Мъж Телец - 13

• 67 058
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Туй го разбрах, по трудния начин обаче. Мъжете са ловци и искат да се доказват, че още стават. Особено минат ли 30те. Ама наивно вярвах, че моя не е такъв (моя грешка).... Но все пак чакам някой мъж да се включи и да сподели защо телците изневеряват?

# 31
Питах моя, каза--НИКОГА.  Mr. Green

# 32
Emssi, не съм мъж телец но имам опит в тази сфера и ще ти кажа защо поне според мен телеца изневерява: защото търси възможно най-близко до перфектната. И когато разбере че жена му не е това, го търси в друга. Но като допълнение, защото както всички знаем, перфектни няма. Тоест, никога няма да остави жена си и семейството си, просто ще търси допълнение от друга, като сладка екстра. Гадно, и за двете Sad Това е поне моето виждане. Любовницата на телеца е винаги всичко това което жена му не е. Тоест двете заедно са тотално различни и формират 1: перфектната. Не може и не иска и без двете.

Който мисли че не е така, да се вписва, това е моето скромно наблюдение.

# 33
Чак пък никога да не напускат семействата си... Жената, заради която бившият ми Телец ме напусна, е коренната ми противоположност. Във всяко едно отношение. Но категорично смятам, че огромен процент от Телците изневеряват. Причини бол.

# 34
Потвърждавам Peace В задни теми съм писала. По стечение на обстоятелствата ми се лепят само Телци. Обяснение нямам. Самата аз съм женена за Теле. Ми всички които се пробваха, са женени или обвързани. Някои дори ни се водят близки приятели, някои са само познати на мъжа ми. Не съм толкова красива. Дори не смятам че съм хубава. Не се гримирам никога, нямам перфектни пропорции, дори дупето ми е голямо  Blush Повечето телци, са с прекрасни жени до себе си. И въпреки това се пробват при мен Close Отделно познавам няколко, които са ми познати и споделят, че не са били кротки. Аз лично верен Телец не познавам. В това число слагам и съпруга си. Защо го правят ли. Егоисти. И това съм го писала. За мен те са егоисти. Това че търсят перфектната или че незнам си какво си е чиста проба извинение. Постоянно се крият зад подобни, за да оправдаят поведението си. И никога ама никога не е това което виждаш или чуваш. Все ти не си разбрала, все ти преувеличаваш и все на теб ти се е сторило. Сега ще наскачат няколо, които ще кажат ооо в мойто теле съм сигурна. Ирония е че и моя позната, която така говори за мъжа си пак Телец, че е убедена че той никога ама никога не би кръшнал, също се пробва с мен. Ако някъде по света има някой, който не е изнаверил, то те са единици. Болшинството Телци изнаверяват и съвсем не говоря само за мъжките представители на зодията.

# 35
Започвам да си мисля, че единственият възможен вариант да живееш "щастливо" с мъж Телец, е да си кон с капаци. И розови очила в допълнение.

# 36
Аз честно казано никога няма да кажа НИКОГА. Защото съм го изживяла със Стрелец, който се кълнеше в семейството. Да де, ама явно не в нашето  Joy

Каквото стане, засега съм много щастлива с него, не ми дава поводи за ревност, но е харесван мъж, няма да си кривя душата. Налитат му колежки, продавачки в магазините, сервитьорки по заведенията... Аз--не съм красива, даже не се имам за хубава, по-скоро симпатична  Joy Joy Joy

# 37
И какво излиза? Телеца си взима за жена, не толкова красива и внушителна на вид жена (може би, за да е спокоен, че ще е само негова територия), а после започва да търси перфектната Tired

# 38
Е, сега, и аз си имам силни страни  Joy Joy Joy

Аз съм го предупредила, че ще го хвана и няма да го бавя. Предния го хванах и го чаках две седмици точно да ме размотава, като само той си мислеше, че ме мотае, а аз събирах материал.  Twisted Evil

Въобще не ме спира нищо да го зарежа в момента, в който кривне.

# 39
Май наистина избират жени, в които да са сигурни, че няма да им изневерят, тоест не толкова перфектни. Но едно не разбирам. След като любовниците им винаги са коренно различни от жените им, във всеки един аспект, кое е истинско? Как можеш да обичаш два коренно различни типа: и глупавичка и умна, и дебела и слаба, и смотана и дейна, и зависима и самостоятелна??? Това не го разбирам.

А че са егоитси и все другия им е виновен, ооо да, в това са шампиони!

# 40
Не са само телците така. И стрелеца ми сега живее с коренно различна от мен. Дебела, тъпа, слуша чалга, необразована, безработна....но явно аз го тъпчех, а тя му четка егото. За всички приятели и познати това остана мистерия.
Сега телето ми обича семейния уют, но само едно ще кажа--никога не бива да е 100% сигурен в скорпион хехе. Та...

# 41
Само че при телците които аз познавам е обратно, жените са тази, смотаничките и неугледните, а любовниците са умни, образовани, красиви и дейни.  newsm78 newsm78 newsm78

# 42
Аз понавам доста, както вече казах. Половината са със смотанички и дебелички, но другата половина са направо с жената мечта. Жените са им излезли като от списание. А съпругата на телето, което опрашва всичко, като за световно е наистина много красива, умна и интелигентна жена. С кариера, както и той. И аз лично не намирам никаква логика в поведението му, освен че си е чисто и просто женкар.  #2gunfire

Скрит текст:
Иначе ако има класация, то на първо място по изнаверяващи слагам Стрелците, после Телец и накрая Рак

# 43
Аз понавам доста, както вече казах. Половината са със смотанички и дебелички, но другата половина са направо с жената мечта. Жените са им излезли като от списание. А съпругата на телето, което опрашва всичко, като за световно е наистина много красива, умна и интелигентна жена. С кариера, както и той. И аз лично не намирам никаква логика в поведението му, освен че си е чисто и просто женкар.  #2gunfire

Скрит текст:
Иначе ако има класация, то на първо място по изнаверяващи слагам Стрелците, после Телец и накрая Рак

Е в такава ситуация наистина направо си е женкар! Или избива комплекс от жена си и затова го прави, да покаже на себе си че той дърпа конците. Wink

# 44
Значи като е перфектна, тогава Телците изнаверяват защото избиват комплекси  ooooh!
Всичко са оправдания. Изнаверяват, защото са егоисти и мислят само за себе си и собственото си удоволствие или его, или каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт