София, жк Младост - тема 25

• 82 314
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Младост
Запазихме часове за Коледна фотосесия в SV Studio (срещу пазара на Младост I). Ползвала съм услугите им и преди, но по друг повод - препоръчвам. Има и коледен декор.
О, не знаех, че са наблизо. Гледам техни снимки във ФБ, особено сватбените са супер креативни и различни.

# 586
  • СОФИЯ
Хора, трява ми аптека,която приготвя лекарства и бижутер за поправка.
Бижутер - Младост 1, бл. 15А, до фризьорския салон има златар. Възрастна жена е, но съм без забележки за няколко поправки.

# 587
  • София
Запазихме часове за Коледна фотосесия в SV Studio (срещу пазара на Младост I). Ползвала съм услугите им и преди, но по друг повод - препоръчвам. Има и коледен декор.

А каква е цената за Коледна фотосесия? Виждам цени за детски фотосесии, но може би за Коледната е различна.

# 588

А каква е цената за Коледна фотосесия? Виждам цени за детски фотосесии, но може би за Коледната е различна.

http://www.svstudio.bg/services/koledna-fotosesia/

# 589

55 лв. за 30 обработени кадъра на едно дете.

# 590
  • София
Аз съм запазила час за коледна фотосесия при Нина Абрашева ,студиото й е в Младост 1 .Тази фотографка също е вариант ,виждам ,че студиото й е в Дървеница https://www.facebook.com/Aneliya-Georgieva-Photography-161999443 … 53274/?fref=photo  .

# 591
  • София
Момичета, все пак някой знае ли какво става с Палавниците? Купи ли ги някой, изоставили ли са го? Уж писали, че през есента ще се отвори и... няма нищо...

# 592
  • Русе/ София
Здравейте, да споделя за снимките:
След като си писах с Princess Outlet - фото студиото и ми казаха, че няма проблем за снимките  за коледен календар се нагласихме и в събота отидохме... Ядец - имат едно столче, едно бяло платно и правят само снимки за документи. Естествено бях бясна, защото ме излъгаха, че могат да направят такива снимки. От там -на РУМ-а. Има 2 фотостудия. Едното не работи почивните дни, другото отново правят само снимки на глави (за лични документи). Търсихме през интернет фотостудио в квартала, което работи в събота и е без записване на часове. Попаднахме на СТРАНД фото - на спирката на ХМС. Направиха ги - 4 големи снимки (А4), избрани от нас от кадрите и обработени с фон по избор и всички 15 кадъра които ни дадоха на флашка. Цената беше 22 лв. Не съм впечатлена от качеството и фотографа- беше безидеен в позите как да застанат децата, раздвижеността... стоят като за разстрел. Както и да е - за тази година толкова. Догодина ще сме със собствен професионален фотоапарат и мисля, че ще се справя по добре Wink
П.П Благодаря на всички ви за предложенията. Допаднаха ми снимките на фотографката в Дървеница, за които Гери Александрова е дала линк.  Hug

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 11:23 от Elida

# 593
Прощавайте, но вие наистина ли очаквате от хора в квартални фотостудия, в които работят такива просто можещи да снимат с фотоапарат, да правят снимки като Надя Джамбазова или Дамаянти, или накратко казано, да правят коледни фотосесии, като тези, които гледате във фейса?  Rolling Eyes

# 594
  • Русе/ София
Ами честно казано Каси - Да, наистина имах такива очаквания Rolling Eyes. При положение че имат ФОТОСТУДИО, в сайта са дадени снимки от професионалните им фотосесии които са интересни, определено очаквах повече, а не да се окаже, че нямат място където да ги заснемат. Laughing Макар и студийни снимки очаквах да имат различни декори според темата... Нямам предвид да ми слагат червени шапки на джуджета или ангелски крила.  Фотомодели няма да ставаме и не ми се даваха 200-300 лв за "сесия". Затова търсих приемлив вариант в квартала. Оказа се, че и програмата за обработка на снимки и смяна на фона е елементарна (имам предвид че и аз се справям с нея), така че... остана да ми да изкарам курс по фотография. Фотоапаратът ще  е коледния ми подарък;)

# 595
  • София
Момичета, все пак някой знае ли какво става с Палавниците? Купи ли ги някой, изоставили ли са го? Уж писали, че през есента ще се отвори и... няма нищо...

Е, то пише, че есента ще отвори - ама не пише коя точно есен...  Mr. Green

# 596
  • София
Elida , къде ще караш курс по фотография ?

# 597
  • Русе/ София
Не съм се спряла на нищо конкретно Гери. Първо трябва да вземем фотоапарата и после ще разглеждам по подробно - вероятно след Нова година.
http://www.mrs-cherry.com/bg/
При "госпожа Череша" има фотографи, които дават индивидуални уроци и съдействие. Но определено искам да уплътня оставащото време у дома докато дойде бебето с нещо полезно, затова курса/уроците по фотография ми се сториха добра и полезна идея. Peace

# 598
  • София
Здравейте,
Казаха ми, че имало детски психолог някъде около бившата Деница - най-вероятно в сградата на Крит. Някой виждал ли е/знае ли къде точно е?
Благодаря предварително!
Също така ще се радвам и на координати и отзиви, ако имате лични, от други детски психолози.

# 599
  • София-Младост
Здравейте,
Казаха ми, че имало детски психолог някъде около бившата Деница - най-вероятно в сградата на Крит. Някой виждал ли е/знае ли къде точно е?
Благодаря предварително!
Също така ще се радвам и на координати и отзиви, ако имате лични, от други детски психолози.
Може би са имали предвид Оксиния, те се преместиха на бул. Ал.Малинов, където беше ПроКредит банк. Нямам лични впечатления
http://www.oksinia-bg.com/bg/konsultatziya-s-logoped-i-psiholog

Общи условия

Активация на акаунт