В отпускарския сезон е време за бебемаратон - 177

• 22 694
  • 536
  •   1
Отговори
# 495
Добре де, вероятно нищо не е. Хормона си расте, теб нищо не те боли. Пий една боза и се успокой. Ааааа  Hug

# 496
  • В сърцето на любимия човек
както казах според мен си връзват гащите ..
Дано да е така, вече нито смея да се зарадвам, нито да се надявам. Просто чакам и си повтарям като мантра "каквото-такова, нищо повече не мога да направя"
Добре де, вероятно нищо не е. Хормона си расте, теб нищо не те боли. Пий една боза и се успокой. Ааааа  Hug
Имам леки спазми централно в матката, но са много по-леки от тези предния път. Гледам да кротувам, да се пазя и да не ходя много-много. Седя си на стола, купила съм си ортопедична облегалка за кръста, ММ ме води и взима от работа. За момента повече не мога да направя. Утре се надявам да се разбере нещо, дано да е положително.

# 497
  • София
На мен ми се струва, чр хормонът расте добре..

# 498
Пънче, продължавай да се зариваш в работата днес, та да мине по-бързо времето Hug

# 499
Ох, и аз стискам палци душичката да е на правилното място! Утре Стаменов ли ще те прегледа?

# 500
Да. Поне съм сигурна, че ако има нещо ще го види и ще изпише адекватна терапия. Това ми е единственото успокоение  Praynig

# 501
  • София
Пънч  Praynig Praynig Praynig Hug

# 502
Фокси, честита лентичка   Heart Eyes   Да я завършиш до края и да гушкаш по термин сладко бебче  Hug

Пънче,  Hug не съм пускала палците и ги стискам още по силно утре Стаменов да те зарадва с хубави новини  Praynig

И аз пуснах онлайн за час и чакам да видя за коя петилетка ще ми го дадат   Crazy  Мисля да се пробвам за час в Малинов за тази година, но предполагам, че и там са супер натоварени  Flutter  
Другата седмица пускаме разширена в МД Варна и края на месеца подавам документите към фонда и общината   Praynig

# 503
  • NE
Пънче Дано всичко е за добро. Praynig

# 504
Магнетична - за Малинов мисля, че ще ти дадат за след месец- два  Peace
За Надежда на моя приятелка без почти никакви изследвания и казаха, че часът и ще е през януари при Цветков, пациентите с повече изследвания и по-сериозни проблеми мисля, че ги вместват по-напред  Peace

# 505
Пънчееее,  Hug Praynig fingerscrossed

# 506
Пънче, стискам силно палци!

# 507
Пънче, категорично отказвам да повярвам, че това може да се случи. Шушулката си е на мястото, расте и толкоз. Прегръщам те и стискам палци.  Hug Praynig

# 508
  • София
Пънче, категорично отказвам да повярвам, че това може да се случи. Шушулката си е на мястото, расте и толкоз. Прегръщам те и стискам палци.  Hug Praynig
+10, просто искат да си вържат гащите. Стискам силно палци. Praynig Praynig
Изключили са ми се известията и цял ден се чудя какво ли става с Пънчита и защо никой не пита. Crossing Arms ooooh!
Фокси, любимата ми лентичка. Много ти отива, пожелавам ти до диня да си я носиш. Heart Eyes
Сигме, страхотен жест  Hug. Мама вече е с перука от естествен косъм, та знам за какво иде реч. Confused
Другото забравих. Embarassed

# 509
Сигме - много хубав жест е това Peace

Пънчи
- стискам палци да няма нищо тревожно и както казват всички, да искат да си вържат гащите

Ани
Hug

Магнетична
- не мисля, че за час в Малинов ще чакаш повече от седмица -две. Аз мислех, че вече си записала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт