Мъж Телец - 13

• 67 208
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Трудно се излиза със скръндза да ви кажа, не знам защо май само аз имам по-лошо мнение за майския телец ...може би не съм го харесвала достатъчно  Crazy
Иначе априлския ...наистина може да омая една жена ..вярно че разполагаше с малко повече пари ...които май нещо са почнали да намаляват и затова почнаха и нашите проблеми де ...не че съм го карала да харчи заради мен ...може би просто се е чувствал несигурен ...С него имаме общи познати, тренираме в една зала и поне три пъти в седмицата се виждаме ...аз сега се правя на много щастлива, но като го видя и мога да се разпадна ...нищо не си казваме, което още повече ме съсипва ...ох, като се замисля май доста съм се влюбила  Crazy Blush

desy_yakova историята ти много ми хареса, защото е близка до моята ...все аз трябваше да се обаждам и да търся ...не в самото начало де .., но наистина не се издържа ...и приятелите ..не знам какво са му говорили, но не вярвам да е много положително, особено необвързаните  #2gunfire нещата приключиха, дано свикна по-бързо  Rolling Eyes

# 556
desy_yakova , и на мен историята ти ми беше интересна.  Hug само ми стана тъжно, че сте се разделили заради други хора, но пък важното е, че си срещнала твоя човек, който те прави щастлива, и ви желая искрено и в бъдеще още толкова много, че и повече щастие! Hug bouquet

# 557
desy_yakova , и на мен историята ти ми беше интересна.  Hug само ми стана тъжно, че сте се разделили заради други хора, но пък важното е, че си срещнала твоя човек, който те прави щастлива, и ви желая искрено и в бъдеще още толкова много, че и повече щастие! Hug bouquet
И аз се присъединявам. Simple Smile
Поучителна история/за заблудените мъже и техните "честни"приятели/. И аз съм ставала жертва на приятелско вмешателство. Много е обидно.

# 558
Благодаря ви момичета!  Hug

# 559
Знам,че тук трудно бих могла да получа отговор на въпросите си , особенно когато Засягат майското теле което не чете - но понякога просто ми застава буца в гърлото, и искам да поговоря с някой - а всъщност Вие сте само !
Истината е че съм като в филм на ужасите, като в лабиринт от който няма как да се измъкна,.. Истината е, че го Обичам ... Истината е , че заради тази моя Обич - страдам, че от тази любов ме боли адски  , а не мога да се откажа...Сякаш въздуха ще свърши ако спра за миг, сякаш слънцето няма да изгрее днес... Какви ли проблеми не съм имала, но такъв да се чувствам нежелана - за първи път.От най желаната - в обратното, .. а всичко друго е наред, идеална двойка, търсим се излизаме, не казвам че въобще не правим любов, но примерно е през деня - незнам дали и точната дума е набързо... но ми липсва това вечер да легна до него , даме погали и нали знаете ,нормални човешки или женски желания,сякаш за дане го направи вечерта гледа през деня - знам ли вече и аз, оправдава се че сутрин ставал в 4-5 за работа, спяло му се, какво ли не беше, .. - да и преди около седмица му казах , че това ми липсва, че не разбирам как може да ме обича а да се държи така, попитах го какво ми има, кое не е наред, и естественно всичко си е ок- но е наред за него., преди оставах почти всяка вечер в тях - сега от както говорихме не, отдръпнах се малко, Но няма промяна - вече не знам какво да правя или да кажа, майския телец който се отдавал на любовта е някакъв мираж , и то какъв - или аз съм някаква сбъркана и искам много, защото ако намен ми кажат това бих обърнала света да покажа на човека до мен че греши, а тука колко време трябва за капката любов от през деня да получиш вечерта, какво толкова искам , такъв проблем ли е или аз .. не разбирам , защо ако се опитам да говоря с него не намирам думите да меразбере или е обратно разбира ме, но го прави на пук... ще ми стигне ли един живот не знам ...
Оплаках се .. Простете - просто да ми олекне уж малко Sad

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 23:46 от bubolinkar

# 560
И аз се присъединявам. Simple Smile
Поучителна история/за заблудените мъже и техните "честни"приятели/. И аз съм ставала жертва на приятелско вмешателство. Много е обидно.
+1
Добре че е в миналото вече.: )

# 561
Да се отклоня докрай.... а за роднинското вмешателство, подмолното бутане на фитили,наливане на масло в огъня, даване на посока в чужд живот.....темата е безкрайна. И всички са толкова загрижени и добронамерени, и всички знаят кое е най-добре, само титулярът на живота е с празна глава. Sad
Не разбирам никак хората, които имат самочувствието да поемат отговорността за чужди животи и се месят, и си вярват, че са прави винаги.

# 562
bubolinkar ти сигурна ли си, че той те обича?

# 563
  • Тра-ла-ла
bubolinkar ти сигурна ли си, че той те обича?
Това е вечното гадаене на всяка жена. Особено на тази с мъж Телец. Дали ме обича, но просто е студен и за това страни от мен или не ме обича и за това бие отбой. Отговорът обикновено остава неясен до края Whistling

# 564
Ами така казва, това уж показва неволно ще ме хване за ръка, ще ме прегърне, ще целуне челото ми или просто ще си играе с пръсти в косата ми, ще каже ела да те гушна после ще ме изпрати с хиляда въздушни целувки, ще ми каже обичам те или ядосан ще промърмори - просто съм такъв не го показвам , това значи ли че не те ...притеснява се за мен, търси ме постоянно и чака да свърши работа да се видим, мил е всичко , просто ако иска да е с мен е през деня, сякаш го прави за да не го прави вечерта,.. обвинява мен, че не съм оставяла нещата да се случат... а случка няма ,.. и сега не знам Обича ли ме, не се отказва от мен ... ако има нещо щял да ми каже , ми беше казал преди- но с моя рибешки инстинкт сякаш усещам и чувам думите които не казва, или и аз не искам да чуя... знам че няма мъж който да не иска половинката му да се чувства добре, спокойна и щастлива - а това теле просто или си играе или пробва колко ще издържа, няма полза да е с мен.. нито имам пари нито какво да му предложа, а и не смятам че трябва- ако ме иска заради самата мен, просто да усещаш че има друго като време, сън, кола пред това да дадеш на любимия малко ласки... а чета тук телеца бил такъв- моя казва секса не е най важното и съм съгласна, но това даже не е ... и аз не знам обича ли ме, какво съм за него - дали даже не и една малка част от това което той за мен.,всъщност май не ме обича толкова колкото мисля, всъщност май просто никога не е, иначе няма да допусне да говоря даже с него на тази тема ..,Но тогава защо е с мен, има вид и го свалят , не е като да няма обожателки ... защо една година почти ме търси, пише , боже плакал е дори за мен, щом даже не изпитва желание да бъде с мен през вечерта?!?

# 565
За съжаление, често се появяват много разбирачи. Ако са просто някакви странични наблюдатели, окей, нека си останат с добро. Но когато са близки, роднини, приятели тогава просто си на кръстопът дали се вслушаш в съветите им, или да направиш каквото си наумил. И на мен ми се е случвало, буквално всички (с изключение на една от най-добрите ми приятелки) беше против. Е, връзката се разпадна, но по други причини и аз самата нямам желание да бъда вече с този човек, с майския Телец, за който съм писал тук.

А дали е добра идея да накараме теленце да ревнува с цел събуждане на интерес към нас ? Laughing

# 566
Ами така казва, това уж показва неволно ще ме хване за ръка, ще ме прегърне, ще целуне челото ми или просто ще си играе с пръсти в косата ми, ще каже ела да те гушна после ще ме изпрати с хиляда въздушни целувки, ще ми каже обичам те или ядосан ще промърмори - просто съм такъв не го показвам , това значи ли че не те ...притеснява се за мен, търси ме постоянно и чака да свърши работа да се видим, мил е всичко , просто ако иска да е с мен е през деня, сякаш го прави за да не го прави вечерта,.. обвинява мен, че не съм оставяла нещата да се случат... а случка няма ,.. и сега не знам Обича ли ме, не се отказва от мен ... ако има нещо щял да ми каже , ми беше казал преди- но с моя рибешки инстинкт сякаш усещам и чувам думите които не казва, или и аз не искам да чуя... знам че няма мъж който да не иска половинката му да се чувства добре, спокойна и щастлива - а това теле просто или си играе или пробва колко ще издържа, няма полза да е с мен.. нито имам пари нито какво да му предложа, а и не смятам че трябва- ако ме иска заради самата мен, просто да усещаш че има друго като време, сън, кола пред това да дадеш на любимия малко ласки... а чета тук телеца бил такъв- моя казва секса не е най важното и съм съгласна, но това даже не е ... и аз не знам обича ли ме, какво съм за него - дали даже не и една малка част от това което той за мен.,всъщност май не ме обича толкова колкото мисля, всъщност май просто никога не е, иначе няма да допусне да говоря даже с него на тази тема ..,Но тогава защо е с мен, има вид и го свалят , не е като да няма обожателки ... защо една година почти ме търси, пише , боже плакал е дори за мен, щом даже не изпитва желание да бъде с мен през вечерта?!?

И мен ме целуваше по челото и ми казваше ако има нещо ще ти кажа ...хващаше ме за ръка, гушкаше ме ...и знаеш ли какво стана накрая ...остави ме и нищо не ми каза ...просто спря да поддържа контакт и аз така и не разбрах какво се е случило ...защо след уж големия интерес ...всичко отиде по дяволите ...важно е също и да можеш да разчиташ на него, защото любовта с времето може и да намалее, но все пак трябва да се уважавате и подкрепяте ...и аз като теб усещах, че нещо не е както трябва и се оказах права ...знам, че не е било само заради секса, както казват някой ...възможно ли е да си дава толкова зор само заради един секс ...не знам ...няма и да разбера  #Crazy

# 567
А пък телците, които аз познавам, включвам и себе си, никога не са приемали чуждото мнение,дори когато е било очевАдно, че връзката наистина не е добра и не струва,пак на инат ще седят с този човек,само и само да са напук на тези дето дават акъл.

# 568
А пък телците, които аз познавам, включвам и себе си, никога не са приемали чуждото мнение,дори когато е било очевАдно, че връзката наистина не е добра и не струва,пак на инат ще седят с този човек,само и само да са напук на тези дето дават акъл.
Абсолютно! Даже доста се зачудих, че има Телец, който толкова да се повлияе от чуждо мнение.

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 16:31 от Aня

# 569
Има нещо вярно, че лесно ни предизвикват околните но и ние е очевадно че го правим, само виж 13 теми  Mr. Green

Преди всичко сме егоисти, караме хората до нас да се чувстват добре, за да се чувстваме и ние страхотно, удобно и спокойно  Laughing но ако това го няма и средата я чувстваме "отровна" от раз се приключват взаимоотношения. Не сме злобни но сме дразнители  Rolling Eyes
Много зависи от човека, не може да се нагажда всеки характер според зодията и ние не бива да го правим, защото имат значение и др. неща.

А след като една връзка не върви, може всичко да има в БГ мама, нещата се решават face to face като не иска "Аривидерчи"....

Общи условия

Активация на акаунт