Лидл ::68::

• 86 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • софия
Пак да похваля ръчния чопър - супер ми наряза краставицата за таратор. Дори и само заради това си заслужава за мен. Не обичаме настъргана краставица и рязането не ми беше най-любимо. Юхуууу! Край! Имам и машинка за рязане на чесъна. Тараторът вече ще става много бързо.

# 347
  • Sofia
Добри са новите памперси, даже по-добри от старите. Много са тънки, но попиват добре като предните.

# 348
Цитат на: YSMIV4ICA link=topic=863185.msg31433727#msg31433727 date=1440164783

[/quote

-----------------------------------------------------------------------------------------

Четките плоските са с много твърд косъм .

Ще се изкажа професионално Simple Smile Четките са с мек косъм( кръгли) за акварел и с твърд косъм( плоски) за акрил, темпера и маслени бои.Хубаво е да са твърди за този вид бои Simple Smile  Peace

# 349
Пак да похваля ръчния чопър - супер ми наряза краставицата за таратор. Дори и само заради това си заслужава за мен. Не обичаме настъргана краставица и рязането не ми беше най-любимо. Юхуууу! Край! Имам и машинка за рязане на чесъна. Тараторът вече ще става много бързо.

Да си жива и здрава, че спомена за краставиците   bouquet
Постоянно кълцам лук и моркови в него, но за краставица съвсем изключих, че може да стане и кълцам с ножа, като правя таратор, а много мразя да режа ситни кубчета ooooh! И ние хич не обичаме настъргана краставица, ама като бързам много, я стържа...Щом става с чопърчето, край на мъките  Laughing

# 350
  • Русе
Постоянно кълцам лук и моркови в него, но за краставица съвсем изключих, че може да стане и кълцам с ножа, като правя таратор, а много мразя да режа ситни кубчета ooooh! И ние хич не обичаме настъргана краставица, ама като бързам много, я стържа...Щом става с чопърчето, край на мъките  Laughing
Дразнете вие, дразнете! Wink Още не мога да си простя, че не си го купих. Sad

# 351
Моят чопър тази вечер ми помогна за лука/правих дробчета на фурна/ и за ябълките за плодовия сладкиш.
 В лилав цвят е и си го държа на видно място в кухнята - като скъп приятел Wink Grinning Дружки сме си.

# 352
  • София
Спокойно, пак ще ги пуснат. А, може и да са изостанали и да ги пуснат на разпродажба.  Peace

# 353
Днес успях да си взема от руколата. Simple Smile Също и прясно и кисело мляко, хляб, сок от моркови....Дойде и новата брошура- в нея си има от рецептите на Манчев и Шишков. Интересно защо в магазина няколко пъти не видях листовки с рецептите... newsm78 Може и да съм нацелила такива моменти. Laughing

# 354
  • софия
Постоянно кълцам лук и моркови в него, но за краставица съвсем изключих, че може да стане и кълцам с ножа, като правя таратор, а много мразя да режа ситни кубчета ooooh! И ние хич не обичаме настъргана краставица, ама като бързам много, я стържа...Щом става с чопърчето, край на мъките  Laughing
Дразнете вие, дразнете! Wink Още не мога да си простя, че не си го купих. Sad
Днес (вече вчера) видях бройки в магазина на вагон-ресторанта в София.

# 355
  • Варна
Но момчешките дрехи няма да ги подмина, само с дънките съм имала ядове досега- много тесни бяха дори за моя слабичък син.
Сериозно? Моите впечатления са точно обратните - в кръста почти всичките панталони, които съм купувала са доста широки... Сега взехме едни дънки - ами широчки са въпреки ластика, а няма как да се регулират. Синът ми не е кльощав в никакъв случай, нормален си е. Другото, което не ми харесва при лидълските дънки е, че са плитки...

# 356
  • Пловдив
Момичета,според вас какво се случва с оставащите бройки изпечени питки,кроасани,хляб Thinking Предполагам бракуват и изхвърлят,нали?

# 357
  • 1st floor
На моя младеж нито са му плитки, нито са му тесни дънките. По-скоро са широки и стягаме ластиците. Но той си е кльощав. Стават му дънките на Лидл и на ХМ що годе. Всички други са му ужасно широки.
Скрит текст:
А като тръгнем за долнища и анцузи, направо ми се реве...Сега успях да му взема две от Зара (един модел в два цвята), ама няма как да изкара само с тях и не знам вече къде да гледам...

# 358
  • Варна
Много странно, за мен определено са широки лидълските дънки Crazy Гледам момченца по площадките с дънки тип скини, стоят съвсем различно, все се чудя откъде ги купуват. Моят с лидълските беше като с парашутни гащи, а както казах не е кльощав изобщо.

# 359
  • на последния етаж
И според мен са прекалено широки в кръста детските панталони (вкл. дънки и джинси). 

Общи условия

Активация на акаунт