва да внимаваш с клякането и рязкото ставане?
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт