Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 6

• 110 114
  • 772
  •   1
Отговори
# 45
Супер, мерси много за точната информация!  bouquet

# 46
За цените са ти отговорили. Но не искат и направление-те си виждат в системата дали си илу не здравно осигурена.

# 47
  • София
За цените са ти отговорили. Но не искат и направление-те си виждат в системата дали си илу не здравно осигурена.
Сега може и да не искат, на мен ми искаха. Даже докато чаках разкритие и се подписвах на направлението, акуперката ме бъзикаше, че тези ми подписи струват 400лв.

# 48
Може,може. Най-добре да попита лекарката си за направлението.

# 49
Може,може. Най-добре да попита лекарката си за направлението.
Ще й дадат със сигурност като наближи момента. За д-р Богословова мога да кажа една дума - страхотна! Peace

# 50
Имах предвид да попита дали й е необходимо направление.

# 51
  • София
Имах предвид да попита дали й е необходимо направление.
Нямам представа как стоят нещата ако е платен пакет за консултации, но аз не съм плащала и си плащах всеки преглед. Искаха ми направление и според мен няма как да не й искат, защото реално срещу този документ от касата им плащат 400лв.

# 52
И аз си плащах преглед за преглед. Попитах няколко пъти дали ми е необходимо направление,тъй като месец по-рано говорих с друга майка,раждала там,на която не са искали. Отговорът беше "не" и не съм плащала тези 400лв. Както и да е. Моя грешка,предположих,че вече е такава практиката( раждах юни месец,т.г.).

# 53
И аз не съм плащала тези 400 лв, направление не съм носила. Въобще никакви документи, само лична карта /това сега юли/  Peace

# 54
  • София
Не трябва направление, само лична карта. Peace

# 55
Много ме успокоихте с хубавите думи за Вита. Дай боже другият месец и аз да се похваля с хубави новини. Може ли да споделите как стои въпросът с изписването.

# 56
Много ме успокоихте с хубавите думи за Вита. Дай боже другият месец и аз да се похваля с хубави новини. Може ли да споделите как стои въпросът с изписването.
Дават ти документите, бебето и айде. Няма официалности, снимки, почерпки и т.н. Peace

# 57
носиш дрехите на бебчето, обличат го, слаш го в кошница и потегляте към дома Simple Smile докато се приберете, то вече със сигурност ще е поогладняло.

таткото трябва да си вземе бележка от вита, за да му се полага болничен за раждане на дете Peace

леко раждане и после да разкажеш Simple Smile

# 58
Здравейте на всички и благодаря на разказите на всички вие които сте раждали в тази болница Simple Smile Искам да пипитам майките които нямат сключен брак с техните половинки,дали е задължително да се носи нотариално заверена декларация за припознаване на детето или всичко се прави в болницата?

# 59
В болницата пред старшата сестра -мисля,че само копие на личната карта на таткото искаха и той се разписва на място. Доколкото помня сутринта дойде сестрата,попълнихме декларацията и ми я остави да я подпише таткото следобеда и да донесе копие на личната карта. На другата сутрин я взе.

Общи условия

Активация на акаунт