Мъж Телец - 13

• 67 156
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Как съм изпуснала темата?  newsm78
Моя мъж е Телец. С главно Т.  Rolling Eyes
Април ще станат 10 години, откакто сме женени, а Февруари - 14 години, откакто сме заедно.  Peace
Много ми е разбран, ужасно спокоен за всичко (това понякога адски ме изнервя), всичко става много бавно и когато той реши  Mr. Green, за някой неща трябва да му се напомни по 1000 пъти минимум и пак ги е забравил.  ooooh! Обича да ме глези, обича децата, обича да си стои в къщи - с триста зора мога да го накарам да отидем на разходка, на кино или на заведение. Честно казано на последък  (от около 2-3 години) някак сякаш ми е свикнал с желанието да не се мотая само в къщи и не мрънка като искам да излизаме семейно.  Peace
С храната нямаме проблеми - рядко казва какво да сготвя и не се оплаква от решенията ми - аз готвя вкусно и всички в къщи са доволни. Simple Smile
Не обича да лидерства и затова си допадаме - аз пък обичам да държа всичко в ръцете си, да контролирам и да знам във всеки един момент какво се случва.  Peace
Накрая - козирог съм.  Grinning

# 76

Не обича да лидерства и затова си допадаме - аз пък обичам да държа всичко в ръцете си, да контролирам и да знам във всеки един момент какво се случва.  Peace

Все едно нас описа.

Дори да си мисля,че нещо му е сложено вето от негова страна, той просто е изчаквал. Преди няколко месеца му казах,че искам да се изнесем на по-широко. Снощи приятно ме изненада, като ми каза, че вече е време. А аз го бях отписала.

За бавното--бавно е, но мисля,че е в точния момент. Сега съжалявам,че потроших нерви от това,че не правим ремонт. Той човека просто чакал подходящия според него момент да започнем да търсим по-широко място. Трябва да започна да му свиквам.  Crazy

# 77
Ох, включвам се и аз най-сетне  Grinning Гледам че темата е позамряла, но пък трябва все някъде да споделя терзанията си, с компетентни и вече измъчени от тези мъже жени Grinning Накратко от съвсем скоро съм влюбена в майски телец, аз самата съм дева, изключително много ме мъчи мудността му, сякаш нежеланието му да ми каже в прав текст какви са намеренията му спрямо мен и спокойствието му Grinning Честно ви казвам, аз изкрейзвам тук, чакам само да ми драсне, мисля го ден и нощ, а той сякаш го кара изключително лежерно  #Crazy Имам много въпроси, драги, и силно се надявам тук отново да настане задвижване и да завалят мнения относно тези мъже !  Grinning

# 78
  • Тра-ла-ла
Прочети тази и предишните теми. Може и да получиш отговорите?! Ако не - питай Grinning

# 79
Четох, четох Grinning Едно от нещата, на които не се натъкнах ще споделя. тоз моят телец учи в чужбина предпоследна година. От близо месец си пишем и това, което ми учудва и ме кара да  smile3514 е че от време на време ми споделя как се занимава с други госпожици там, коя забил вчера, коя оня ден, с коя ще проба утре Grinning Междувременно ми пуска разни мили и , до колкото може да ги постигне телеца, романтични коментари  Confused Защо това мъчение  Grinning

# 80
  • Тра-ла-ла
Оффф, и моят ги плямпаше такива. В началото много му се връзвах. После започнах да се замислям, че нарочно си ги съчинява такива геройства - за да се направи на ебаси големия мъж и за да насади у жената усещането, че може да го изпусне Laughing Но никога не може да си сигурна ходи ли по жени, не ходи ли. Което е влудяващо.

От позицията на моя опит не само с Телеца...започне ли някой да ми се прави на оборотен...айде у лево Mr. Green

# 81
Нямам такива впечатления от Телец аз. По-скоро ако наистина се занимава с други, няма и да разбереш.
Но така или иначе, прави ли го или не, демонстративно поведение тип "мен ме искат от десет страни" е смешно. Намерило Телето как да впечатлява... Да не се засегнеш сега, просто коментирам.  Hug

Да няма нещо във Водолей?
Нали има славата на един от най-изобретателните и оригинални знаци Mr. Green
Подхождам с ирония, защото...
Скрит текст:
Имаше един такъв (Водолей), който упорито се опитваше да ме впечатли. Е, пожъна невиждан успех. С едно емблематично и несъмнено оригинално изпълнение, когато ненадейно, след месеци мълчание, ме потърси "за помощ". Искаше съвет как да обясни на приятелката си, че не иска да заживее с нея. Laughing Естествено, че към мен ще се обърне, нима някой друг би могъл да разплете този Гордиев възел?! Най-смешно стана, когато по-късно същия ден ме информира за развръзката: "Справих се и без теб. Прие го много добре." Чух лебедовата песен и после и аз по метода на Джулая - Options and Delete forever.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 00:54 от Modra

# 82
Ох, включвам се и аз най-сетне  Grinning Гледам че темата е позамряла, но пък трябва все някъде да споделя терзанията си, с компетентни и вече измъчени от тези мъже жени Grinning Накратко от съвсем скоро съм влюбена в майски телец, аз самата съм дева, изключително много ме мъчи мудността му, сякаш нежеланието му да ми каже в прав текст какви са намеренията му спрямо мен и спокойствието му Grinning Честно ви казвам, аз изкрейзвам тук, чакам само да ми драсне, мисля го ден и нощ, а той сякаш го кара изключително лежерно  #Crazy Имам много въпроси, драги, и силно се надявам тук отново да настане задвижване и да завалят мнения относно тези мъже !  Grinning
Ехееее ние сме същата комбинация.....дева и телец.....преди месец празнувахме двадесет години....не сме на сто спокойно оженихме се студенти Simple Smile
Да обичат да споменават разни девойки, но отдавна съм разбрала, че това е за да спечелят още повече любовта ти....поне при нас е така.... Party

# 83
И моят си ги споменава, но аз знам кога някой е кривнал, и кога е верен (О,знам, знам). Та не му се връзвам особено, знам, че ме дразни само. А и наистина е харесвам мъж, спор няма. Виждам го с очите си когато сме на ресторант, в магазин, където и да е.....Бога ми, готови са да се разсъблекат на място.  Crazy Crazy Crazy Винаги получаваме стая за настаняване преди часът за настаняване, бързо обслужване и т.н. Само него пускам вече да пазарува хихи  Joy Joy Joy

# 84
И моят си ги споменава, но аз знам кога някой е кривнал, и кога е верен (О,знам, знам). Та не му се връзвам особено, знам, че ме дразни само. А и наистина е харесвам мъж, спор няма. Виждам го с очите си когато сме на ресторант, в магазин, където и да е.....Бога ми, готови са да се разсъблекат на място.  Crazy Crazy Crazy Винаги получаваме стая за настаняване преди часът за настаняване, бързо обслужване и т.н. Само него пускам вече да пазарува хихи  Joy Joy Joy
Да и при нас е така....забелязвам разни каки дето му се лензят здраво hahaha hahaha, редовно го пращам на винарския магазин, защото там каката най любезно му показва най новите промоции.... hahaha hahaha, не страдам от това, приятно ми е....аз получавам същото внимние ако продавачът или който и да е е от другия пол hahaha hahaha

# 85
Въобще не се дразня,защото си му имам доверие, а и знам как се смее после на всичките им изцепки. Зававлявам се по-скоро.

# 86
  • София
И моят флиртува с разни продавачки, сервитьорки и пр., но знам че нещата са само дотам.

А вашите имат ли нервни избухвания? Моят мъж е много зле понякога /все по-рядко де/, обаче като стане дума за някаква стресова ситуация /примерно да излизаме с децата/, понякога подпалва и се държи направо неадекватно. За съжаление, не чува нищо, вкл. "успокой се". Абе като малко дете с истерия е!

# 87
Не няма такива избухвания, потоп да стане той е изнервящо спокоен Simple Smile

# 88
Моят много спокоен, избухва само когато яко го ядосам,ама е за секунди. Не смее да ми крещи, а и аз съм дебил. И да кресне, запазвам спокойствие и чакам минута-две да му мине.  Mr. Green

# 89
И моят е Теле, а аз съм Риби, затова се учудвам, че при други комбинацията жена Риби-мъж Телец е имала кофти последствия. В де що хороскоп за съвместимост съм намерила пише, че е идеална комбинация, почти колкото Риби-Риби и Телец-Телец.

Общи условия

Активация на акаунт