Мъж Телец - 13

• 67 187
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • here and now
blackkkrose, моето мнение по твоя казус е:
Ако той в момента си няма приятелка, което е много вероятно, то ще се впечатли и от най-малкия жест. Няма да поддаде лесно, защото все пак причината за раздялата е била в теб, както казваш.  Ако искаш да си с него трябва да му докажеш, че го заслужаваш, че му вярваш и т. н.  След това, което се е случило няма вариант той да тича подир теб.
Странно ми е това, което казваш "ще ме приеме за даденост и че съм му в кърпа вързана.."
Аз съм малко наивна и когато обичам, го правя с цялото си сърце и хич не ми дреме кой какво щял да си помисли...Когато това, което получавам не ме удволетворява, всеки по пътя си и толкова..

# 541
Намерих книгата, за която говорихте. Даже и продължението намерих.След бърз прочит на нещата,видях собственото си държание в графа "какво НЕ трябва да се прави" Laughing

Обаче не знам до колко съветите в книгата са съвместими с Телците. Веднага се сетих за една история на един познат Телец, който беше обвързан и имаше така да го наречен дълга и монотонно връзка. След, което срещна точно такова момиче, каквото в книгата се обяснява,че трябва да бъдем.Беше му интересно, но авантюрата му приключи за 2-3 месеца и се върна при монотонната си връзка. Защо? Защо там се чувстваше сигурен и всичко беше предвидимо.Знаеше, че "притежава" жената, ситуация и всичко. А другата беше интересна, но нямаше влияние над нея.

Много хубаво изказване Tullip и много ми допадна! Simple Smile Даа, телетата обичат да имат контрол върху ситуацията, да става каквото кажат те, и т.н. от този сорт, а също и да се чувстват на сигурно и комфортно място с жената до себе си. Ако жената до телето се опита да има собствено мнение и живот - става страшно! Точно както стана с моя бивш съпруг! Заяви ми най-категорично, че като родя ще седя само в къщи и ще пера пелени, а аз му се изрепчих и му казах, че не е познал! И че като ми поотрасне детето аз пак ще започна да работя и да пътувам по света, което е свързано с работата ми. И край! Това беше краят на нашия съвместен живот! Спря да ми говори, прибираше се от работа и излизаше когато и където си поиска без да ми каже нито дума! Пълен игнор! Един ден се прибра чак на сутринта, и като го попитах - Така ли мислиш да живеем за напред, ми каза - "Не ти остава нищо друго освен да се примириш!" Мнооого тежък характер имат телетата!! #Cussing out #2gunfire
ме изостави бързо

А ти каква зодия беше?
Е, ти наистина и както трябва си му обявила война и май си си направила услуга сама  Heart Eyes

Има нещо вярно за контрола (аз не изпитвам такава жажда, не знам защо), наистина повечето мъже Телци обичат красивите неща а това включва и красиви жени и една луда която да му чисти дома и да разправя митове и легенди за него...

Аз съм зодия рак:) Вярно е, че си направих услуга, но това го осъзнах чак по-късно, след години. Тогава страдах, че ме изостави и бързо-бързо си намери нова жена #2gunfire Видях го на улицата с нея под ръка. Съвсем случайно си карах колата и ги видях как излизат от една сладкарница, в която преди водеше мен:(
На тема пари са много чуствителни - обичат да купуват практични неща и качествени, а също и обичат да получават скъпи и практични подаръци. Ако подаръкът не е скъп, но е качествен и си личи, че е избран точно за неговия вкус и предпочитание, също много се впечатляват! Ако изглежда, че харчат много - това означава, че имат и много заделено настрана! Телетата никога не харчат и последната си стотинка! Между другото и ние раците сме такива - колкото и да харчим, никога не си изхарчваме всичките пари. Все си имаме заделени настрана:)
Също един мъж телец никога няма да се остави жена му да го издържа, и ако се случи да остане без работа и да живее за сметка не жена си, той ще бъде ужасно нервен и около него просто няма да може да се стои! Ще избухва за всяка дреболия и...просто да не си около него!  #Crazy

# 542
blackkkrose, моето мнение по твоя казус е:
Ако той в момента си няма приятелка, което е много вероятно, то ще се впечатли и от най-малкия жест. Няма да поддаде лесно, защото все пак причината за раздялата е била в теб, както казваш.  Ако искаш да си с него трябва да му докажеш, че го заслужаваш, че му вярваш и т. н.  След това, което се е случило няма вариант той да тича подир теб.
Странно ми е това, което казваш "ще ме приеме за даденост и че съм му в кърпа вързана.."
Аз съм малко наивна и когато обичам, го правя с цялото си сърце и хич не ми дреме кой какво щял да си помисли...Когато това, което получавам не ме удволетворява, всеки по пътя си и толкова..

Благодаря и на теб за мнението ти по моя въпрос! Hug bouquet Права си, след като вината е в мен, няма да тръгне да тича след мен, трябва да види промяна, за да има някакъв шанс. Странно е, да. Преди и аз бях така, обичах с цялото си сърце, но след като веднъж не го оцениха, ми стана все по-трудно да показвам явно чувствата си, а и тези книги по психология ги взех не като насоки, ами като нещо, което трябва да следвам безусловно..

# 543
  • here and now
За съжаление всеки следващ носи последиците от грешките на бившите Wink

# 544
За съжаление всеки следващ носи последиците от грешките на бившите Wink

Вярно е , за съжаление.. Sad

# 545
  • Тра-ла-ла
Помислих, че броячът на новите постове се е бъгнал. Гаси Телците, гаси любовта...,сигурно им е златен  Crazy Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 00:46 от Джулая

# 546
Джулая не ги расеиваи така  распалено си споделят че чак се замислям книга да  напиша за тяхните истори жалкото е че малко тапчат на едмо място че мажа телец бил изневерявал на полвинката си би изневерил ако няма стабилност от осрешната страна  за жалост много често се получава това

# 547
  • Тра-ла-ла
 На земните зодии мъже стабилността им е фикс идея. Там нямат угодия и явно за това масово се чифтосват със земни женски. Така си пазят и паричките взаимно. Всяка по-силна емоция ги вади от равновесие. А всяка промяна им е като трус.

# 548
Джулая  и на раче сам сагласен ама как неска сме добре утре сме злобна к...чка е не става или си едно или другото не може и двете краиности

# 549
Aaaaaaa, маняче, авторски права, чужд труд не може да се краде  Naughty

Тя темата "мъжът Телец", винаги се в въртяла около едно и също и кошче за душевни отпадъци, ама както казах, докато има кой да им се връзва  hahaha

# 550
  • Тра-ла-ла
Джулая  и на раче сам сагласен ама как неска сме добре утре сме злобна к...чка е не става или си едно или другото не може и двете краиности
Значи за Телеца може, а за Рачето не може Crossing Arms Няма да се разберем. Явно емоционалните зодии ви идват нанагорно. Друго си е сгодна женица да ви гледа в устата Mr. Green Или пък някоя войничка, свикнала на гърч и сурови условия Joy

# 551
Здравейте!
От 10 страници ви чета и накрая не се въздържах. Моля ви, не слагайте всички Телета под общ знаменател.  Hug
Аз лично съм имала връзка с априлско такова - дълга и в началото изцяло поддържана от мен. Ако не му се обадя - той няма да се сети, ако не му кажа да излезем - той няма да се сети и т.н. Ама аз - лудо влюбена. Беше ту изключително стиснат - не иска да излезем, защото нямал излишни пари за кафе, а иначе си купил незнам си какво си последен модел, ту изключително разсипнически се държеше - като ще се харчат пари, нека да е на най-новото и скъпо заведение и да е кафе с кола, паста, вода и т.н. Беше ту изключително ревнив - случвало се е да ми се разсърди и да се приберем, защото "някакъв си" ме загледал (а аз даже не съм видяла), но пък му го връщах винаги (в случая беше с нещо от сорта на - защо не каза по-рано, хубав ли беше, къде точно беше - да се върна, че ми се излизаше, а ти се правиш на интересен), ту абсолютен непукист - например ме канят на танц в дискотека и той ме кара да отида (и аз естествено отивам - един, два, три танца и ... нищо от негова страна). Винаги липсваше на празници и важни за мен събития, това 8-ми март, 14-ти февруари... какво е - обикновен ден. Даже не се сещаше да се обади на рождения ми ден. И така година и половина. Винаги намираше време за приятеля си, с когото излизаше поне 5 дни в седмицата. В един момент нещата се промениха.  Аз реших, че не си струва вече да се хабя по него и спрях да го търся. И ти да видиш - в началото ми се обаждаше през 2-3 дни и то предимно през нощта - като се прибере от срещата с приятеля си. Едно време имахме стационарен телефон и аз всяка вечер си го местех до леглото с надежда телето да се обади. Обажданията зачестиха, излизанията също. Приятелят му изяви желание да излезем тримата и недвусмислено ми каза (като останахме сами), че ще направи всичко възможно да спре увлечението на телето към мен, защото той нямало с кого да излиза. Не му обърнах внимание и няколко дни по-късно проблемите започнаха. Някой ме бил видял с някой си, друг ме видял с друг - като във филмите. Казах на телето, че не ми се играят игри и ако вярва повече на приятеля си (с когото са израсли заедно), нямаме какво повече да си кажем. Е, естествено, той повярва на него. Няколко месеца по-късно, станала някаква издънка и всичко излязло на яве - телето пак ми се обажда - да си подновим връзката. Този път аз бях крайно незаинтересувана - бях си изплакала очите и сърцето ми беше разбито. Казах му, че не искам връзка. Въпреки това той настояваше и аз отново поддадох. Бяха няколко щастливи месеци. Като му казах, че смятам да уча висшето си образование в друг град и сякаш полях връзката ни с леден душ. Още от следващия ден започна по-хладно отношение, което продължи цялото лято и седмица преди заминаването ми връзката ни се изразяваше само в чуване по телефона веднъж седмично - за осведомяване как сме. Докато учех в началото се виждахме като си идвах, в последствие спряхме. Живота ме запозна с бъдещия ми мъж, направихме семейство. Имахме си и дете. В друг град - не където съм родена и не където учех. Един ден телето ми пише по скайп, че е града и иска да се видим. Казах на моя мъж, че ще отида - интересно ми беше какво се е случило с него за тези 5-6 години. Оказа се, че е станал доброволец към военните части, тогава заминаваше за Казахстан, бил женен за някаква чужденка, за да придобие тя българско гражданство (брак по сметка). Живеел в друг град. Поговорихме си като приятели, извини ми се за всичко, което ми бил причинил. Разбрал бил още много неща, за които ме обвинявал без да знам, че не били верни. "Приятелят" му е бил много добър в тази част - измислянето на какви ли не лъжи за мен (и за други преди мен, както се оказа). И той замина за Казахстан. После през около месец ми пишеше по скайп, че е добре (особено след като дадяха по телевизията за нападения над такива части). Един ден ми писа, че пак ще е в града след седмица, как не ме бил забравил, много съм му липсвала, още мислел за мен, дори заради мен се бил записал в тези части като доброволец и щял да ме чака в еди кой си хотел. Отговорих му, че за разлика от него аз съм продължила живота си, имам друг, за който да мисля и който ме обича и не ме наранява и да си чака някоя друга във въпросния хотел. От тогава (вече 6 години) не знам нищо за него и нито съм го чувала, нито съм го виждала.
И сега развръзката - моят мъж - майско теле. Изключително нежен, внимателен, никога не ме е пренебрегвал, никога не е забравял празник, никога не ме е наранявал. Отнася се с парите съвсем отговорно - е, понякога ми се кара, че много харча, но като проверим какво точно е станало с "липсващите" пари, се оказва, че не съм ги скрила (за съжаление, защото е хубаво да имаш някой скрит лев, но това е друга тема). Той пък, за сметка на това все успява да скрие някой лев и да ме изненада с някоя дрънкулка, висулка, да ме заведе на театър и т.н. За изминалия 8-ми Март ми подари ваучер за масаж на цяло тяло - е, няма такова удоволствие... Освен това бяха измислили малки подаръчета и от името на децата - много трогната бях. Относно ревността - в нормални граници е. Единствено по-ревниво се държа, когато излязох с априлското теле. Оказа се даже, че ми е изпратил опашка (не му се сърдя за което - той знаеше колко опустошетелна за мен беше тази връзка - бях му разказала всичко без да скривам нищо). А и още един път, когато срещнахме едно бивше мое гадже на центъра (за добро или зло сега живеем в моя роден град). Мога спокойно всичко да споделям с него, всичко да обсъждаме и сме щастливи вече 15 години, а след месец ще празнуваме и 10-та годишнина от сватбата ни, по повод която ще ме води на меден месец в Турция. В началото на Януари бях споделила как ме изненада за рождения ми ден с нещо, което много исках преди години, но все не стигаха парите за него и вече го бях отписала... Абе, попаднах си на моето теле. Само едно нещо все още ме изнервя и явно няма да успея да променя - много бавно се случват нещата. Например едно "смени крушката в коридора" може да отнеме от 2 дни до седмица, да не говорим за по-мащабни неща като ремонт, поправка на нещо и т.н. Но и на това намерих цаката - не мрънкам, не давам зор и си трая, само като опрем до въпросното нещо спокойно изтъквам - а ти поправи ли го?
И накрая - аз съм зодия козирог - януарски. Обичам да командвам, да се разпореждам, да контролирам и да планирам всичко предварително.
Май стана твърде дълго, извинявам се - ако не ви е интересно, не го четете.

# 552
Последните постове приличат по-скоро на разговор между приятелки, не виждам нищо лошо в това.: )
Всеки по различен начин изживява личната си драма.. Някои имат нужда да споделят, други превъзмогват всичко сами.: )

desy_yakova, на мен историята ти ми беше интересна. Hug

# 553
Знаете ли как можете да си отмъстите на Телец??

Прелъстете го, влизайки в ролята на Жената Вамп.. hahaha (за предпочитане бъдете с червено дантелено бельо, за да е по-предизвикателно за него hahaha) Поканете го вкъщи, уж на романтична вечеря.. Вържете го за стола, все едно искате да си поиграете с него.. hahaha .. ръце, крака, запушена уста - всичко. Вземете му портфейла и извадете няколко едри банкноти, като с най-самодоволната усмивка ги подпалите пред очите му.. hahaha
Докато е в болницата и още се съвзема от шока, поздравявайте го всеки ден по радио Веселина с песента на Ивана - "Ще ти взема всичките пари"..

# 554
Знаете ли как можете да си отмъстите на Телец??

Прелъстете го, влизайки в ролята на Жената Вамп.. hahaha (за предпочитане бъдете с червено дантелено бельо, за да е по-предизвикателно за него hahaha) Поканете го вкъщи, уж на романтична вечеря.. Вържете го за стола, все едно искате да си поиграете с него.. hahaha .. ръце, крака, запушена уста - всичко. Вземете му портфейла и извадете няколко едри банкноти, като с най-самодоволната усмивка ги подпалите пред очите му.. hahaha
Докато е в болницата и още се съвзема от шока, поздравявайте го всеки ден по радио Веселина с песента на Ивана - "Ще ти взема всичките пари"..

smile3508 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт