В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 760
  • 536
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Оффф, ще отивам да търся доктора аз... Днес пак болки... Не са силни и не са на често, ама кръста и корема ме пресвиват като при цикъл ... Май съм се сдобила с контракцийки...  newsm78

# 256
Ако може някоя девойка с еднометриоза да пише и да даде едно рамо,благадаря предварително  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 11:32 от daritka

# 257
Никой не те поправи, но аз вече не мога да гледам как за 18 пъти пишеш едномитриоза.

# 258
  • София
Какво точно те интересува за ендометриозата след като си бременна?

# 259
Ми дали има някакъв проблем повреме на бремеността и след нея,много тъмна индия ми е  newsm09

# 260
Даритка за ендометриозата мога книги да напиша, но не е там въпросът. Има тема за еднометриозата във форума, както и много информация в нета. След като вече си забременяла може да питаш лекаря, който те следи за всичко. Имай в предвид, че матката също е проблем, не само ендометриозата, само че ние няма как да ти кажем каквото и да било, освен да идеш на лекар и да го слушаш за всяко нещо, тъй като си е рисково.

Ани все така да се гушкате и слушкате Simple Smile

# 261
що ли имам все по-зловещото усещане, че тука една хубава пързалчица ни спрятат Whistling
smile3508

Ами и аз си го помислих, ама реших, че от хормоните нещо не ми е наред  hahaha hahaha hahaha и да не ставам излишно заядлива, че от сутринта летя на едни метли тука..... ooooh! ooooh! ooooh!

Сигме
hahaha hahaha hahaha, няма смисъл

Кали
- лягай да почиваш, пий и Но-шпа

# 262
  • Варна
Кали[/b] - лягай да почиваш, пий и Но-шпа

Ами аз не съм ставала...  Laughing Даже онзи ден реших, че болките в кръста са от лежането. И съм на папаверин и бусколезин още от 15.06. от болницата...
В 17.00 ч. ми казаха да отида.

# 263
  • В къщурката на хълма на феите
Никой не те поправи, но аз вече не мога да гледам как за 18 пъти пишеш едномитриоза.
жЪ прущааш Сигмалионе, ама Фокси дискретно беше болднала Е-то в своето изказване по-рано Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 264
а добре. пардон тогава.
и да ползувам включването- някой правил ли е резервация през букинга  Thinking

# 265
Вълнението какво ли не прави,излезна ми ЧХГ - 632,60,първия ми беше 268,40 добре е нали

# 266
  • Северозапада
а добре. пардон тогава.
и да ползувам включването- някой правил ли е резервация през букинга  Thinking
Аз миналата година за морето

# 267
как правиш разплащането с дебитна карта, че нещо  се омотах.

# 268
  • София
Аз правих вчера, но без предварително плащане.

# 269
  • Северозапада
И аз нямах предварително плащане. Не става ли по банка или не ти е удобно?

Общи условия

Активация на акаунт