София, жк Младост - тема 25

• 83 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • с/у ОколоМръсТното
Бизнеса с въшки ли ще разваляте сега  Joy

# 346
  • София
Ми... де да знам - то децата в детските ясли и градини рядко са особено платежоспособни...

# 347
Цяла учебна година в 128-мо мориха въшките под зоркия поглед на мед.сестрата, която е тиран и половина. И винаги при малките имаше. Да не речеш, че нещо ...

# 348
  • София
Благодаря ви за отговора за китайските ресторанти.
Този до Била не разнася по домовете.
Поръчах от Хуанан през Фудпанда-та, доволна съм:)

# 349
  • София
Каси, в детските градини би трябвало да се проверява всяко дете на входа. Всяко едно. В училищата... е не толкова осъществимо.

# 350
  • София

59 одз Елхица има въшки. Ама не сега, инцидентно, или по случайност, а от Август!има въшки!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В кои групи има въшки, защото и ние сме там, но засега не сме се сдобили с тази прелест( има ли емотикон за чукане на глава) Laughing, а не сме и чули.

# 351
Каси, в детските градини би трябвало да се проверява всяко дете на входа. Всяко едно. В училищата... е не толкова осъществимо.

Минават по един и същи начин и в училище, и в ДГ- не на входа, а по класовете, респективно групите. Въшки обаче има.
Ето, в ДГ, където работя, досега не сме изпищели, а само на 100 м. от нас е училище, където има.

# 352
Момичета, да знаете къде в района може да ми освежат кожено яке? Боядисване, подкъсване на ръкави, обръщане на яка? Може и някъде другаде, стига да работят качествено, че да не ми окепазят съвсем якето

# 353
  • София
Мишелин, не съм ползвала, но съм виждала такива ателиета до Билла в Младост 3 и на Пътеките.

# 354
  • София
Ателие за боядисване на кожени неща имаше и в рума в Младост 2.

# 355
Еспа се премести преди 2 години, ако не греша.
Частни градини в Младост има още: Аника, Българско школо (тяхната мисля, че се казва Слънчево зайче). Тези, които са по бистришко шосе - Рай, Германи, Еко дара, също се достигат бързо.

много благодаря bouquet

# 356
# 357
В 14 одз в мл.2 също има. И въпреки, че ги проверяваха на входа всеки ден тази седмица, продължават да се пренасят и "изчистени" деца пак въшлясват след ден-два. Масово "къпане" с антивъшлин е спасението.

# 358

Не благодари- премести се преди две години.  Simple Smile

И в държавна ДГ ще намериш място. Класиранията са всяка седмица.

# 359
Благодаря, момичета. Ще преслушам предложените ателиета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт