Звездни компромати - 255 част

• 89 549
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • о`майна лунна нощ е
Мика освен, че е дъщеря на баща си, нищо повече не е. Ама истинска дъщеря е, кръвчица. И него като го бяха погнали за данъчни задължения се отказваше от България и сипеше ругатни наред. Пък какво стана накрая - и се прибра, че и национален треньор стана.
Много си вярват хората. Много.

# 691
# 692

Мда прилича на грозна рускиня  Joy

Джо, имам огромна молба,  Praynig
Скрит текст:
напиши, моля те, в новата тема, с дебели букви, снимките да се слагат под бутон или в линк, аман от позиви за повръщане всеки път като отворя Компроматите

# 693
Aniram, заради ретроградната Венера ли ще свърши този брак с развод?
+ намаляваща Луна

# 694
# 695
  • Варна
Щерката на Стоичков с "позитивно" послание към българите:

Скрит текст:
"Съвременната чума, от която страда българинът е злобата, негативизмът и завистта... Радвам се обаче, че моят позитивизъм и щастието, което изпитвам от факта, че виждам любимите си хора тук... са заразителни!"

Много е позитивно да обявяваш цял народ за злобен, негативен и завистлив. Мислех, че е забегнала в САЩ, за да се отърве от нас, ама и там злобата ни я гони. Laughing

Ами то човек, като е некадърен - хората му виновни......

# 696
# 697
Ми майка ѝ едно време беше касиерка в Деница, пък и не беше от най-умните, или атрактивните. А тейко ѝ в краката може и да има нещо, ама в главата нЕма никой... Крушата не пада по-далече от дървото, няма какво да я мислим Миката. Проста работа. Stop Акъл с пари не се купува както много пъти е ставало ясно.

# 698
# 699
Още не са вечеряли,затова така.  Mr. Green
Шегувам се,наистина са много слаби.  Hug

# 700
Имаше един период, в който виждах, почти всеки ден въпросната щерка, тогава беше нещо като дизайнер, ами почти всеки ден беше с една и съща пола. Когато правиш нещо, като да си дизайнер, трябва малко с мисъл, всеки ден да си рекламираш дрехите поне

# 701
# 702
Дрехите на Мика са като от някой дрипшоп.

# 703
  • Вестерос
Тази Джиджи моделка ли е? Виждам я коментирате, не я знам що за птица е  Laughing

# 704
Аз не я харесвам по принцип, но тъкмо сутринта гледах клипа -- в него ми е много хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт