Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 77 338
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, утре е 12 ден от инсето, мислите ли че е рано да направя кръвен тест?

Не ме свърта, а имам признаци като пред МЦ и искам да се успокоя (или разстроя) окончателно.

На мен д-р Юнакова ми е казвала, че ако нямам търпение мога след 10-ти ден да правя кръвен. А за уринарен най-добре на 15-ти ден с първа сутрешна урина. Така, че дерзай! Ще стискам палци и пиши да се похвалиш!

# 646
  • София
Момичета, утре е 12 ден от инсето, мислите ли че е рано да направя кръвен тест?

Не ме свърта, а имам признаци като пред МЦ и искам да се успокоя (или разстроя) окончателно.
За кръвен не е рано, ще покаже. И на мен при инсеминациите лекарката ми беше казала, ако съм много нетърпелива да пускам кръвен тест на 10 ден, ако не - уринарен на 14-ти.
Успех  Praynig

# 647
Много ви благодаря момичета  Hug,

мислех да си изчакам до 15 ден за уринарен, както каза д-р Юнакова, но няма да издържа до петък. Ще взема да отида утре, пък каквото сабя (ЧХГ) покаже.

# 648
Много ви благодаря момичета  Hug,

мислех да си изчакам до 15 ден за уринарен, както каза д-р Юнакова, но няма да издържа до петък. Ще взема да отида утре, пък каквото сабя (ЧХГ) покаже.

Кое подред ти е това инсе?

# 649

Второ.
 Уж 4 фоликула, уж се бяха пукнали два преди инсето .... Но тя си каза д-р Юнакова, че шансовете са малки при моята възраст.  Ако, в най-лошия случай, пак е неуспешно, мисля да обсъдим с лекарката директно ин витро. Няма какво да чакам и само да хвърлям пари за инсета.

# 650

Второ.
 Уж 4 фоликула, уж се бяха пукнали два преди инсето .... Но тя си каза д-р Юнакова, че шансовете са малки при моята възраст.  Ако, в най-лошия случай, пак е неуспешно, мисля да обсъдим с лекарката директно ин витро. Няма какво да чакам и само да хвърлям пари за инсета.

Успех!
Имаш ли цс или само хидротубация правихте?

# 651
С цветна снимка съм - проходими и двете тръби, дясната леко нагъната. Затова сега се радвах, че пукнатите фоликули бяха от ляво. Мерси Поли - утре ще пиша да кажа, какво е показал ЧХГ-то.

# 652
 Hug Praynig чакаме те с плюс тест

# 653
# 654
  • гр. София
Второ.

С какво те стимулираха?

# 655
Момичета,

ЧХГ е 14,840 - какво означава това?

# 656
  • В сърцето на любимия човек
Положителен е , но е малко ниско. Предвид факта, че си след инсе и май ти е 12-ти ден от тогава, може всичко да е наред  Peace
Повтори теста след 48 часа.

# 657
пънче-мънче,  много благодаря.
Аз така се шашнах, че стоя  гледам екрана и въобще не реагирам. Обадих се на лекарката, чакам да ми позвъни обратно, да я питам - сега малко ме срам, че веднага й звъннах, но направо съм леко неадекватна.

Зимна роза стимулацията беше с фемара от 3 до 7 ден и мерионал - 3 инжекции (на 3, 5 и 7 ден).

# 658
Здравейте,
моя приятелка си е записала час за д-р Ралица Милчева. Можете ли да споделите мнения за нея, тъй като нищо не намерих като информация Simple Smile

# 659
Момичета,

ЧХГ е 14,840 - какво означава това?
рр

Тихичко честито!
Тестът е положителен, но наистина стойността е малко ниска. Резултатът показва, че имаш имплантация на ембриона. Не спирай лекарствата и задължително повтори теста след 48 часа. Ако стойността се е удвоила значи има нормално развиваща се бременност. Разбира се, че трябва веднага да се обадиш на д-р Юнакова, може да ти каже нещо да добавиш или да махнеш от лекарствата, да ти каже кога да отидеш на преглед и т.н. Аз бях вчера при нея. Беше много натоварена и още към 15 часа, когато аз влязох ми се видя уморена, но ще ти се обади. Ти обаче на личният ли телефон и звънна, защото днес май и е почивен ден и ако си се обадила на регистратурата може и чак утре да й предадът.
Много се радвам за теб!

Общи условия

Активация на акаунт