Кога дойде при Вас желанието за дете?

• 34 721
  • 791
  •   1
Отговори
# 720

Сестрата на милото и тя така - 2 щерки, забременява с 3-то и искат да е момиче. Ама нъц, излезе момче. Като разбра малко се намуси, мъжа й също, обаче като се роди малкия веднага им мина намусеното.  Flutter

Е, много ясно - каквото и да е, ще си го гледаме, но и ние, и двамата предпочитаме момичета... Аз, честно казано, не знам какво да го правя едно момче Laughing. Съвсем сериозно, те са друга планета, като гледам синовете на мои приятелки.

Ирис, а ако се случи, ще го махнеш ли?

Е, сега, да се случи, то не се случват току така тия неща,  нали се опазваме толкоз години. Но да, може би бих, макар друг път да не съм правила такова нещо, нито го смятам за нещо незначително. Наистина не искам повече деца, искам племенници и племеннички.

Между другото, моето е единственото момиче на цял куп братовчедчета, голямо глезундрене пада от баби и лели Joy

# 721
  • Куциндрел

Сестрата на милото и тя така - 2 щерки, забременява с 3-то и искат да е момиче. Ама нъц, излезе момче. Като разбра малко се намуси, мъжа й също, обаче като се роди малкия веднага им мина намусеното.  Flutter

Е, много ясно - каквото и да е, ще си го гледаме, но и ние, и двамата предпочитаме момичета... Аз, честно казано, не знам какво да го правя едно момче Laughing. Съвсем сериозно, те са друга планета, като гледам синовете на мои приятелки.

Тя и моята рода така се чудеше какво ще го прави моят син, в нашия род все жени сме, ама като ги гледам нямат проблеми да го лигунтят и бавят. Баба ми чак при първото идване на гости влетя в стаята и каза - дай да му сменя памперса, че да му видя ч**ката. hahaha hahaha hahaha
То и аз като гледам другите момчета си мисля, че моето е от друга планета, но предполагам, защото си е мое. Mr. Green

# 722
О, аз също смятам, че повече деца е  готино.  Просто аз не искам. В края на краищата, колко деца ще родиш е едно от малкото неща в живота, които можеш да решиш еднолично, тъй като се отнася изцяло за твоето тяло Grinning

Предполагам, че за разлика от парясници като мен някои тук са женени в църква, при което са обявени за "една плът", така че аргументът с "моето тяло- моето решение" не е особено силен, ако едновременно с това ще се подчертава колко се обичаме, колко сме женени и гъсти.

Тоест тялото си е твое, но преди да сте заявили, че сте заедно. Както тялото си е твое, допреди да се запишеш в армията. Обаче след това нямаш право да дезертираш с арумента "тялото си е мое". Но може да докажеш неспособност.

Иначе мъжът може да каже- моето тяло, моето решение, ще продължа да правя секс с други жени, защото пенисът си е мой и никой не може да ми контролира органите. Така де, след като той няма поне някакви права върху матката ти:)

# 723

Тоест тялото си е твое, но преди да сте заявили, че сте заедно.

А, не, пак си е мое. Никой не може да ми заявява претенции върху телОто ни в църква, ни в ашрам. У нас нямаме проблем с това, очевидно мъжът ми предпочита едно дете с мен, отколкото пет с друга.

Иначе мъжът може да каже- моето тяло, моето решение, ще продължа да правя секс с други жени, защото пенисът си е мой и никой не може да ми контролира органите. Така де, след като той няма поне някакви права върху матката ти:)

Не знам, оправяйте се.  Може и матка срещу пенис да е изгодна сделка. Искай и други гаранции, обаче.

# 724
О, искам си ги, що се отнася до деца, нали знаеш, че ставам безцеремонен gold-digger:)

Но иначе когато бях в позиция да НЕ искам деца и да виждам, че не е моментът- ами тогава и с мъже не се занимавах, ами си учех тихо и кротко.

Между другото хич не е гаранция, че развод с едно дете е по-лесен. Особено когато някой реши, че това едно дете е вид бойно поле и трябва да се завземат територии от съзнанието му. Не говоря само за сина ми, в случая гледам още едно дете, което въпреки че е единствено, хич не се радва на цивилизовано поведение от страна на родителите. Е, може да има повече пари за него, повече играчки, само че ефектът от това е никакъв.

Интересно, Ирис, ако имаш църковен брак- къде е идеята, след като не го взимаш насериозно. Имаш ли такъв брак, между другото?

# 725
 Не, нямам църковен брак. Аз се "разписах" както се казва много късно, детето ми беше отдавна родено. Всъщност съвсем наскоро се наложи Laughing

Но иначе когато бях в позиция да НЕ искам деца и да виждам, че не е моментът- ами тогава и с мъже не се занимавах, ами си учех тихо и кротко.

Тоест занимаваш се с мъж само, ако искаш деца,  иначе няма нужда от него. Laughing

колко са различни хората Joy

# 726
Е, поне не си правила шоу за нещо, което после да сметнеш за отживелица.

Тази сутрин имах съприкосновение с мами на първи деца. Какво да ти кажа, ами личи си:) Чудех се защо едното детенце е буйно, рязко и все е криво, после чух майка му как му говори и как му хвърля нерви отгоре. Ми нормално е да не иска второ, тя сега е включила на осма степен и реагира за най-малкото и сигурно си представя, че като роди две, ще й гръмне главата. Но всъщност точно тогава може да вземе и да й се намести чивията. Иначе сигурно ще обяснява как за нея е Единственото Слънце, макар да му говори как "Ще видиш как ще ти скъсам главичката, чуваш ли какво ти казвам!". И това за дете на година и няколко месеца, което въобще не разбира такъв брой думи, но попива отношение и интонация.

# 727

Предполагам, че за разлика от парясници като мен някои тук са женени в църква, при което са обявени за "една плът", така че аргументът с "моето тяло- моето решение" не е особено силен, ако едновременно с това ще се подчертава колко се обичаме, колко сме женени и гъсти.

Тоест тялото си е твое, но преди да сте заявили, че сте заедно. Както тялото си е твое, допреди да се запишеш в армията. Обаче след това нямаш право да дезертираш с арумента "тялото си е мое". Но може да докажеш неспособност.

Някакъв проблем ли имаш с това, че си "парясница" /много грозна дума между другото/? Логично е като имаш втори съпруг, който няма, но иска деца, да му родиш. Ако го смяташ за надежден, макар че кой се жени за мъж, с когото смята, че няма да потръгне брака и на него не може да се разчита? Щом тялото не е вече твое /що за безумие?!/ след вричането, защо е нямало да родиш второ на първия ти мъж? Дали е надежден, дали изкарва достатъчно пари и е закупил две-три резервни къщи няма значение. Той ти е съпруг и владее тялото ти. Не можеш еднолично да решаваш, че няма да му родиш второ. Не си ли противоречиш?

# 728
  • София
Между другото хич не е гаранция, че развод с едно дете е по-лесен. Особено когато някой реши, че това едно дете е вид бойно поле и трябва да се завземат територии от съзнанието му.

Е, за мен пък беше по-лесен. Макар че никаква идея нямам какво отношение има това към темата.

Църковни бракове никога не съм имала, може ли да си владея тялото сама?  Laughing

# 729
Аз проблем нямам, но имам право да използвам думата, точно както гейовете могат да се наричат един другиго "fag"Simple Smile Съзнавам, че е от по-бруталните думички и я използвам напълно преднамерено.

Никъде не съм писала, че владее тялото 100%. Но има право на глас и на сериозна дискусия. Тоест може да заяви, че иска второ, аз пък мога да кажа- ОК, но мисля, че е по-разумно, ако подсигуриш по-голямо жилище. Но не мога да кажа "Не! Само през трупа ми!" ей така по принцип. Тоест пак в решението и в усилията ще участват двама- аз с тялото си, той с доходите си, защото това пък е негово задължение, да се грижи за семейството. Мисля, че няколко пъти ясно написах- НЕ раждам бебе само защото го искат, за престиж, за мачо- самочувствие или защото така е прието. Но ако видя, че не само има желание, а и възможност- тогава нещата се променят. Разбира се, че има значение кой какво поставя на масата за преговори, договорът не е еднопосочен. Обаче и аз не мога да се сърдя, ако правейки се на недостъпна, той реши да си харчи парите за коли и риболовни експедиции, примерно, вместо за семейството си.

Освен това когато усетих, че едва ли бих продължила и едва ли бих искала още едно дете, просто напуснах. Щеше да е нечестно да стоя, да се възползвам от наличието на брак, да се ползвам с обществен престиж, ресурси, подкрепа- обаче отсреща да се правя на примадона и да се дърпам.

Също е смешно да вземеш хубав мъж, да направиш сватба, да се изфукаш пред групичката си приятелки, да се хвалиш каква голяма любов сте и колко е перфектен...обаче като опре до деца, изведнъж да се окаже, че не е чак толкова перфектен.

# 730

Освен това когато усетих, че едва ли бих продължила и едва ли бих искала още едно дете, просто напуснах. Щеше да е нечестно да стоя, да се възползвам от наличието на брак, да се ползвам с обществен престиж, ресурси, подкрепа- обаче отсреща да се правя на примадона и да се дърпам.

Сигурна ли си, щото преди разправяше, че си ги напуснала щото са били луди целата фамилия,  и си имали дух на тавана.

Как се казваше, тоя дух, дето разговаряли с него, това беше един от най забавните ми моменти във форума...

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 13:48 от Iris04

# 731
  • Куциндрел
 newsm78 Мамасито, значи да очакваме 3-то дете от 3-ти мъж при теб. Така ми се чини.

# 732
Говоря по-скоро хипотетично- че не може всичко да е наред, а аз да се чудя какво да правя, за да дам на заден.

Но си има и жени, които вадят дивиденти дори от кофти брак- водят се омъжени, спестяват си преживяването на разведени (което, да си кажем, не е като по филмите и не е особено престижно), пък и продължаваш да получаваш финансова и логистична подкрепа.

"Мамасито, значи да очакваме 3-то дете от 3-ти мъж при теб. Така ми се чини."

Защо мислиш така? Защо трябва да е от трети мъж? Сори, оттук нататък ако се разделим, минавам на категорията "sugar daddies" за купон и пътешествия:) и без повече деца.

# 733
Но си има и жени, които вадят дивиденти дори от кофти брак- водят се омъжени, спестяват си преживяването на разведени (което, да си кажем, не е като по филмите и не е особено престижно), пък и продължаваш да получаваш финансова и логистична подкрепа.

Все пак имаш комплекс с "парясницата". На кой му пука дали си разведена, дали си подписала, дали са ти припознали детето и т.н. В кой век живееш?

Сори, оттук нататък ако се разделим, минавам на категорията "sugar daddies" за купон и пътешествия:) и без повече деца.

Ако се разделите и останеш с две деца на ръце, няма ли да се чувстваш прецакана? Обещавал ти е цветя и рози, пардон - пари и жилища, а те е зарязал с така желаното от него дете? Затова не е ли по-добре да родиш второ/трето дете, защото ти така искаш, а не защото е имал добри /според твоите представи/ аргументи и тялото ти е общо?

# 734
newsm78 Мамасито, значи да очакваме 3-то дете от 3-ти мъж при теб. Така ми се чини.

Всъщност ТВ сочи точно това. Има по-голяма математическа вероятност някоя като Мамасита да роди трето дете от трети мъж, отколкото някоя с едно дете да роди друго от друг мъж. Ако вероятността едно събитие да настъпи, е Х и тя се подчинява на закона за нормалното разпределение на случайните величини, то ако събитието вече се е случвало, вероятността да настъпи пак, е по-голяма от Х.

Общи условия

Активация на акаунт