Лидл ::68::

• 86 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • 1st floor
Най-после е четвъртък! Mr. Green В понеделник съм рано-рано на пазар за дънки и блузки за младежя. Предполагам, че ще е лудница. В колко отваря магазина в София Люлин? newsm78

# 286
  • София
Най-после е четвъртък! Mr. Green В понеделник съм рано-рано на пазар за дънки и блузки за младежя. Предполагам, че ще е лудница. В колко отваря магазина в София Люлин? newsm78
В 7 часа  Flutter

# 287

Харесах суичърите за момичета, дали ще са много подплатени? Няма да ни има и се чудя дали да поръчам  newsm78 Дали няма да стават на фитилчета?

# 288
# 289
Дано скоро има италианска седмица. Италианската и френската са ми любими.

# 290
  • Пловдив
Др.седмица ще се ходи за блузки и дънки  Wink

# 291
Има ли цедено кисело мляко, не съм заглеждала до сега? И ако са няколко марки, да ми препоръчате някое?
Не предлагат цедено кисело мляко за съжаление.

# 292
Здравейте, още е рано,но се присетих - кога пускаха апреските за деца?

# 293
Някой успя ли да се добере до бутилките със спортната капачка Ernesto-питах и назад дали са метални или стъклени?

# 294
Взех 5 блузки на моят младеж - 110/116-да кажа, че са леко уголемени  Peace, което за нас е добре, защото детето е на 4.5г. и е на границата между двата номера - 110/116 и 122.
Отчетох се и с два чорапогащника и комплект чорапи.

Мая06, ако четеш - да вмъкна нещо за минифурните...Миналогодишните са 1 380 вата /намерих тогавашната брошура/, а таз годишните са само 1 200 вата, ако се не лъжа. Това може да обяснява защо ти се струва, че не пече бързо и добре Peace

# 295
  • София
Напоследък голяма скука в тоя Лидл. Поредната брошура, от която нищо не ми хареса.

# 296
На мен ми харесаха доста неща, за съжаление ограничавам финансите...и пак, не е имало случай да оставя под 50 лева на касата, предвид че дори не купувам млечни продукти и зеленчуци от там  Crazy
Но момчешките дрехи няма да ги подмина, само с дънките съм имала ядове досега- много тесни бяха дори за моя слабичък син.

# 297
teta75 да определено са различни и по мощност и по размер. А се оказа че старата има и вентилатор а тази няма. Аз си мислех че има защото се чуваше и от дупките отстрани и отзад излизаше топъл въздух. Но на старата се е виждал вентилатора отзад и е имало копче да включване а на тази няма...
Старата http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-50D22BD8-D62468F2/lsp/hs … Attr=bg&title
Новата http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-95D38A59-0FED6225/lsp/hs … D1%80%D0%BD%D0%B0
Върнах я, ще чакам още 6 месеца новото им предложение на мини фурна Simple Smile Вече поне имам база за сравнение Simple Smile

# 298
Купих два чифта дънки, но се оказаха доста широки на кльощавелка, а пък по-малкия размер ще й късеят. В чуденка съм, та да ви питам, някой правил ли си е труда да ги стеснява? Дали се разваля фасона?  newsm78

# 299
Купих два чифта дънки, но се оказаха доста широки на кльощавелка, а пък по-малкия размер ще й късеят. В чуденка съм, та да ви питам, някой правил ли си е труда да ги стеснява? Дали се разваля фасона?  newsm78
Нямат ли ластик и копчета за корекция? На моя син само такива купувам от Лидл че е "дебел"....

Общи условия

Активация на акаунт