Мъж Телец - 13

• 67 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
emssi, точно заради една такава "приятелка" се разведохме. Отричаше почти 1 година. Призна си, когато ми поиска развод. Явно е искал съвсем да е сигурен, че там нещата вече са сигурни. Имало е и много други такива приятелки във времето. Егати и приятелките, честно  Laughing

# 61
За какво ми беше да влизам в темата Simple Smile
И аз съм с едно говедо от около година, живеем заедно. Караме се като кучета, после пада голямо сдобряване - глезене, готвене, подаръци, разходки и - естествено - секс. Убедена съм, че ако ми изневери, ще е заради малко секс или отказ за нещо, което му се иска.

# 62
.... и тогава изниква въпроса; да обичат, истински, могат ли вообще? Или само себе си?  newsm78 newsm78 newsm78

Много галантни, страхотни кавалери, домошари. Обичат уюта създаден вкъщи. Трудно биха развалили рахата. И именно поради тази причина дооста умело показват на жена си, че я обичат. Това е театър. Правят го не защото наистина я обичат, а защотото не искат да развалят собственият си комфорт. Да не забравяме, че са изпечени лъжци. И ако жена им е по-отнесена, то се кълне в Телето си във вечна вярност и казва оооо моя как ме обича, никога не би погледнал друга жена. Обичат само и единствено себе си, комфорта си. Жената от своя страна е доволна че той уж я обича и съвсем не и хрумва, че той го прави заради себе си.

Е виж това вече наистина е така, точно това са и моите наблюдения. Правят жените си на луди и те им вярват. Но наистина не обичат никой истински освен себе си!

лелеее направо ме вкарахте в размисъл.....с моето УЖ много влюбено теле, преди един месец празнувахме 20 години брак..............наблюденията върху него са ми, че много обича да се спори, все той знае, никога за нищо не е виновен, ужасен каприз за ядене......иначе галантен, кавалер, домошар.....прави ми големи изненадващи подаръци Party винаги намира мили думи към мен докато аз съм по цапната в устата hahaha

# 63
Живея от години с мъж телец,аз самата съм също телец...Мисля,че всичките 5 страници назад са глупости..как може да се слагат толкова хора под един капак само заради зодията им  ooooh! камо ли да се вкараш във филм,че мъжа ти обичал само себе си или ти изневерявал, защото бил телец и еди кой си телец го направил....Боже,какви глупости

# 64
Всеки има право да вярва в каквото си иска.  Mr. Green

Ние например никога не се караме, вече две години ще станат откакто сме заедно, така че определено са различни.

# 65
  • Тра-ла-ла
Живея от години с мъж телец,аз самата съм също телец...
Именно. Женатa Телец харесва или се дразни на едни неща в мъжа Телец. Предвид, че са от една зодия със сигурност имат бая сходства и им е по-лесно да гледат заедно в една посока, Жената Рак, Лъв или т.н. имат друг поглед над характера на Телеца... Явно не е случайност, че повечето Телци, които познавам са женени за жени Телци Wink

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 14:51 от Джулая

# 66
Някак си не съм и очаквала жена Телец да каже нещо различно в случая  Laughing

Разбира се, че когато имате сходни черти, съжителството си ви е направо песен. Аз съм Риби и много трудно понасям егоизма на земните зодии. В частност на Телците.

# 67
Бях 2 години с телец, не издържах, оставих го. Страшен чревоугодник, егоист, домошар и тн. Имаше си някаква рутина на живот, която не трябваше да се разваля с нищо. Затова така и не заживяхме заедно и никога никъде не излизахме, защото рутината му не включваше излизане от вкъщи. И как се сърдеше.. майко.. като ощипана госпожица  Sick Извинявах се постоянно за щяло и нещяло  newsm78
И аз съм риби като Аня. Не ми понесе  Stop

# 68
Моят Телец пък няма рутина, обича нови неща, ако може всеки ден ще пътуваме без планове. За жалост не можем.  Joy

Малко се дърпа за нови места, за които е решил,че не харесва (ресторанти),но аз успявам да надделея.

# 69
  • Бургас
и моя мъж е теле,бившата му жена е била телец.

аз съм рак.

обича да си е вкъщи,стига да не му влезе нещо в главата. Laughing

за повечето неща съм съгласна.

# 70
35 години живея с телец-чудесен характер, а пък аз съм телец.

# 71
  • Sofia
Бях 2 години с телец, не издържах, оставих го. Страшен чревоугодник, егоист, домошар и тн. Имаше си някаква рутина на живот, която не трябваше да се разваля с нищо. Затова така и не заживяхме заедно и никога никъде не излизахме, защото рутината му не включваше излизане от вкъщи. И как се сърдеше.. майко.. като ощипана госпожица  Sick Извинявах се постоянно за щяло и нещяло  newsm78
И аз съм риби като Аня. Не ми понесе  Stop
Цоп и аз - Рибка, която едва не беше умъртвена от болка заради Телец... Колко време мина, още се възстановявам... Но такава страст и тези очи не се забравят лесно...

# 72
Моят мъж е телец. 12 години сме заедно- адски разбран, дразнещо спокоен във всяка ситуация Simple Smile, голям домошар, обича спокойствието и тишината. Като отрицателни черти мога да посоча- изключително тежка гимия- когато не иска да направи нещо трябва 1000 пъти да му повторя, вземането на решения не са му силна страна- иска винаги аз да избера и разбира се после вината пак да е в мен ако нещата се провалят. Доста импулсивен- решава нещо и го прави веднага без значение на времето и мястото.
Аз съм скорпион и в нашата връзка аз съм силната страна- от една страна аз иска да доминирам, а от друга- той няма нищо против да ми го позволи.... Simple Smile Така идилията е пълна.

# 73
jenimon, и аз съм скорпи Simple Smile
Обаче за това да не иска да прави нещо...аз май засега го манипулирам успешно.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 20:26 от Happy days

# 74
jenimon все едно описваш ММ, но аз съм дева Joy

Общи условия

Активация на акаунт