ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 28 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Привет, момичета! wavey wavey wavey

Перфектен! Crazy Crazy Crazy И лъха сексапил отвсякъде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това щото Серенай вече е история  Mr. Green Mr. Green
А, и MedCezir също   hahaha hahaha hahaha hahaha

...заливат, заливат и доказват, че оскотяването е пандемия  ooooh! ooooh! ooooh!...ейвала им, че избират да са жлъчни и да викат на черното- бяло Mr. Green нека- щом това ги прави хепи ooooh! Joy Joy Joy

# 556
Някакъв журналист се изказал нещо....интересно ли е newsm78

# 557
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 558
Браво на дедко Ашк  Hug Hug Hug
Съвсем сериозно  Stop мнението и оценката на Джан Гюрзап  трябва много да ласкае Серенай. А феновете й да са много горди с нея  Peace Peace Peace
 И преди четохме добри думи и за нея,и за Чаатай и от Баръш, от Сибел,Мурат  Peace Peace Peace
Хубаво е,че по-старото поколение признава таланта на младите и ги оценява подобаващо  Hug

# 559
Привет, милички! Hug Hug Hug Hug
Днес тръстиката е толкова гъста, че нямам думи, имам само час да обядвам и да си почина, а аз със сандвич в ръка и кафе на масата, седнах да се изкажа и аз  по въпроса за крушите и другите плодчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бях си обещала, че няма да коментирам тук Керем, защото моето дЖадъ се дразни, знам, че и други сигурно също се дразнят от това, че влизам да пиша тук за него..Прави сте, разбира се..Това е тема за Чаатай, а знаете, че аз и него си го харесвам и обичам много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма две мнения по въпроса, че Чачо е по-красивият и по-представителният от двамата ми любимци, че как иначе Laughing Laughing Laughing нали слезе от подиума като дъ бест модъл за не знам коя си година и още същата вечер получи предложение да играе в АФК..
Приемам всякак да наричат моето момче..Ушко, Рижко, късоглед, късокрак, грозен, всичко приемам..Защото различните очи различно виждат.. Но не искам да приема, че той е по-слаб актьор от Чаатай.. В никакъв случай.. Тези кукумявки от онази летяща тв да си гледат работата, че да не им оскубя перата.. Как така ще сравняват те успехите и проектите на двамата и после ще иронизират нещата..Та за две години Керем игра в два сериала, един филм и три реклами, я! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms За нула време пресъздаде три, че като включим и Гюнеш Сайер(Слънцата) четири съвсем различни персонажа..Не само визуално промяна имаше, но и съвсем различна игра, мимики, жестове и прочие.. Още с първия си сериал като Керем Сайер прикова вниманието върху себе си с играта си.. Нека да си спомним, че половината от епизодите в АФК Чаатайчи се разхождаше с манекенска походка, с актьорска игра под всякаква критика. Онези шматки от летящата тв ще излязат и ще ми се подиграват на момчета..Аре бе! Явно на онзи пич-водещия му се ядат круши и му се ще да опита,, баклава,, ама друг път Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Та, милички, извинявайте за нахлуването ми така, но не се стърпях..
Я, не разбирам, как може хората по такъв начин да обиждат хората, да ги наричат с разни грозни епитети.. Абе шантава работа. Серенай как ли не я наричат само за това, че тръгнала да става гадже на Керем, че той нали прокажен, всички се чудят и се маят как  е избрала да бъде с Керем, вместо с Чаатай..Ами явно в моето момче има нещо, което в Чаатай го няма.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хади хошчакалън..Обещавам, вече няма да влизам да обсъждам Керемчи, ще се любувам само на красивия Чаатай, който се чудя на кой плод ли прилича newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Много красив, но брадата му нещо  малко ми червенее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
Днес тръстиката е толкова гъста, че нямам думи, имам само час да обядвам и да си почина, а аз със сандвич в ръка и кафе на масата, седнах да се изкажа и аз  по въпроса за крушите и другите плодчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бях си обещала, че няма да коментирам тук Керем, защото моето дЖадъ се дразни, знам, че и други сигурно също се дразнят от това, че влизам да пиша тук за него..Прави сте, разбира се..Това е тема за Чаатай, а знаете, че аз и него си го харесвам и обичам много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма две мнения по въпроса, че Чачо е по-красивият и по-представителният от двамата ми любимци, че как иначе Laughing Laughing Laughing нали слезе от подиума като дъ бест модъл за не знам коя си година и още същата вечер получи предложение да играе в АФК..
Приемам всякак да наричат моето момче..Ушко, Рижко, късоглед, късокрак, грозен, всичко приемам..Защото различните очи различно виждат.. Но не искам да приема, че той е по-слаб актьор от Чаатай.. В никакъв случай.. Тези кукумявки от онази летяща тв да си гледат работата, че да не им оскубя перата.. Как така ще сравняват те успехите и проектите на двамата и после ще иронизират нещата..Та за две години Керем игра в два сериала, един филм и три реклами, я! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms За нула време пресъздаде три, че като включим и Гюнеш Сайер(Слънцата) четири съвсем различни персонажа..Не само визуално промяна имаше, но и съвсем различна игра, мимики, жестове и прочие.. Още с първия си сериал като Керем Сайер прикова вниманието върху себе си с играта си.. Нека да си спомним, че половината от епизодите в АФК Чаатайчи се разхождаше с манекенска походка, с актьорска игра под всякаква критика. Онези шматки от летящата тв ще излязат и ще ми се подиграват на момчета..Аре бе! Явно на онзи пич-водещия му се ядат круши и му се ще да опита,, баклава,, ама друг път Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я, не разбирам, как може хората по такъв начин да обиждат хората, да ги наричат с разни грозни епитети.. Абе шантава работа. Серенай как ли не я наричат само за това, че тръгнала да става гадже на Керем, че той нали прокажен, всички се чудят и се маят как  е избрала да бъде с Керем, вместо с Чаатай..Ами явно в моето момче има нещо, което в Чаатай го няма.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хади хошчакалън..Обещавам, вече няма да влизам да обсъждам Керемчи, ще се любувам само на красивия Чаатай, който се чудя на кой плод ли прилича newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Много красив, но брадата му нещо  малко ми червенее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Лилиии  Hug Hug  love001  love001  love001

само да кажа, че единия не беше кукумявка, ами кукумяв  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

викаш червенее ти брадата?  hahaha hahaha hahaha Може би нарочно е такава  hahaha hahaha нали мноУ е страдал за Серенай Чачко  hahaha hahaha сИга иска да си я върне и заради това.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Лили Hug Hug Hug забравих  Joy Joy те не казваха кой колко е талантлив, а говореха за успеха на сериалите им.  Peace Като го намеря ще го видиш и ще чуеш  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 14:12 от Ани (Aniska)

# 561

Очаква новия филм на Чачо да е по-успешен от първия.  Peace

Вики, Джан Гюрзап е хвалил Серенай. И тя е млада, красива и талантлива и Ушко и той така и направо са се намерили и станали севгилита. И дали някой продуцент ще се появи, който да ги събере в общ проект.  Peace

# 562
Днес тръстиката е толкова гъста, че нямам думи, имам само час да обядвам и да си почина, а аз със сандвич в ръка и кафе на масата, седнах да се изкажа и аз  по въпроса за крушите и другите плодчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я, не разбирам, как може хората по такъв начин да обиждат хората, да ги наричат с разни грозни епитети.. Абе шантава работа. Серенай как ли не я наричат само за това, че тръгнала да става гадже на Керем, че той нали прокажен, всички се чудят и се маят как  е избрала да бъде с Керем, вместо с Чаатай..Ами явно в моето момче има нещо, което в Чаатай го няма.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много красив, но брадата му нещо  малко ми червенее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лилиииии   Hug Hug Hug
Абе я си идвай когато искаш,какво се извиняваш  ooooh! ooooh! ooooh!
Като гледат преведените серии - добре,ама като четат за слабостта ти....яяяяяяя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всеки си е с отделен чар,отделна светлина...и  различни фенове  Naughty Naughty Naughty  и те така  hahaha hahaha hahaha
Лек ден,мила  Hug Hug Hug

Очаква новия филм на Чачо да е по-успешен от първия.  Peace

Вики, Джан Гюрзап е хвалил Серенай. И тя е млада, красива и талантлива и Ушко и той така и направо са се намерили и станали севгилита. И дали някой продуцент ще се появи, който да ги събере в общ проект.  Peace
Анииии  Hug Hug Hug

# 563
newsm09   Shocked Shocked  Лилеееееееееееее, нищо по Чаатай не червенее  Crossing Arms Crossing Arms
От много гледане на Ушака ти се привижда всичко с оранжев филтър  Mr. Green
И ще е по-добър актьор в някой друг живот  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 564
newsm09   Shocked Shocked  Лилеееееееееееее, нищо по Чаатай не червенее  Crossing Arms Crossing Arms
От много гледане на Ушака ти се привижда всичко с оранжев филтър  Mr. Green
И ще е по-добър актьор в някой друг живот  hahaha hahaha hahaha hahaha

".......
Какая актриса больше всего удостаивается внимания молодежи: Серенай Сарыкая...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А какой актер больше всего удостаивается внимания молодежи: Керем Бурсин...  "  Party Party Party

smile3534 smile3534 smile3534 newsm47

# 565
# 566
  • София
Да се запиша и в тази тема Grinning че да мога да си говоря за целия сериал Simple Smile

Поздравявам ви с това клипче: https://youtu.be/qI0q312l-uI

И да попитам и тук, този момент защо го няма в епизодите или аз съм го проспала гледайки.

Скрит текст:

# 567
Да се запиша и в тази тема Grinning че да мога да си говоря за целия сериал Simple Smile

Поздравявам ви с това клипче: https://youtu.be/qI0q312l-uI

И да попитам и тук, този момент защо го няма в епизодите или аз съм го проспала гледайки.

Скрит текст:

Тони, здравей и тук  Hug Hug Hug

Може да не слагаш снимките в скрит текст  Hug

Този момент е от 61-ва серия .. в банята  Joy Joy но го няма в сериала. Заснет е, но не го излъчиха заради турския СЕМ.  Joy Joy Или заради нещо друго.  Joy Също липсват онези сцени от последните снимки, които Ники е сложила в горния пост (чернобелите)  Peace показаха ги  във фрагмана (на серията след сватбата), но не ги излъчиха. В Т питаха Едже защо ги е нямало, тя писа, че от канала Стар ТВ са ги изрязали.  Peace

# 568
  • София
Ох, а това колко ме дразни с тези фрагмани...много пъти показват неща, които после или са по-различни или изобщо ги няма и наистина много се ядосвам. И във филми и в сериали го правят тия хора, ех... Колкото до сцената в банята - че какво е имало толкова да изрязват, само се гледат хората Grinning Grinning
Турския СЕМ по-лош и от нашия... Laughing

И понеже все се сещам да питам по нещо след като публикувам Grinning знаете ли къде мога да видя някои / всички / някакви изрязани сцени? Със сигурност е имало хубави такива.

# 569
Ох, а това колко ме дразни с тези фрагмани...много пъти показват неща, които после или са по-различни или изобщо ги няма и наистина много се ядосвам. И във филми и в сериали го правят тия хора, ех... Колкото до сцената в банята - че какво е имало толкова да изрязват, само се гледат хората Grinning Grinning
Турския СЕМ по-лош и от нашия... Laughing

И понеже все се сещам да питам по нещо след като публикувам Grinning знаете ли къде мога да видя някои / всички / някакви изрязани сцени? Със сигурност е имало хубави такива.

Питай каквото искаш  Hug Hug Hug
и ние чакаме изрязаните сцени. Режисьора преди време обеща да има ДВД с изрязаните сцени, ама до този момент няма такова.  Joy Joy Joy А преди 1-2 седмици, втория режисьор писа в Т, че не е чувал за такова нещо.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт