София, жк Младост - тема 25

• 83 099
  • 744
  •   1
Отговори
# 360

Не благодари- премести се преди две години.  Simple Smile

И в държавна ДГ ще намериш място. Класиранията са всяка седмица.

нямах представа,че има шанс за държавна, сърдечни благодарности , трябва да проверя на място нали?

# 361
Не.  Simple Smile
Ще провериш тук.

# 362
Да кажа, за който се интересува. Днес е откриването на църквата срещу Патиланци. Има доста хора.
Отделно, че се чува народна музика, която май идва откъм парка пред общината. За който иска да се разходи във все още слънчевия и приятен неделен ден  Hug

# 363
  • София
Да ужасно е чак Бойко Борисов и патрирха идвали. Joyлудница голяма.

# 364
Бойко как съм го изпуснала. Аз по едно време излизах де, но се ослушвах за гласа му  Laughing

# 365
Здравейте. За въшките да се изкажа. Синът ми преди 2 години беше в училище в центъра на София, там ги хванахме - той и аз, в резултат на което моята коса замина след 1/2 година нещастни опити. От миналата учебна година /2014/2015 демек/ е в 125то, по някое време имаше и там, не ги хванахме. От тази учебна година в класа му пак има, преди два дни подстригахме доста късо и се надявам този път да ни подмине. Дъщеря ми е в 9то ОДЗ, но в момента са в Младост 2 - Слънчево зайче, та ако там има, незнам. При момичетата с дългите коси оправия няма. Със сина ми мазахме с всякакви препарати възможни, мъжът ми се смееше, че сякаш препаратите ги хранели. Накрая се оправихме с газ, маз и оцет. Изобщо от близо 2 години през месец-два се чува отнякъде. Щом стигнаха и до детските градини е страшно.

# 366
Аз пък си мислех, че отдавна вече няма въшки  Shocked

# 367
  • София
Той по-рано е минал май,една бабка съседка ми каза. Laughing

# 368
  • София
Газ, мас и оцет е най добрата рецепта. Спасява и дълга коса. Това от собствен опит.

# 369
Страхотен булевард ни направиха. И 1 месец не издържа и се счупи. 

# 370
  • София
Къде това?

# 371
новата част на малинов, при хит

# 372

Пропадналият участък ще бъде ремонтиран от фирмата-изпълнител за собствена сметка.

# 373
Оставаше и да им се плати... За съжаление, хората, които пак ще висят по задръствания заради ремонта, няма да бъдат компенсирани по никакъв начин.

# 374

Пропадналият участък ще бъде ремонтиран от фирмата-изпълнител за собствена сметка.

Но ще избегне неустойките за неспазен срок.

Общи условия

Активация на акаунт