Звездни компромати - 256 част

• 84 669
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Уф, че грозен, беее...то чак горчи от грозотия  Mr. Green

# 76
Дрешките от снимките не са лоши.
Само на снимка. На живо лъсват лошите кройки, евтините платове и некачественото изпълнение.
Моя приятелка беше представител на Megz, та имам реални впечатления.
Но пък цените също са ниски, тоест напълно отговарят на качеството.

# 77
Напълно съм съгласна с Клото. На снимка плата изглежда тежък, красив, пада добре, кройката е невероятна. На живо пристига някакво тънко прозрачно трико, което е като съшито на половина.

# 78
И на снимка не изглежда добре. Стърчащия конец ми боде очите повече от всичко друго

# 79
  • Бургас
И на снимка не изглежда добре. Стърчащия конец ми боде очите повече от всичко друго
Егати грознилището. При тази физиономия конецът е последното, което бих забелязала.

# 80
И на тези зъби зорлем да си направиш зурла, за да привлича вниманието още повече... ooooh! И тия, дето печелят от филъри са за съд, за да ти вземат парите, ще те окепазят до неузнаваемост. Верно, че насила никой не боде устите, ама на сина ми приятелката онзи ден отиде в един салон да и направят косата нейното си русо с хубави кичури, защото доста изсветля от цвят copper blond от морето, но жената отказа! Казала и е, че не и пречи да и вземе парите, но не иска да и съсипе косата и да плаче после. А тея са и взели 200-300 лв или колкото там струва, за да я превърнат в чудовище! За брекети да ги беше давала тия пари, с които си е правила глупости по лицето...

# 81
  • Бургас
Егати грознилището. При тази физиономия конецът е последното, което бих забелязала.

Ох,бе! Joy Joy Joy

# 82
http://pik.bg/f/uploads/image/Barekov/15.jpg Някой,знае ли кой е пластичният  хирург на Галена ? Справил се е отлично, за разлика от този на Емилия.
Нарича се фотошоп.

# 83
  • Вестерос
Не, не бих казала че го познавам добре ,но имаме общи познати. Даже му се носи обратната слава , но за това не мога да потвърдя. Мога само да кажа че е много земен и голям чаровник и обожава децата на сестра си . Когато го видях последно през февруари беше с момиче , така че не не смятам че е гей.

Ахааа  Grinning Късметлийка

# 84
Мърови очакват бебе.

# 85
Тя винаги е имала доста хубаво тяло.

Не знаех, че Кайли Дженър е на 17г. Мислех, че е към 20г. А сестра и Кендъл на колко е тогава?
Кендъл е на 20 - 1995 е родена, а Кайли - 1997.

# 86
  • Sofia

Ох,бе! Joy Joy Joy

как може да се обезобрази така с тези големи зъби...и е платила за тях,ужас Shocked
първо е трябвало да си оправи издадената напред горна челюст,поправимо е дори и на по-голяма възраст...не е ли чувала за ортодонт

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 19:56 от Doli

# 87
Doli, коя е тази особа ?

# 88
  • DE
Ед, Ели и Рита.
Скрит текст:
Чудя се защо си оставят така корените, много ми е грозно  newsm78

# 89
  • Sofia
Doli, коя е тази особа ?
Миглена Каканашева-психолог и моден дизайнер,участваше в първия сезон на Къртицата
https://www.youtube.com/watch?v=rSFEHHrBaSs

Общи условия

Активация на акаунт