В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 710
  • 536
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Калино, расте ли му пишката на детето?

Ей, изприщвах се от тия въпроси, като чуех някой роднина на 3 ракии да се ебава с някое момченце

Laughing Не знам, на 22-ри ще видим...

# 451
на 23 години съм.От както сме почна ли със опитите тоз месец само ми закъсня през другите 2 месеца ми идваше на една и съща дата

# 452
  • В къщурката на хълма на феите
Аз все пак Ша та замолА да не се правиш на майка-героиня тоя път  Naughty Знам колко силно ти е желанието за естествено раждане, ама при всичките ти екстри недей да рискуваш, моля  Hug
хубаво де .. уууу все едно с майка сте се наговаряли значи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 453
Меци, браво на момчето Hug Това с болничния много гадно Crossing Arms

# 454
  • В сърцето на любимия човек
dia_18 - значи като за начало започни да си засичаш овулацията по някой от горепосочените начини.
Погледни на първата страница на темата има написано с големи букви: ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО. Там са дадени някои полезни линкове, както и обща информация.

Не знам какво точно очакваш да получиш като информация от нас, затова най-добре питай каквото те интересува.
Аз лично не съм по общите приказки тип "успокой се и ще стане" или пък другата крайност - "сакън, щом не си "прихванала" веднага от мъжа си, значи имаш проблем". Просто трябва да се информираш и ако имаш въпроси сме насреща за повече разяснения  Hug

Мецо - ще дойда да и стисна ръката на майка ти  Mr. Green

# 455
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо - ще дойда да и стисна ръката на майка ти  Mr. Green
ила де .. и без туй съм се затъжила за твоята особа Hug ще преживея факта, че заговорничите срещу мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 456
  • Варна
Кали - я кажи расте ли шкембето вече Mr. Green или още не ти личи  Hug

ПП: Уфф, ядосах се на Шакира в темата на клиниката.
Първо беше зор да прави трансфер, че нямала нерви вече да чака, сега реве, че докторите нищо не и били казали.
Кали - тя ли се беше изказала за облеклото в клиниката?

Пънче, шкембето ми е огромно. Изглеждам като поне в 6-тия месец... Аз много се подувам от стимулациите и след това много време не ми спада корема. Та сега направо си продължи да расте и е нещо страшно... Трябва да се щракна да ви покажа...

А девойката Шакира е същата дето имаше против анцунзите.... Аз затова не се обадих, че щеше да стане страшно, ама Танзуто и Бамба не й простиха...

Меци, браво на юнака. Видя ли как слуша детето...

# 457
Кали - значи ще чакаме фото  Hug

Меци - само да си предам обектите края на месеца и смятам да се метнем на бубуто към морето, може и покрай вас да минем  travel

# 458
  • София
Аз па в първия момент се засегнах, че си се възмутила на Шакира. Реших, че истинската. hahaha
Диди, да си жива и здрава малко със закъснение и да си гушнеш живо и здраво съкровището!  bouquet
Фокси, честита ти лентичка, много ти тича! Много се радвам за теб!  Hug
Буги, ти ли ме пита дали Ели е била вамп Crazy в корема ми? Не, спяхме си спокойно нощем.
Другото...забравих Rolling Eyes
А, да, Рони, съдбата си знае работата.  Praynig

# 459
Скрит текст:
Ако ви кажа какво е написал Русинов в анамнезата на бланката, която се попълва при преглед, ще паднете  ooooh! Цитирам: " Идва по повод положителен тест за бременност по нейни данни, ЧХГ изследвано двукратно - 09.08.2015 /25.22/ и на 10.08.2015 /32.64/"
Не знаех, че вече сама мога да си засичам ЧХГ, сигурно съм погледнала в кристалното кълбо  ooooh!
А в обективно състояние ми е написал "изтича оскъдно количество кръв", а на мен ми говори - "ами вие кървите като за цикъл"  ooooh!
Ама си личи, че си бременна. Човекът е казал, че по твои данни си с положителен тест за бременност (предполагам, че той не го е виждал) и че ЧХГ е изследвано с еди какви си стойности. hahaha

П.П. На официално бременните им е простено, че блеят и се водят по акъла на Пънчита. Останалите, и вие ли сте бременни бе?! hahaha

# 460
Личи си, че аз не съм, щото веднага го забелязах, но тъй като от прочитане до писане имам обикновено един интервал от 6 часа, изпреварила си ме  Mr. Green
Меци, на идване обядвахме в Ст. З., но нещо се случи с мобилния нет, не успях да ти пиша.
Ронииии, не мога да ти опиша колко ще се радвам да се засечем наесен в Надежда  Hug
Този въпрос с пишката ми го задават комшии на 0 ракии, ужасен е  Sick

# 461
  • гр. София
Меци, браво на детето.   Hug

Я разкажете за тази персона Шакира, че ми стана любопитно.  Whistling Whistling Whistling

# 462
Шоки - беше се заяла в темата на клиниката, че видиш ли, някои пациентки ходят с анцузи на прегледи. Точно в конкретния случай май беше видяла Кали, която се беше подула много от стимулацията.
Отделно понеже не се повлия от стимулация, вероятно заради възрастта и резерва, започнаха да вадят на ЕЦ. Само че не и издържаха нервите за ЕЦ и настоя за ЗЕТ при ТСХ 5. Сега докторите са и виновни, че не са я спряли и опита е бил неуспешен.

Явно проблема е в моя телевизор, сега се усетих за запетайката  Naughty
Дано сте прави и не съм просто блондинка от всякъде  Blush

# 463
  • София
Душиката ми, цункам те! Heart Eyes
А в клиниката официален ли трябва да ходиш? newsm78

# 464
  • гр. София
Шакирчето е голяма конкуренция на Марайчето.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт